Hej ![]()
Ostatni niebezpieczny stosunek mialam 19 na 20 lipiec. Miesiaczke mialam 9 lipca. Dni plodne zaczely sie (ale nie dam urwac sobie glowy ,byl sluz ) 23 ,24 lipiec. Okresu nie mam jeszcze do dzis. Wykonalam wczoraj test z porannego moczu. Czy to jeszcze za wczesnie na test?
PROSTUJE- 23 , 24 owulacja
Wynik testu jaki byl ? Hm.
Proponuje wstrzymać sie jeszcze chwile z testem. Lepiej zrobić betę jest bardziej wiarygodna.
U mnie druga cieniutka kreska na teście nie potwierdziła ciąży, okres dostalam za parę dni.
W sumie test płytkowy powinien wyjść w dzień spodziewanej miesiączki tym bardziej z porannego moczu. Jednak zdarza się, że nie wychodzi jeszcze - przynajmniej ja tak miałam
zrób test za 3 dni .
Wynik byl negatywny. Powtorze jeszcze we wtorek rano.
Myslicie ,ze we wtorek rano jak zrobie bylby juz prawidlowy wynik?
we wtorek bylby juz 35 dc
To zalezy jakie masz długie cykle itp. testy mogą dawac wynik fałszywie ujemny jeśli masz jeszcze niskie stężenie betaHCG we krwi. Jeśli masz możliwość, to zamiast kupować kolejny test, po prostu idź do jakiegoś laboratorium i zrób betę. Wynik będzie wiarygodny ![]()
Ale to chyba jednak chodzi o owulacje prawda?
a beta by juz wyszla wiarygodnie?,bo mam mozliwosc jutro zrobic. Jakie sa normy jesli od razu mozecie mi powiedziec? ,bo do gina i tak w tym tygodniu nie pojde wiec nie bd wiedziala...;/
Wczoraj rano zrobilam test ,wyszedl negatywnie i dzisiaj rano nadeszla@:)
Noi wszystko sie rozwiązalo.
Nie raz stres opóźnia okres jak i wiele innych czynników nie koniecznie ciaza.