Smutek i zal ciazowy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Smutek i zal ciazowy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Smutek i zal ciazowy

Jestem w 10 tygodniu ciazy
Moj wielce wspanialy maz pojechal do Holandi aby zarobic na dziecko. Ja siedze na l4 znajomych nie mam jedynie kota z ktorym gadam
Z domu nie wychodze bo po co samej?
Mielismy wyjechac razem ale wyszlo jak wyszlo teraz...
Cieszylam sie z tego ze jestem w ciazy ale teraz nie czuje nawet tego ze bede mama wprost przeciwnie najchetniej pozbylam bym sie tego dziecka.
Mam okresy ze leze i rycze.
A ten kretym winien byc obok mnie. Dzis mialam nawet takie mysli by cos zazyc i...
Ogolnie mam dosc wszystkiego tego stanu i otwarcie nawet dzis powiedzialam ze nie chce tego dziecka...
Piszac to rycze

Wybaczcie ale musialam gdzies cos komus napisac.

Zegnajcie...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Smutek i zal ciazowy

To normalne, że kobieta w ciąży ma wahania nastroju, winne są hormony, minie pierwszy trymestr i poczujesz się lepiej. Głowa do góry, będzie dobrze. Co obstawiasz chłopiec czy dziewczynka? smile Pozdrawiam

3

Wisi mi co sie urodzi

4 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2015-06-22 21:19:09)

Sorry, że to napiszę, ale nie cierpię takiej jawnej niesprawiedliwości.
Współczuję Twojemu mężowi - tak, jemu, nie Tobie.
Współczuję mu niewdzięcznej marudnej żony egoistki.

Myślisz, że jemu jest tam super w tej Holandii? Na wakacje tam pojechał?
Pojechał tam do PRACY, żeby zarobić na WASZE dziecko.
Siedzisz sobie na dupce w ciepłym domku i wydajesz jego ciężkie zarobione pieniądze.
Pomyśl o tym przez chwilę i okaż odrobinę wdzięczności.
On na pewno wolałby być z Tobą, niż sam, tam za granicą.

Ciąża ciążą, ale bez przesady. Ten Twój ''wspaniały kretyn mąż'' zasługuje na odrobinę szacunku.

A co do tekstów typu ''nie chcę dziecka'' albo ''wisi mi co się urodzi'', to ręce opadają. Już współczuję dziecku takiej mamusi.

P.S Obudź się dziewczyno, ciąża to nie śmiertelna choroba, nie musisz siedzieć i gnić w domu, wyjdź do ludzi, znajdź sobie jakieś zajęcie, wspieraj męża i przede wszystkim nie obwiniaj dziecka o takie pierdoły jak Twoje rozbuchane hormony..

Na L4 musiałaś iść, masz ciążę zagrożoną? To dopiero 10 tydzień, nie rób z siebie obłożnie chorej. Jak nie musisz siedzieć w domu, to nie siedź.

5

Cyniczna ma 100% racji, zal dziecka i twojego meza ktorego nazywasz kretynem ktory pojechal zarobic pieniadze na ciebie i wasze dziecko, wstydzilabys sie pisac tak o waszym dziecku, wisi ci co sie urodzi? To po co zachodzilas w ciaze? A twoj maz powinien byc przy tobie? Wtedy pewnie marudzilabys ze powinien zarobic pieniadze, jesli nie masz zagrozonej ciazy to moze powinnas wrocic do pracy? Jak wrocisz do ludzi to lepiej sie poczujesz i nie bedziesz miala czasu tak sie nad soba rozczulac. Zacznij doceniac męża bo wyjechal by zapewnic wam byt

6

W d...ie ci się poprzewracało i tyle. I nie żadne hormony winne tylko egoizm. Jak dziecka nie chciałaś to trzeba było się zabezpieczać a nie robić wyrzuty całemu światu że Ty taka nieszczęśliwa a winni wszyscy w okół. Też w ciąży siedziałam sama bo po przeprowadzce nikogo nie znałam a mąż pracował. I jakoś żyję. Miałam swoje nastroje i beczałam nie raz ale w życiu bym nie obwiniała męża za to że pracuje na mnie i dziecko. A ty się za szkołą rodzenia rozejrzyj (są bezpłatne też) to od połowy ciąży mogłabyś chodzić.

Może ci się jeszcze poprzestawia podejście do sytuacji ale zwyczajnie ci się strzał w twarz należy za takie ględzenie jak rasowa gówniara.

7

i jeszcze to dramatyczne zegnajcie na koncu....

8

A ja tak czytam i się zastanawiam,2 miesiące temu byłaś jeszcze dziewicą i nie mężatką,czy w Tobie nie ma jakiegoś żalu że to wszystko dzieje się za szybko?
To Dziecko pokrzyżowało Ci jak widać plany,ale to nie powód do tego aby robić z siebie wielką nieszczęśliwą.
Ogarnij się dziewczyno bo poki co pleciesz bzdury.
I ja też współczuję Twojemu mężowi.

9

Wgl to ile ty masz lat autorko?
Chyba nie dojrzałaś do samodzielnego życia, a co dopiero do opieki nad dzieckiem, tworzenia rodziny...

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Smutek i zal ciazowy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024