potrzebuje wsparcia. czuje sie samotn - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » potrzebuje wsparcia. czuje sie samotn

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: potrzebuje wsparcia. czuje sie samotn

Hej wszystko. Szukam kogoś do po pisania kto by mnie zrozumiał i wsparl.
Od jutra planuje spowrotem przejść na dietę. Ostatni czuje sie zapuszczona przestalam ćwiczyć i przytulam. Mam problem z bulimiom.. Walczę z nią caly czas wiec powtarzałam sobie ze jest ok ze mogę jeść i to nic ze przybieram troszke na wadze. Ale czuje sie fatalnie szczeze to nie mogę nawet się umalować bo czuje sie tlusta wiem ze to problem w mojej psychice wiec szukam kogoś kto mnie zrozumie i nie będzie mnie ocenial wystarczy ze ja ciągle to robię.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: potrzebuje wsparcia. czuje sie samotn

Podaj wagę i wzrost. Może to nie jest bulimia.

3

158 cm waga wąchania 50 45 kg

4 Ostatnio edytowany przez ZielonoOkaPL (2015-05-17 21:17:24)

Taka waga przy Twoim wzroście jest odpowiednia. Jeżeli czujesz się gruba, odżywiaj się zdrowo, zacznij uprwiać sport, czasu na takie myślenie będziesz miała mniej a i ciało się zmieni.

5

Nie potrzebna dieta. Masz nawet niedowagę czasem.

6

Kleoma chodzi mi o to, że jeżeli czuje się gruba, może coś zmienić w odżywianiu itp

7

Wiem jak zdrowo sie odrzuwiac robie to i uprawiam sport biegam dziennie 10 km do tego godzina ćwiczeń chodakowskiej ale czasami mam gorsze momenty ten trwa juz jakies 1,5 miesiąca w tym czasie nie ćwiczyłam i obiadalam sie starałam się nie wymiotować bo w najgorszych chwilach londowalam 9 razy dziennie w toalecie czasami nawet wymiotowałam serek wiejski bo obsesyjnie boje sie przybycia boje sie tracić kontrole

8

Nieraz czuje sie zalamana nie mam sily wstac z lóżka ale musze mam 2 letniego synka przerarza mnie ze tracę kontrole przeraza mnie ze to jedzenie mnie kontroluje. W czasie kiedy ćwiczę i zdrowo sie odrzywiam jest ok czuje sie atrakcyjnie ale nieraz jest ciężko wszystkiego sobie odmawiać.

9 Ostatnio edytowany przez Kleoma (2015-05-17 22:11:19)

No to zawalcz o siebie dla synka. Potrzebujesz pomocy fachowca. Udaj się do lekarza zaburzeń odżywiania, do terapeuty, psychologa. Niszczysz swój organizm takim postępowaniem.
Zęby też zniszczysz bardzo szybko.

10

Jutro planuje znowu przestrzegać diety i ćwiczyć stracić ye pare kilo żeby znowu dobrze sie czuć mam nadzieje ze mi sie uda jak najszybciej wrócić do formy i znów byc sobą. Bo ostatnio czuje jak bym rozpadala sie na kawałki. Nie chodzi tu tylko o dietę. Czuje sie rozczarowana swoim życiem hmm. Nie najlepiej ostatnio układa mi sie z mężem oczywiście kochamy sie bardzo ale chyba oboje mamy za dużo na glowie hmm

11

Bo relacje w rodzinie mają duży wpływ na zaburzenia odżywiania, na postrzeganie siebie.
Rozmawiaj z mężem, starajcie się wyjaśniać to co gnębi.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » potrzebuje wsparcia. czuje sie samotn

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024