Problem z babcią - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Problem z babcią

Witam mam taki problem z babcia ma 73 lata mieszka obok mnie w drugim domu ja mieszkam z mezem i dwu letnim dzieckiem z rodzicami.Problem jest w tym ze babcia ciagle nam dokucza i nas wyzywa podejrzewamy u niej chorabe psychiczna.Wczesniej byly sporadyczne przypadki gdy babcia wszystkich obrazala i wyzywala.Teraz nasililo sie do tego stopnia ze kloci sie z kazdy z sasiadami dokucza doslownie kazdemu problem w tym bo mam dwu letnia coreczke i bardzo sie o nia boje np dzisiaj ganiala mnie z kuciba nic jej nie zrobilam tak bez powodu dziecko sie przestraszylo nie chcialo wyjsc na podworko nie wiem co robic chcialabym gdzies isc ale nie bardzo wiem gdzie gdyz babcia sama na nas wzywa policje z blachych powodow i wygraza sasiedzi tez maja dosc ublizania i rodzice jednak ona zadnej zgody nie podpisze na leczenie chcialabym sie dowiedziec co moge zrobic w tej sprawie chcialabym aby nie zblizala sie do mnie i dziecka abysmy mogly spokojnie posiedziec na podworku bez awantury.Bardzo prosze o pomoc!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem z babcią

To jest twoja babcia? Jeżeli twoja to razem z rodziną pora się udać do lekarza. A jeżeli to obca osoba to proponuję skontaktować się z rodziną tej babci, pewnie od czasu do czasu ją odwiedzają.

3

Odp: Problem z babcią

Witaj.

Myślę, że babcia dobrowolnie nie da zabrać się do lekarza, ale dobrym pomysłem byłoby wzywanie policji za każdym razem, kiedy robi awanturę. I wyjaśnić funkcjonariuszom, że podejrzewacie chorobę psychiczną, etc. Oni Was pokierują, coś podpowiedzą. O pomoc można spytać w przychodni, lub MOPS-ie.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024