Problem z wznawianiem ofert na allegro, pomoże ktoś? :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Problem z wznawianiem ofert na allegro, pomoże ktoś? :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Problem z wznawianiem ofert na allegro, pomoże ktoś? :(

Witam.

Wystawiłam sporo ofert na stronie allegro i przy każdej zaznaczyłam wznawianie oferty po 14 dniach. Jeśli odznaczę opcję w każdej z nich to
czy będę wtedy zwolniona z opłacania moich ofert za wystawienie? Nie będę zmuszona już nic za nie płacić? Jeśli tak, to czy ta ''zmiana'' w ofercie jest płatna? Bo narazie nie sprzedałam jeszcze nic, a co 14 dni przychodzi mi rachunek, niby to grosze, ale po zsumowaniu trochę jest do zapłacenia. Bardzo proszę o sensowną i konkretną odpowiedź.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem z wznawianiem ofert na allegro, pomoże ktoś? :(

Istota działalności portali typu "allegro" jest zarabianie na udostępnianiu Twojego produktu który chcesz sprzedać na swoim portalu, pośredniczenie pomiędzy Tobą a kupującym itp. I jak myślisz, zrezygnują z zarobku tylko dlatego, że nic nie możesz sprzedać? Oni ze swojej strony dotrzymali umowy, więc zapłata się należy.
A to wznawianie oferty jest tylko ułatwieniem dla Ciebie, żebyś nie musiała za każdym razem wklejać zdjęć i opisywać przedmiotu.

3

Jeśli odhaczysz wznawianie (trzeba wejść w keżdą ofertę ----> zmień lub edytuj opis, zależnie którędy wchodzisz ----> odkliknąć ptaszka przy wznawianiu smile ) to oferty po 14 dniach Ci wygasną i nie będziesz musiała ponosić dodatkowych opłat. Oczywiście wtedy nie będziesz miała też ofert i na pewno nic nie sprzedasz. Dotychczasowe opłaty musisz zapłacić.
Wznawianie nie jest dodatkowo płatne.

A tak na marginesie - finansowo bardziej opłaca się wystawiać na 10 dni smile

4

JAk co 14 dni ci rachunek przychodzi?
Allegro opłaty wysyła raz w miesiącu i to jak 10 zł przekroczysz.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Problem z wznawianiem ofert na allegro, pomoże ktoś? :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024