znecanie sie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » znecanie sie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: znecanie sie

czesc wstyd az pisac mam problem z partnerem naszczescie nie mezem jestesmy razem 4lata predzej tez dochodzilo do rekoczynow policja eksmisja problem jest ze pije zaczol juz wodke jak probuje bic to bronie sie zycie mi sie zawalilo mama ma raka mozgu wstyd mi mowic zeby sie niedenerwowala on ma do mnie wyrzuty ze chodze tam pomagac a w domu nic nierobie najlepsze i najgorsze jest ze urodIzila sie lilianka dla niej cos musze zmienic ma dopiero roczek boje sie zabrac jej ojca ale bedzie patrzec jak mnie leje a ja bronie co robic?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: znecanie sie

Wygonić drania lub wyprowadzić się do mamy czy na stancję, podać o alimenty i żyć spokojnie, zająć się dzieckiem i mamą.
Zły to przykład dla dziecka jeśli będzie widziało jak ojciec leje matkę, jak awanturuje się, jak pije.
Może to zaważyć na jej dorosłym życiu.
Dziecko ma rosnąć w spokoju, w przyjaznej, ciepłej  atmosferze, inaczej może nabawić się nerwicy. Nie chcesz chyba tego
Dla córeczki i dla siebie zrób ten krok i uwolnij was od niego.

3

Odp: znecanie sie

Misia posłuchaj Kleoma ona bardzo dobrze Ci radzi. Po co Ci taki drań  jeszcze do tego masz cierpieć. Ja tkwię w toksycznym związku już 20 lat bo nie miałam siły żeby odejść. On jest alkoholikiem ale mnie nie bije. Cały czas przepraszał , mówił że przestanie a ja głupia wierzyłam w to. Dzisiaj już w nic nie wierzę. On jest moim mężem ale już nie długo. Jestem już na dobrej drodze. Odchodzę ale to za późno. Jestem wrakiem człowieka. Ja nawet już łez nie mam bo przez tyle lat wypłakałam.Misia nie popełnij mojego błędu. Ratuj siebie i swoje dziecko. Bądź szczęśliwa a nie roztrzęsiona i przestraszona. Odejdź od niego.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » znecanie sie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024