Milość , przyzwyczajenie czy zauroczenie ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Milość , przyzwyczajenie czy zauroczenie ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez DGSweetness (2015-06-18 04:38:07)

Temat: Milość , przyzwyczajenie czy zauroczenie ?

Hej sad  wpakowalam sie w niezle tarapaty mozna to tak ująć . Wszystko jest skomplikowane , mam chlopaka z którym jestem juz ponad rok ale pracuje za granica - mieliśmy razem wyjechac ale tak sie złożylo ze wyjechal tydzien wczesniej i nagle sie okazalo ze jestem za młoda do takiej pracy i zostal tam na 8 tygodni z kolegami , wczesniej przez 2 lata bylam kochanką pewnego męzczyzny z ktorym kontakt dalej utrzymuje ale ten kontakt nie jest tak bliski jak kiedys , po prostu lubie jego towarzystwo. Niedawno poznalam kolesia który stara sie zastapic mojego chlopaka bo jestem jego oczkiem w glowie . Dziewczynki czym mam sie kierowac , jak to poukladać ? ; . /

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Milość , przyzwyczajenie czy zauroczenie ?

Najpierw spróbuj dorosnąć...

3

Kochana, miłość na odległość to nic dobrego, uwierz mi. Kiedy ukochana osoba wyjeżdża, najczęściej kończy się to rozpadem związku sad kochanka? Rozumiem, że któres z was było zmuszone ukrywać ta znajomość,tak? A chłopak, którego poznałaś? Czujesz coś do niego? Kim on właściwie dla Ciebie jest?

4

Pomocna1990 napisał/a:

Kochana, miłość na odległość to nic dobrego, uwierz mi. Kiedy ukochana osoba wyjeżdża, najczęściej kończy się to rozpadem związku :(

Jeżeli się nie kocha swojego mężczyzny no to proste, że kończy się rozpadem związku. Jednak nie rozumiem co tu odległość ma do rzeczy? Bo nie kilometry dzielą ludzi a brak uczucia.
Wracając do tematu, nie rozumiem po co jesteś z obecnym chłopakiem? Dla poużalania się nad sobą? "Jak ja mam ciężko, facet za granicą w pracy a ja tu od facetów się nie mogę odgonić" Paranoja :) Krzywdzisz chłopaka i przede wszystkim siebie. Bo nie jesteś szczęśliwa tkwiąc w takiej relacji.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Milość , przyzwyczajenie czy zauroczenie ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024