Czy toksyczni faceci płacą? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy toksyczni faceci płacą?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez Kalejdoskopka (2015-10-02 20:33:46)

Temat: Czy toksyczni faceci płacą?

Wiem, ze pewnie taki temat byl juz poruszany. Chodzi mi tu jednak o tzw. karme rozstan oraz tego, czy ludzie (glownie faceci), ktorzy sa nieuczciwi w zwiazkach, ktorzy nie kochaja, ale udaja; manipuluja oraz stosuja przemoc psychczna oraz fizyczna; ktorzy zdradzaja bez wyzrutow sumienia, a potem odchodza bez zadnych skrupulow od kobiet, ktore bardzo ich kochaja i poswiecaja sie dla nich (choc wiadomo, ze robia to z powodu swoich zaburzen i brakow, bo nikt normalny nie zgadzalby sie na zwiazek z kims kto krzywdzi) - czy jest szansa, ze ci wszyscy toksyczni mezczyzni kiedys, a najlepiej w tym zyciu za to zaplaca?? Czy znacie przyklady zemsty losu i powracajacej karmy do takich ludzi?? Przyklady, ze kolejne ich zwiazki sa dla nich porazka itp?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy toksyczni faceci płacą?

Jest mnostwo takich przykladow nawet wsrod slawnych ludzi. Nie wiem jednak czy istnieja zwiazki szczesliwe zbudowane na cierpieniu innych.

3

Jeżeli chcesz, aby życie się zemściło na byłym to jeszcze nie pogodziłaś się z rozstaniem i sytuacją. Niech sobie żyje. A to, że kobieta była z nim w związku to tylko jej wybór. Zazwyczaj oznaki są już na początku.

4

Kalejdoskopka napisał/a:

Wiem, ze pewnie taki temat byl juz poruszany. Chodzi mi tu jednak o tzw. karme rozstan oraz tego, czy ludzie (glownie faceci), ktorzy sa nieuczciwi w zwiazkach, ktorzy nie kochaja, ale udaja; manipuluja oraz stosuja przemoc psychczna oraz fizyczna; ktorzy zdradzaja bez wyzrutow sumienia, a potem odchodza bez zadnych skrupulow od kobiet, ktore bardzo ich kochaja i poswiecaja sie dla nich (choc wiadomo, ze robia to z powodu swoich zaburzen i brakow, bo nikt normalny nie zgadzalby sie na zwiazek z kims kto krzywdzi) - czy jest szansa, ze ci wszyscy toksyczni mezczyzni kiedys, a najlepiej w tym zyciu za to zaplaca?? Czy znacie przyklady zemsty losu i powracajacej karmy do takich ludzi?? Przyklady, ze kolejne ich zwiazki sa dla nich porazka itp?

Nie, dlaczego? Życie nie jest sprawiedliwe. Jeśli ktoś pozostaje z toksycznym facetem, to jest to na własną odpowiedzialność. Musisz wybaczyć, aby uwolnić się od pragnienia zadośćuczynienia sobie.

5

Często zdarza się że ci ludzie dostają odpłatę od lasu taką że są samotni przez całe życie, to znaczy że ich relacje z ludźmi są żałosne. ZAWSZE w kolejnym życiu następuje zamiana ról. Jeśli krzywdził kogoś to będzie krzywdzony i to nie jest kara. To jest lekcja dla duszy, żeby zmieniła swój charakter. Są ludzie uparci którzy potrzebują kilku tysięcy lat żeby wyjść z tego błędnego koła krzywdzenia innych i potem bycia krzywdzonym.

6

grinta napisał/a:

Jest mnostwo takich przykladow nawet wsrod slawnych ludzi. Nie wiem jednak czy istnieja zwiazki szczesliwe zbudowane na cierpieniu innych.

Podaj mi jakies przyklady prosze...

7

GabrielaKlym napisał/a:

Jeżeli chcesz, aby życie się zemściło na byłym to jeszcze nie pogodziłaś się z rozstaniem i sytuacją. Niech sobie żyje. A to, że kobieta była z nim w związku to tylko jej wybór. Zazwyczaj oznaki są już na początku.

Gabriela,

Nie mowimy tutaj o mnie - dobrze wiem, ze sie nie pogodzilam jeszcze z rozstaniem. Chodzi mi o przyklady tego, co sie dzieje z takimi toksycznymi facetami dalej, chce przykladow. Jesli masz taki, to napisz.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy toksyczni faceci płacą?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024