Witam Wszystkich
Proszę powiedzcie Mi co sądzicie o Osobach (zwłaszcza Kobietach),które rozwalają swoje małżeństwa przez ciągoty do innych mężczyzn,niekoniecznie Wolnych tylko żonatych lub bedących w narzeczeństwie...
Knując i intrygować żeby zdobyć naiwnego Frajera
Czy dla takich Osób coś znaczy przysięga małżenska
Czy takie Osoby posiadają jakiekolwiek Poszanowanie uczuć,jakiekolwiek wyrzuty sumienia???
Czy zwazają na jakiekolwiek konsekwencje takim swoim postępowaniem??
Czy takie Osoby posiadają jakąś własną wartosc??
Piszcie...
Lol, a co do tego ma wyrachowanie?
Co do żonatych potępiam, co do narzeczonych nie uważam by to było coś złego. Kobieta wtedy chroni inną przed życiowym błędem ![]()
...albo przed chwilowym niedostatkiem wrażeń;]
Witam Wszystkich
Proszę powiedzcie Mi co sądzicie o Osobach (zwłaszcza Kobietach),które rozwalają swoje małżeństwa przez ciągoty do innych mężczyzn,niekoniecznie Wolnych tylko żonatych lub bedących w narzeczeństwie...
Knując i intrygować żeby zdobyć naiwnego Frajera
Czy takie Osoby posiadają jakiekolwiek Poszanowanie uczuć,jakiekolwiek wyrzuty sumienia???
Piszcie...
Frajerów? Ja zawsze wybieram trudnych do zdobycia. Zdobycie frajera to zadna satysfakcja.
Czy jako człowiek jestem wartościowa? Nie.
Nie myślę o konsekwencjach. Liczy się tu i teraz. Nie segreguję śmieci a zużyte baterie wyrzucam do kosza.
Miewam wyrzuty sumienia w stosunku do dzieci i zwierząt.
Przysięga małżeńska niewiele dla mnie znaczy. Śmieszy mnie.
...albo przed chwilowym niedostatkiem wrażeń;]
Rutyna w związku jest najgorsza ![]()
N
Burzowy napisał/a:...albo przed chwilowym niedostatkiem wrażeń;]
Rutyna w związku jest najgorsza
Chyba, ze oboje sa przeziebieni.
uderz w stół a nożyce się odezwą
hehe
Głosujcie na mnie jak coś, obiecuję zalegalizować poligamię!
Głosujcie na mnie jak coś, obiecuję zalegalizować poligamię!
Zawsze mi się marzył męski harem *.*.
Jeden do gotowania, jeden do teatru, jeden do seksu... Hmmm... w sumie do niektórych czynności przydałby się więcej niż jeden, dla urozmaicenia
. Oczywiście mężczyźni jako ta silniejsza, bardziej zdecydowana (nie słodzę Wam, to prawda
) płeć winni pozostać monogamistami. Układ idealny <3
Witam Wszystkich
Dla mnie takie osoby są bezwartościowe, puszczalskie, bez honoru i ambicji. Jesz idzie zrozumieć jak są to osoby bezdzietne. Ale jak kobiety mające męża i małe dziecko, latają za facetami. To nie powiem co nich myślę, bo to kobiece forum i nie chcę żadnej pani ubliżyć. W każdym razie, ja takie osoby skreślam.
Ja uważam, że jeżeli ktoś podejmuje wyzwanie zakłada rodzinę, decyduje się na dziecko. To wszelkie jego kaprysy schodzą na dalszy plan. Zanim nie było dziecko trzeba było sobie szaleć, jest dziecko koniec szaleństw. Trzeba się ustatkować.
Ja wiem po sobie, że moje małżeństwo nie było spełnieniem marzeń. Ale były dzieci więc dopóki nie dorosły trzeba było zacisnąć zęby, szanować się i stwarzać na miarę sił dla dzieci bezpieczny dom i kochających rodziców.
Tak naprawdę dopiero po rozwodzie pomyślałam o tym, że mogłabym znów się z kimś związać. Jako mężatka nigdy nie rozglądałam się na boki. Nawet jak się nam nie układało. Brzydzę się romansami.
Pierwsze pytanie jakie zadałam mojemu facetowi to czy jest stanu wolnego. Jakby mi nie pokazał papierku z sądu orzekającego rozwód nie mielibyśmy o czym rozmawiać.
Knując i intrygować żeby zdobyć naiwnego Frajera.
To raczej metoda obustronna, ,,niósł wilk razy kilka ponieśli i wilka''
Na logikę. Nie rozumiem kobiet, które mają już dziecko i wiążą się z bezdzietnym kawalerem. Oczywiste, że kawaler będzie chciał mieć SWOJE dziecko. Obce będzie tylko mówił że kocha. I akceptował tylko do czasu pojawienia się swojego. Ale i tak będzie pracował na dwoje dzieci na swoje i na obce. I co? Sam wpadł w pułapkę. A kobieta to już w ogóle jest stracona na całej linii. Dwoje dziecko jedno z innym tatusiem drugie z innym. Więc nawet jak już drugi związek też okazuje się nie wypałem to trzeba w nim tkwić. No bo kto będzie chciał kobietę z 2 małych dzieci?
Piszcie...
Takie osoby najczęściej są bezbożnikami bez zasad i wartości więc przysięga jest dla nich jak splunąć. Poszanowanie, wyrzuty sumienia, konsekwencje???!!! Człowieku o czym ty mówisz??!! Takie osoby to tylko albo seks albo o imprezy. Tylko to im w głowie. Tacy ludzie są bez zasad i mają zminimalizowane uczucia wyższe i zdolność myślenia racjonalnego do minimum.
Ale autorze ty złego słowa użyłeś. Takie osoby nie są wyrachowane, nie schlebiaj im. Wręcz przeciwnie to bardzo naiwni, krótko myślący ludzie. Którzy najczęściej kończą kilkorgiem dziećmi po innych ojcach, bez grosza przy duszy, bez dachu nad głową lub latami tkwią w przemocy bo są bez wyjścia. Więc od wyrachowania dzielą ich lata świetlne ![]()
![]()
Ale autorze ty złego słowa użyłeś. Takie osoby nie są wyrachowane, nie schlebiaj im. Wręcz przeciwnie to bardzo naiwni, krótko myślący ludzie. Którzy najczęściej kończą kilkorgiem dziećmi po innych ojcach, bez grosza przy duszy, bez dachu nad głową lub latami tkwią w przemocy bo są bez wyjścia. Więc od wyrachowania dzielą ich lata świetlne
No właśnie o co chodzi z tytułem tego tematu? Gdzie to wyrachowanie?
Ludmiłaa napisał/a:Ale autorze ty złego słowa użyłeś. Takie osoby nie są wyrachowane, nie schlebiaj im. Wręcz przeciwnie to bardzo naiwni, krótko myślący ludzie. Którzy najczęściej kończą kilkorgiem dziećmi po innych ojcach, bez grosza przy duszy, bez dachu nad głową lub latami tkwią w przemocy bo są bez wyjścia. Więc od wyrachowania dzielą ich lata świetlne
No właśnie o co chodzi z tytułem tego tematu? Gdzie to wyrachowanie?
Luna jak tam poprawka ?
Luna jak tam poprawka ?
Toż widzisz, że nauka idzie świetnie ![]()
Invisible Man napisał/a:Luna jak tam poprawka ?
Toż widzisz, że nauka idzie świetnie
martwiłem się już ![]()
martwiłem się już
Idź doradzać. Uratujesz tym niejedną zbłąkaną duszę ![]()