Jetem po profilu mat-geo-ang. Jakie studia mogę zacząć? pomocyy. kompletnie nwm gdzie i na co chę iść
Na pewno nic związanego z geografią! Proszę doradźcie coś ![]()
Cos z It ![]()
Cos z It
A dokładnie co ? bo jak na razie niestety w niczym się nie widzę
na dodatek potrzebuję takich studiów na których bym dała też radę podjąć pracę. Bo nie ukrywam, że za rok będe musiała iśc już na swoje, a na rodziców nie mam co liczyć
jednocześnie chciałabym jakieś konkretne studia/.
Jakies byle jakie zwiazane z informatyka.
W miedzyczasie mozesz pojsc na jakis kurs testera oprogramowania i powiedzmy po tym roku juz gdzies próbowac sie zaczepić .
Tacy jak ty tworzą stereotyp, że po studiach nie ma pracy. Zastanów się najpierw porządnie, co chciałabyś w życiu robić, najlepiej coś związanego z twoimi zainteresowaniami i na podstawie tego wybierz studia. Takie wybieranie na siłę, byleby tylko coś studiować, nic dobrego ze sobą nie niesie.
Tacy jak ty tworzą stereotyp, że po studiach nie ma pracy. Zastanów się najpierw porządnie, co chciałabyś w życiu robić, najlepiej coś związanego z twoimi zainteresowaniami i na podstawie tego wybierz studia. Takie wybieranie na siłę, byleby tylko coś studiować, nic dobrego ze sobą nie niesie.
Właśnie mam taki problem bo kompletnie nwm co chcę robić w przyszłości. Nie mam konkretnych zainteresowań ![]()