ah Ci faceci... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » ah Ci faceci...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-01-12 12:39:59)

Temat: ah Ci faceci...

Witam .... Chciałąbym Wam opowiedzieć historie z życia wziętą...
Byłam z chłopakiem 9 miesięcy ... mieszkałam z Nim,miałam bardzak spotkałam mojego byłego o dobre relacje z rodzina...traktowali mnie bardzio przyzwoicie... nigdy takiego dobrego kontaktu nie miałam... Nagle cos sie wulgaryzm po ych miesiącach i zerwałam .... On sie załamał... Próbowałam sobie ułożyć życie z kimś innym...myślałam,ze wkońcu będę szczeliwa i byłam ale jak spotkałam mojego byłego to nie umiałam o Nim przestać myśleć i zakończyłam to....próbowałam coś ulożyc bo myslałam ze zapomnie o Nim... ale nie udało się .... Jak zakończyłam związek z tym z ktorym chciałam spróbować to spotkałam się z tym byłym i jak mnie odprowadzał to nie pocałował weszlismy w zwiazek otwarty ale w sensie ze nie widzimy sie z innymi tylko zeby sie do siebie przekonac .... nie wiedziałam co mam myśleć ... ostatnio mi powiedział ze nie wyobraza sobie zycia z inna kobieta .... zrobilam to z ziec na czym stoje to nie ma dla mnie czasu.... N...zoabaczylam sie z Nim nastepnym razem i znow bylo wulgaryzm .... a teraz jak chce z Nim porozmawiac bo chce wiedziec na czym stoje to nagla nie ma casu .... mowi ze jest wulgaryzm rehabilitacja  i jest umowiony z kolega.... a dla mnie nie ma czasu... heh to mu napisalam swoje .... nie wiem co mam zrobic ....pomożcie mi... błagam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ah Ci faceci...
Zraniona Cieszyn napisał/a:

[...]miałam bardzak

.. nigdy takiego dobrego kontaktu nie miałam... Nagle cos sie wulgaryzm po ych miesiącach i zerwałam .... On sie załamał...

Próbowałam sobie ułożyć życie z kimś innym...zakończyłam to....

Jak zakończyłam związek z tym z ktorym chciałam spróbować to spotkałam się z tym byłym i jak mnie odprowadzał to nie pocałował weszlismy w zwiazek otwarty ale w sensie ze nie widzimy sie z innymi tylko zeby sie do siebie przekonac ....

N...zoabaczylam sie z Nim nastepnym razem i znow bylo wulgaryzm ....

mowi ze jest wulgaryzm rehabilitacja  i jest umowiony z kolega... nie wiem co mam zrobic ....pomożcie mi... błagam

Faktycznie, "ah Ci faceci"...

Chyba powinnaś konsekwentnie stosować "wulgaryzm rehabilitację" byłych facetów i dbać o "wulgaryzm"  otwartego związku do momentu aż się coś znów "wulgaryzm"

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » ah Ci faceci...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024