Niestandardowa historia kochanków - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Niestandardowa historia kochanków

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 38 ]

Temat: Niestandardowa historia kochanków

Gdy poznałam M., przechodziłam przez trudny okres,nie potrafiłam poradzić sobie z bólem po rozstaniu z facetem,który nie odwzajemniał mojej miłości.

Broniłam się przed kontaktami z M.,gdy dowiedziałam się,że jest żonaty,ale jak to zwykle bywa,swawolny los zbliżał nas do siebie (wspólni znajomi).W końcu zgodziłam się na spotkanie sam na sam.Zaczeły się smsy,połączenia,spacery. W odróżnieniu do innych zdradzających mężów zawsze,wszędzie i o każdej porze miał dla mnie czas. Czułam się ważna,wyjątkowa.To ratowało mnei przed cierpieniem życia codziennego.Stał się mi bardzo bliski.Oprócz pocałunków i kilku intymnych dotyków, do niczego między nami nie doszło. To była moja decyzja,uszanował ją. Bałam się,że zakocham się w nim.Zupełnie nie brałam pod uwagę tego,że to on może zakochać się we mnie.Pewnego dnia wyznał,że mnie kocha. Wiedziałam,że był ze mną szczery. Ja tego nie odwzajemniłam,ale łączyła nas wyjątkowa więź, z której z mojej strony,w przyszłości mogłaby również pojawić się miłość, ale skonczyłam  naszą znajomość.

Czułam,że muszę to przerwac.Nie radziałam sobie z wyrzutami sumienia. Mimo,że nie kochaliśmy się nigdy,dla mnei nawiązanie bardzo bliskiej emocjonalnej relacji jest gorszą zdradą niż niezobowiązujący seks.Nie chciałam być przyczyną cierpienia jego żony i rozpadu rodziny. wbrew pozorom zawsze mówiłam sobie,że nie będę tykać cudzych mężów.Życie mnie zaskoczyło.

W końcu pewnego dnia zupełnie mnie zamurowało.Z jego telefonu odebrałam dwa smsy od jego żony. Dowiedziała się.Od niego. Poprosił mnie o spotkanie. Przeprosił za przykre słowa swojej żony i wytłumaczył,że musiał jej o tym powiedzieć, nie mógł dłuzej tego ukrywac. Powiedział to, po czym odszedł. Widzę,że nie walczy już o swoje małżeństwo,a ja wbrew pozorom nie chce,żeby doszło między nimi do rozwodu.Chciałabym,by uratował swoją rodzinę,byśmy mogli osobno budować swoje osobne szczęście.Nie chciałam,żeby się we mnei zakochiwał,on bardzo cierpi z tego powodu,bo wie,że ja nigdy z nim nie będę.

Chciałabym wierzyć,że jest jeszcze jakaś nadzieja,że oboje będziemy mogli żyć normalnie.. Dopóki on nei poukłada sobie życia inie będzie szczęsliwy, ja również nie będę mogła osiągnąć szczęścia.

A jednak nie każdy zdradzający facet musi perfidnie manipulować i żoną i kochanką, i nie zawsze to kochanka musi się zakochać....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Niestandardowa historia kochanków

No i co  - chcesz za to medal ?

3

Nie czuje się z siebie dumna, wręcz przeciwnie - czuje się podle w stosunku do tej kobiety.
Chciałabym tylko zauważyć,że  schemat : żonaty mężczyzna+ kochanka     nie zawsze musi być taki sam,tak samo przebiegać. Chciałabym przestrzec innych przed pochopną oceną.
Napisałam to również po to,by móc to z siebie wyrzucić i być może ujrzeć w odpowiedziach na mój post cień nadziei,że to wszystko może jeszcze ułożyć się dobrze.. i dla niego i dla mnie.

4

Annastazja44 napisał/a:

Broniłam się przed kontaktami z M.,gdy dowiedziałam się,że jest żonaty

Ale się nie udało?
Biedna Ty.

5

... a co to było za kilka intymnych dotyków ? łapałaś go za penisa czy on Tobie pakował łapy pod uniform ? bo mnie to ciekawi smile

6

daruj sobie

7

Może dlatego niestandardowa,bo to kobieta zabawiła się uczuciami faceta.
Czułaś się ważna i wyjątkowa.To był Twój "plasterek" na rankę...jego adoracja.
Może i niestandardowo....ale skutek ten sam...wszyscy cierpią.

8 Ostatnio edytowany przez Invisible Man (2015-09-26 18:40:32)

Wiec zapytam inaczej , podczas tych intymnych dotyków o których wspomniałaś miał na dłoniach białe rękawiczki ? i skąd w tytule słowo kochankowie jak do niczego nie doszło ?!? - Nie no pomyliłaś fora , słaby watek - twoj to sie nadaje co najwyżej do "Chwila dla Ciebie " lub cos podobnego.

PS - tu ludzie są głodni sensacji , krwi i penetracji , a ty tu pociskasz jakieś banialuki.

9

Widocznie Ty jesteś głodny sensacji,jeśli ten wątek Ci nie odpowiada to może przejdź do tematów związanych z seksem albo obejrzyj pełen emocji film erotyczny?

10

Kochanie,
niestandardowo byłoby gdybyś z cudzym mężem smsków nie pisała i na spacery nie chodziła...
Rodzinę rozbiłaś brawo!
Życzę Ci dokładnie tego samego za parę lat...

11 Ostatnio edytowany przez Ola_la (2015-09-26 18:53:12)

ale to nie ona to wszystko ten swawolny los☺
dlatego inna historia niestandardowa

12

Annastazja44 napisał/a:

Widocznie Ty jesteś głodny sensacji,jeśli ten wątek Ci nie odpowiada to może przejdź do tematów związanych z seksem albo obejrzyj pełen emocji film erotyczny?

Ale jakich emocji ? potrafisz je jakoś nazwać ? wink

Anna , nie rzucaj sie tak - wiedzialas ze gość jest żonaty to pakujesz sie i robisz zamęt , a pozniej umywasz ręce i czego oczekujesz odpuszczenia tu na forum - Ok ja ci odpuszczam , nie wiem jak reszta.

13

Nie mam zamiaru kontynuować rozmowy,która zupełnie odbiega od tematu.

odpuszczenia od strony obcych ludzi ? Niee,nie tego oczekuję.
Liczyłam na jakieś ciepłe,motywujące słowo,bo włożyłam wiele wysiłku w to,żeby to zakończyć.Jestem w pełni świadoma tego,że zrobiłam źle,ale nawet ktoś tak podły jak ja zasługuje na drugą szansę.

14

Annastazja44 napisał/a:

Nie mam zamiaru kontynuować rozmowy,która zupełnie odbiega od tematu. 

odpuszczenia od strony obcych ludzi ? Niee,nie tego oczekuję.
Liczyłam na jakieś ciepłe,motywujące słowo,bo włożyłam wiele wysiłku w to,żeby to zakończyć.Jestem w pełni świadoma tego,że zrobiłam źle,ale nawet ktoś tak podły jak ja zasługuje na drugą szansę.

jak śmiesz ?!?

Tak poważnie , chodz to Cie przytulę i poszukamy tej motywacji u ciebie , rozumie twój wysiłek jaki włożyłaś ...

15

mało to niestandardowe szczerze mówiąc. Skoro on się niby zakochał, ty nie, twierdzisz ze chcesz szczęścia osobno, to o co chodzi? Po co ta cała historia? Dla mnie to wygląda na jakieś usprawiedliwianie się. Skoro na prawde chcesz waszych szczęść osobno, to urwij kontakt, nie spotykaj się z nim.
Są różne sytuacje, nie każda zdrada jest taka sama, ale kobiety która uwikłała się w taką historię nikt tu po pupci nie poklepie i nie powie, że będzie dobrze, więc tego nie oczekuj

16

zniszczyłas im życie, pozwolilas by zonaty zakochal sie w tobie a potem ,,wspanialomyslnie ,, chcesz zeby odbudowali swoje malzenstwo!.?
I
dowartościowalas sie? lepiej ci?
to jest egoizm

17

Naprawdę świetnie Ci wychodzi bycie cybercwaniakiem!

Ty pewnie jesteś nieskazitelny, prawda ?

18

Annastazja44 napisał/a:

Ja ? nieskazitelny - a skąd , ale rozmawiamy teraz o Tobie i szukamy dla Ciebie pomocy , zapewniam cie ze najwieksze głowy forum zastanawiaja sie teraz jak ugryść Twój temat wink

19

mariola856 napisał/a:

zniszczyłas im życie, pozwolilas by zonaty zakochal sie w tobie a potem ,,wspanialomyslnie ,, chcesz zeby odbudowali swoje malzenstwo!.?
I
dowartościowalas sie? lepiej ci?
to jest egoizm

Facet w szęśliwym związku nei szukałby kontaktu z inna kobietą, czuje się,źle bo namieszałam,ale żeby zrzucać na mnei całkowitą winę za problemy w ich małżeństwie to dużo za dużo.

20 Ostatnio edytowany przez meilbox (2015-09-26 19:19:49)

Zrozum jeśli facet jest nieszczęśliwy to rozmawia o tym "nieszczęściu" ze swoją żoną !!! Tak robią normalsi ;p jak szuka pocieszycielki to jest qrwiarzem ;p

I nie chodzi o cybercwaniactwo...
to się "Kocik" nazywa moralność... ty reprezentujesz tzw. relatywizm moralny - naginasz jak się da dla własnej potrzeby, oszukujesz.
I tak.... niektórzy jednak całe życie potrafią się trzymać tych kilku podstawowych zasad jakiegoś tam dekalogu (takie tam błahostki - wierność, lojalność, szacunek etc.)
Zaś Ci słabi .... no cóż... relatywizm moralny ;p

21

Invisible Man napisał/a:
Annastazja44 napisał/a:

Ja ? nieskazitelny - a skąd , ale rozmawiamy teraz o Tobie i szukamy dla Ciebie pomocy , zapewniam cie ze najwieksze głowy forum zastanawiaja sie teraz jak ugryść Twój temat wink

Przed chwilą mówiłeś,że jesteś tu,bo szukasz sensacji,a nie z powodu altruistycznych potrzeb, więc w zwiążku z tym mam prośbę.
Jeśli będziesz mieć jakiś pomysł jak ugryźć ten temat to napisz,a całą resztę zbędnych aluzji - odpuść sobie

22

Szkoda słów i energii na klikanie.
Pogrążasz się z każdą wypowiedzią.

23

wystarczy ze zabieralas czas potrzebny zonie i jego rodzinie dla siebie

24

meilbox napisał/a:

nie chodzi o cybercwaniactwo...
to się "Kocik" nazywa moralność... ty reprezentujesz tzw. relatywizm moralny - naginasz jak się da dla własnej potrzeby, oszukujesz.
I tak.... niektórzy jednak całe życie potrafią się trzymać tych kilku podstawowych zasad jakiegoś tam dekalogu (takie tam błahostki - wierność, lojalność, szacunek etc.)
Zaś Ci słabi .... no cóż... relatywizm moralny ;p

Cóż takiego naginam ? Przyznaje się z żalem do tego co zrobiłam. Wszystko to jest obiektywną prawdą. Relatywizmem moralnym jest raczej obrona "zupełnie niwinnych  i niczego nieświadomych" żon, które o całe zło w ich rodzinie oskarżają kobiety trzecie.

25

ha ha rzeczywiście sie pograzasz coraz bardziej

26

mariola856 napisał/a:

wystarczy ze zabieralas czas potrzebny zonie i jego rodzinie dla siebie

Do tego się przyznaje,mój błąd.

27

Jak możemy ci pomóc w takim razie ?

28

Annastazja44 napisał/a:

Liczyłam na jakieś ciepłe,motywujące słowo,bo włożyłam wiele wysiłku w to,żeby to zakończyć.

Nie powinnaś w ogóle zaczynać, nie chciałaś się angażować, to trzeba było go pogonić. A nie miłe rozmowy, wspólnie spędzany czas, intymny dotyk i co z tego, że seksu nie było. Facet nakręcał się na Ciebie a Ty mu pozwoliłaś na to, bo fajnie mieć adoratora:(

29

Nigdy napisał/a:
Annastazja44 napisał/a:

Liczyłam na jakieś ciepłe,motywujące słowo,bo włożyłam wiele wysiłku w to,żeby to zakończyć.

Nie powinnaś w ogóle zaczynać, nie chciałaś się angażować, to trzeba było go pogonić. A nie miłe rozmowy, wspólnie spędzany czas, intymny dotyk i co z tego, że seksu nie było. Facet nakręcał się na Ciebie a Ty mu pozwoliłaś na to, bo fajnie mieć adoratora:(

Przecież pisze ze nie mogła sobie poradzić po rozstaniu, to tylko tak dla poprawy samooceny udostępniła swoje gniazdko M wink

30

Szkoda mi faceta,od początku był plasterkiem. Zakochał się, był gotów na rozwód.... Ogólnie nic tu niestandardowego.

31

Annastazja44 napisał/a:

A jednak nie każdy zdradzający facet musi perfidnie manipulować i żoną i kochanką, i nie zawsze to kochanka musi się zakochać....

acha
czasem to kochanka perfidnie manipuluje
i to jest ta niestandardowa historia ha ha

32

Zabawilas sie czyims kosztem, zrujnowalas malzenstwo bo leczylas swoje serducho a jak tobie sie polepszylo to wspanialomyslnie i w bialych rekawiczkach chcesz faceta oddac jego zonie z nadzieja ze uratuja swoje malzenstwo.... To nie wymaga komentarza

33

,,ale to nie bylo szczęśliwe małżeństwo,, wiec w swoim mniemaniu jest dziewczyna usprawiedliowona

masz 44 lata?

34

Nigdy napisał/a:

Szkoda mi faceta,od początku był plasterkiem. Zakochał się, był gotów na rozwód.... Ogólnie nic tu niestandardowego.

A mi nie szkoda!

35 Ostatnio edytowany przez Ola_la (2015-09-26 20:13:57)

tak on wiedzial co robi
tylko zony szkoda

Anastazja to ze ty przezylas nieodwzajemniona milosc nie znaczy ze moglas zniszczyc życie dwom osobom

36 Ostatnio edytowany przez aurora borealis (2015-09-26 21:00:37)

Invisible Man napisał/a:

[...]
PS - tu ludzie są głodni sensacji , krwi i penetracji , a ty tu pociskasz jakieś banialuki.

Przepraszam za OT, ale nie mogłam się powstrzymać. A wszystko przez to, że mam słabe zwieracze śmiechowe ;-)))

Tarzam się po westybulu i zaraz, z uciechy, wturlam się na schody...

Zrobiłeś mi "niestandardowy" wieczór, Invisivble Man. Przy tak melancholijnej i "depresjogennej" pogodzie, bądź błogosławiony za salwy gromkiego śmiechu, które przetaczają się teraz przez mój dom, jak wojska Atylli przez Italię ;-)))

37

Tutaj sprawa jest prosta.Podpuściła faceta,bo była załamana,że jej nie wyszło z innym.On się zakochał,chciał zostawić rodzinę,a ona ma go w d...i ma wyrzuty sumienia.
Typowy plaster na ranę po innym.

38 Ostatnio edytowany przez kwadrad (2015-09-26 22:11:17)

Twoja opowieśc  przypomina troche mokry sen kochanki ktora kiedys zawiodła sie na facecie  wink

Posty [ 38 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Niestandardowa historia kochanków

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024