Jezeli chodzi o jeki, krzyki w sypialni , to i ja i moj facet raczej tego nie robimy, ale nie tylko dlatego, ze rodzice moi w domu, ale tak jakos nie nalezymy do takich osob. Rozni sa ludzie :0 Jedni jecza, inni co innego
No, ale wiadomo po naszych minach na pewno, ze jest nam cudownie i szczegolnie lubie te jego mine jak ma orgazm, to jak sie trzesie
Ochh ^^
A jak ja dochodze, to tez na pewno bardzo sie trzese, cala drze z rozkoszy, czesto wtedy moze zajeczec, ale to nie ejst jakies glosne, nie chcialabym zeby slyszeli za sciana i momentalnie opadam z sil 
Dlatego z tym zeby nie jeczec to akurat nie mam problemu bo inaczej wyrazam przyjemnosc hihi 
My np wyrazamy bardzo jak nam dobrze, ze mowimy w lozku do siebie cos wulgarnego, to tkai nasz znak, ze jestesmy bardzo napaleni 
Widze, ze pisaliscie tez o wielkosci sprzetu faceta, co do tego fakt, najwazniejsza technika, bliskosc ukochanego, ale jestem bardzo usatysfakcjonowana rozmiarami, zawsze bardzo dobrze go czuje, no chyba ze mmial gorszy dzien i nie calkiem chcial mu stanac, bo wiadomo ze akzdy ma prawo tak miec, ale ogolnie czuje go bardzo mocno