Kolezanki,
gdzie moge znalesc cos ladnego? albo w sieci, albo w łodzkim?
szukam czegos kolorowego, moze byc roz, albo czerwony dla 2klasistki i nic w rozsadnej cenie i ze skory nie moge znalexc ![]()
moze cos polecicie?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » ładne, tanie i koniecznie SKÓRZANE buciki dla 8-latki?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kolezanki,
gdzie moge znalesc cos ladnego? albo w sieci, albo w łodzkim?
szukam czegos kolorowego, moze byc roz, albo czerwony dla 2klasistki i nic w rozsadnej cenie i ze skory nie moge znalexc ![]()
moze cos polecicie?
hej,
też ostatnio szukałam i znalazłam
dobre buty dziecięce ma Kornecki, na pewno jest sklep w manufakturze, nie wiem czy gdzies jeszcze w łódzkim ![]()
Ja od malucha kupowałam buty z Aurelki.Pierwsze kupiłam na targach rehabilitacyjnych w Łodzi.Ale mają sklep internetowy.To nie są buty ortopedyczne.choć takie też mają w ofercie.
Aurelki dobrze trzymają stopę i są porządnie zrobione.
Może spróbuj znaleźć w Ryłko na ich stronie internetowej. Mają teraz sporo na wyprzedaży. Ale możesz spróbować zrobić tak, że zainwestujesz w takie buciki a później jak mała wyrośnie to możesz je sprzedać. Ostatnio co raz częściej spotykam się z tym, że mamy kupują skórzane buty dzieciom więc myślę, że bez problemu znajdziesz jakiegoś kupca
Moim zdaniem oczywiście zakup skórzanych butów ładnych i modnych to wcale nie taka łatwa sprawa. Tylko nie rozumiem, jak można dziecku kupować używane buty! Nie oczędzać butów! Niech dzieciak w nich śmiga cały czas!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » ładne, tanie i koniecznie SKÓRZANE buciki dla 8-latki?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024