Nie ma dla mnie czasu, co zrobić - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie ma dla mnie czasu, co zrobić

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Nie ma dla mnie czasu, co zrobić

Witam, poznałam wspaniałego faceta, jednak wyjechał na jakiś czas za granicę, więc niewiele ze sobą spędziliśmy czasu. Zależy mi na nim, przywiązałam się. Z tego powodu, że dużo przeszłam (pomimo, że mam 20 lat) potrzebuje dużej uwagi faceta, z którym jestem. On będąc za granicą mało kiedy jest na facebooku itp. rozmawiałam z nim o tym, jednak za każdym razem krzyczy, że nie wie o co mam problem i robi mi się jeszcze gorzej. Chodzę ciągle smutna i bez chęci do życia. Postanowiłam, że dzisiaj nie będę do niego pisać, może zrozumie co ja czuję. Co wy zrobilibyście w takim wypadku?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie ma dla mnie czasu, co zrobić

Powinniście wypracować jakiś kompromis, porozmawiać na spokojnie, bez pretensji. Po prostu wytłumacz mu dlaczego tak jest i że potrzebujesz więcej uwagi. Innego wyjścia niestety nie ma sad

3

Witaj.
Skoro tak"potrzebujesz uwagi faceta" to znajdz go realnie...facebook to substytut...
jestes młoda..świat przed Tobą wink

4

Znajdź kogoś kto jest bliżej i tyle. Po co się męczyć. Koleś jakby miał w sobie trochę empatii i honoru sam dałby Ci wolną rękę.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie ma dla mnie czasu, co zrobić

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024