Gdy on chce czasu, czy mnie nie chce? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Gdy on chce czasu, czy mnie nie chce?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Gdy on chce czasu, czy mnie nie chce?

Jakiś czas temu rzuciłam chłopaka, po czym kilka tygodni później przyznałam sie do blędu i przeprosiłam ale usłyszłam ,ze on nie wie co z tego będzie.
Chłopak sam później do mnie zagadywał i pisał , po czym poprosiłam go o spotkanie w mikołajki i podczas tego spotkania wydarzyło sie coś czego nie rozumiem i nie potrafie zrozumiec. Dostałam prezent od niego, potem sie calowalismy, mowil miłe czułe słówka ,a na sam koniec kolejny raz stwierdził, że nie wie czy chce wracac, boi się ze bedzie dobrze a potem źle a on juz chce sie ustatkowac. Kazał mi nie czekac na siebie jak poznam na kogos innego i poprosił mnie ,zebysmy nast razem spotkali sie jak przyjaciele. I tu sie zaczyna chaczyk, ponieważ ja żałuje rozstania z nim ,a nie toleruje jakichkolwiek kontaktów z eks oznajmiłam mu ,że do przyjaźni między nami nie dojdzie, jedyne co może zrobić to sie wreszcie ustosunkować, albo wracamy albo konczymy jakąkolwiek znajomosc. Było widac ,ze chłopak sie wystaszył i poprosił mnie o tydzien do namysłu.
Wiem ,ze metodą małych kroczków moze udałoby mi się naprawic ten zwiazek, ale powiem szczerze przyjaźń z eks za bardzo by mnie bolała i nie potrafie tego zrobic. Jestem chyba w gorącej wodzie robiona nie umiem czekac sad
Miał ktoś z was podobną sytuację , wiecie jak postąpić wobec takiego niezdecydowania i obaw mężczyzny? czy warto go przyciskac go podjecia decyzji , odpuścić sobie?
Dodam ,ze od tego czasu pare dni on się nie odzywa a termin do podjęcia wyznaczył sobie przed swietami. Ja póki co też milcze bo boje sie zagadac do niego.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gdy on chce czasu, czy mnie nie chce?

A z jakich powodów go rzuciłaś? One zniknęły? wink. Ja się w ogóle nie dziwię facetowi, że boi się próbować jeszcze raz - a co będzie, jak znów go rzucisz. Więc albo zaakceptujesz jego propozycję o pozostaniu przyjaciółmi (możesz też ją odrzucić i uciąć kontakt) albo zaczniesz się starać o niego i nastawisz się na długi proces, bez gwarancji na sukces. Nie wiem dlaczego to ty teraz masz do niego pretensje. Postaw się na jego miejscu.

3

Tak, to prawda- kluczowy jest powód lda ktorego go zostawiłaś. Napisz o tym szczerze, to wtedy bedzie można poradzić ci bardziej pod ciebie, pod twoją sytuację, zamiast klepać komunały i  frazesy, jakie to zazwyczaj mowi się w takich przypadkach, gdy facet rzekomo potrzebuje czasu a kobieta ma czekać niczym Penelopa na wyroki pańskie.
O co mieðzy wami poszło?

4

Czy chodzi o to że on się chce spotykać z tobą bez seksu a tobie to nie pasuje? A uczucie masz do niego czy tylko żal straconego seksu?

5

Powod tutaj nic nie pomoze ale kierowal mna chyba zal bo chcialam zeby poswiecal mi wiecej czasu.Jestem przeciwniczka kontaktow z bylymi jakichkolwiek i wolalabym miec czarno na bialym czy chce byc ze mna czy nie bo wtedy bym wiedziala ,ze trzeba odciac sie gruba linia.Za swoje zachowanie przepraszalam go z milion razy, wiem ze on ma teraz sporo problemow i na pytanie o kogos innego odpowiedzial mi ze nie chce i teraz o tym nie mysli.

6

Miał ktoś tak ,ze jak mężczyzna powiedział ,ze chce czas milczał w tym czasie?
Wczesniej to ja miałam takie wachania związku i tak się zachowywałam.

7

Zostawiłaś chłopaka bo miałaś wahania nastrojów i chciałaś żeby poświęcał ci więcej czasu.

Chcesz żeby do ciebie wrócił, jednak on się waha z obawy przed kolejnymi twoimi wybrykami.

Stawiasz mu ultimatum.

Zachowujesz się jak kapryśne dziecko, facet, który szanuje siebie powinien cię definitywnie zostawić.

8

Matko mam identyczna sytuacje co jest przerażajace .Zerwalam z tego samego powodu.Ja mimo wszystko stawiam na przyjaźń i dobry kontakt .Mysle ze każdy związek powinien opierać się przede wszystkim na przyjaźni a to jest niestety to czego mi zabrało pod koniec mojego związku.Skoro twój były utrzymuje z Tlba kontakt i jeszcze zastanawia się nad decyzja - to bardzo dobry znak ! Spróbuj się z nim przyjaźnić ,wiem ze to trudne ale nie masz nic do stracenia a tylko do zyskania.3 mam za ciebie i za siebie kciuki Hahaha .

9

Kontakt mielismy tydzien temu smile wiec powiedziałabym ,ze jest i go nie ma. W sumie niby się zastanawia, ale ja chce zdecydowanego faceta ,a nie jak baba, który nigdy nic nie wie.
Myślałam,ze ultimatum będzie najlepszym wyjściem. Sokulsss ,a jak czesto z nim rozmawiasz sama inicjujesz rozmowy, bo ja poki co nie pisałam sama.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Gdy on chce czasu, czy mnie nie chce?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024