Co zrobić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Co zrobić?

Witam chciałem zapytać o radę co ze sobą zrobić, a mianowicie. Rozstałem się z dziewczyną 2 miesiące temu z mojego powodu, byłem zazdrosny o cos czego nie było i ona w końcu tego nie wytrzymała i odeszła. Po upływie tego czasu nadal nie mogę się z tym pogodzić, bo byliśmy ze sobą ponad 3 lata i planowaliśmy wspólną przyszłość. Zacząłem być taki ponieważ wyjechała do innego miasta i widzielismy sie tylko w weekendy i strasznie nie mogłem sobie z tym poradzić. Teraz widzę, że bez zaufania związek nie może istnieć i jestem sam zły na siebie że byłem tak głupi, że nie potrafiłem jej zaufać. Proszę o radę co mam zrobić, niestety w desperacji pisałem do niej bardzo dużo smsów, przypadkowe spotkania i widze ze to tylko pogorszyło sprawę. Mam poprostu odpuścić i zapomnieć o miłości mojego życia? Szkoda, że Ja zauważyłem swoje błędy dopiero po rozstaniu, bo ona jest tak wyjątkowa, że zrobiłbym dla niej wszystko. Proszę o radę, czy mam mieć jeszcze nadzieję, że kiedyś za mną zatęskni i czy powrót wgl jest możliwy? Dodam tylko, że jej napewno było bardzo dobrze razem, bo kiedyś zawsze sie dogadywaliśmy, wspieraliśmy,było po prostu pięknie.Nie mogę ruszyć dalej, przestać o niej myśleć, bo jest ona dla mnie bardzo ważna i chciałbym mieć szansę to wszystko naprawić i móc uszczęśliwiać ją każdego dnia.
Proszę o jakieś rady.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co zrobić?

A czemu wyjechała do innego miasta?

3

Pomyśl dlaczego byłeś tak chorobliwie zazdrosny. Co jest z Tobą nie tak? Myślałeś o tym?
Łatwo się mówi: chcę wrócić. Z takiej zazdrości ciężko jest się wymiksować. Musisz przemyśleć sam siebie. Znajdź przyczynę.
Taka zazdrość zniszczy każdą, nawet piękną relację.

4

takijeden123 napisał/a:

Witam chciałem zapytać o radę co ze sobą zrobić, a mianowicie. Rozstałem się z dziewczyną 2 miesiące temu z mojego powodu, byłem zazdrosny o cos czego nie było i ona w końcu tego nie wytrzymała i odeszła. Po upływie tego czasu nadal nie mogę się z tym pogodzić, bo byliśmy ze sobą ponad 3 lata i planowaliśmy wspólną przyszłość. Zacząłem być taki ponieważ wyjechała do innego miasta i widzielismy sie tylko w weekendy i strasznie nie mogłem sobie z tym poradzić. Teraz widzę, że bez zaufania związek nie może istnieć i jestem sam zły na siebie że byłem tak głupi, że nie potrafiłem jej zaufać. Proszę o radę co mam zrobić, niestety w desperacji pisałem do niej bardzo dużo smsów, przypadkowe spotkania i widze ze to tylko pogorszyło sprawę. Mam poprostu odpuścić i zapomnieć o miłości mojego życia? Szkoda, że Ja zauważyłem swoje błędy dopiero po rozstaniu, bo ona jest tak wyjątkowa, że zrobiłbym dla niej wszystko. Proszę o radę, czy mam mieć jeszcze nadzieję, że kiedyś za mną zatęskni i czy powrót wgl jest możliwy? Dodam tylko, że jej napewno było bardzo dobrze razem, bo kiedyś zawsze sie dogadywaliśmy, wspieraliśmy,było po prostu pięknie.Nie mogę ruszyć dalej, przestać o niej myśleć, bo jest ona dla mnie bardzo ważna i chciałbym mieć szansę to wszystko naprawić i móc uszczęśliwiać ją każdego dnia.
Proszę o jakieś rady.

Podsumowując dorzuciłeś do ognia Swoim zachowaniem hmm. No niestety teraz Ty musisz popracować nad Sobą, bo jak bardzo dobrze wspomniała Madowa - chęć poprawy to za mało. Trzeba jeszcze podjąć ku temu poważne kroki, aby nie rzucać słów na wiatr. No właśnie, a jakie kroki JUŻ podjąłeś? Czy czekasz na szczęście przy ewentualnym powrocie?
Co do powrotu. Musisz zdać Sobie bardzo ważną sprawę. Choćbyś nawet zmienił się nie do poznania na lepsze to decyzja nadal jest Jej. Czy Ona chce powrotu, czy już definitywnie zamknęła ten rozdział za Sobą? Najlepszym sposobem będzie napisanie KRÓTKIEGO sms-a czego ONA CHCE. Zapewne wcześniej pisałeś głównie o Sobie chcąc wymusić na Niej pewne zachowania - chyba nikt tego nie lubi. Usiądź, napisz i poczekaj na odpowiedź choćby nawet przyszła po tygodniu. A jak nic nie odpisze to raczej odpowiedź brzmi nie.

5

Bron Boze nie pisz zadnych smsow jak Ci ktos radzil powyzej. Juz widze jak Ci powie,  czego chce, kiedy zapewne ona sama nie ma o tym pojecia- wolne zarty. No i takich spraw nie zalatwia sie przez smsy.
Po pierwsze ani ona wyjatkowa, ani jedyna, ani zadna milosc Twojego zycia- tak Ci sie tylko zdaje na chwile obecna. Minie kilka miesiecy i bedzie Ci wstyd zes skamlal jak pies za pancia.
Teraz to Ty sobie daj czas i sie ogarnij, zacznij od tego zeby zbudowac pewnosc siebie, bo chyba Ci jej brak. Pospotykaj sie z innymi dziewczynami to bedziesz mial porownanie, czy to tak wspaniale u Was bylo, czy tylko idealizujesz. Bedziesz mial ciekawy punkt odniesienia do Waszej relacji.
Zajmij sie soba, nie tym co u niej. To swoja postawa masz pokazac ze jestes silnym, ogarnietym mezczyzna a nie psiapsiola z fiutem.
I nie rycz, bo nie na o co.

6 Ostatnio edytowany przez takijeden123 (2015-04-24 10:20:45)

wyjechała do pracy do innego miasta, ja niestety nie mogłem bo trzymaja mnie tu moje sprawy. Może to prawda, w koncu to moja pierwsza tak wielka miłość i pierwszy raz czułem się tak kochany,bo moje wcześniejsze zwiazki to niewypały które szybko się kończyły, a z tą kobietą chciałem spedzic całe życie, czułem że to ona jest mi pisana i nie moge tak po prostu o niej zapomnieć.
Może to naiwne wierzenia i sie na tym przejade, ale ja naprawde zrozumiałem co robie źle i może jeszcze kiedyś będziemy razem.Czyli poprostu tak to zostawić i czekać? Nic z tym nie robić?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024