Czy dać szansę chłopakowi? a może da się coś zmienić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Czy dać szansę chłopakowi? a może da się coś zmienić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Czy dać szansę chłopakowi? a może da się coś zmienić?

Witam. Nie mam pojęcia w jakim dziale umieścić ten temat. Chciałabym zapytać o Wasza opinie bo nie wiem co robić. Ostatnio poznałam faceta. Jest osobą bardzo zbliżona charakterem do mnie. Patrząc na charakter od razu bym weszła z nim w związek bo świetnie się dogadujemy ale jest pewien "problem" chłopak jest strasznie chudy. ja wiem ze to infantylny temat ale myślę że fizycznosc tez się liczy. Chciałabym żeby facet z którym jestem również podobał mi się z wyglądu. Widzę że jego waga tez jest trochę kompleksem. Chłopak ma jakieś 175 cm wzrostu i waży 65kg. Zero mięśni. Zero tkanki tłuszczowej po prostu skóra i kości sad boje się z nim rozmawiać na ten temat żeby nie zrobiło mu się przykro. Zależy mi na jego charakterze i osobowości.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy dać szansę chłopakowi? a może da się coś zmienić?

Ciężko stwierdzić. Może ten chłopak ma taki problem z przemianą materii, że może jeść, jeść i jeść i nigdy nie tyje?Tacy szczęśliwcy (tak ich nazywam, bo ja osobiście mam tendencję do strasznego jo-jo) nic na to nie poradzą. A może on po prostu chce taki chudy być. Możesz zapytać np. jak on to robi, że jest taki chudy (dla mnie w takim pytaniu nie ma niczego obraźliwego). A że Cię nie pociąga- jest wiele dziewczyn, których facet fizycznie jakoś nie pociągał, ale mimo wszystko tworzą szczęśliwą parę, bo świetnie się dogadują. Ja np tak nie umiem, musi pociągać pod względem osobowości i fizycznie, ale to zależy też od Ciebie, czy mogłabyś spróbować z facetem, który Cię nie pociąga czy nie.

3

kasha151288 napisał/a:

Ciężko stwierdzić. Może ten chłopak ma taki problem z przemianą materii, że może jeść, jeść i jeść i nigdy nie tyje?Tacy szczęśliwcy (tak ich nazywam, bo ja osobiście mam tendencję do strasznego jo-jo) nic na to nie poradzą. A może on po prostu chce taki chudy być. Możesz zapytać np. jak on to robi, że jest taki chudy (dla mnie w takim pytaniu nie ma niczego obraźliwego). A że Cię nie pociąga- jest wiele dziewczyn, których facet fizycznie jakoś nie pociągał, ale mimo wszystko tworzą szczęśliwą parę, bo świetnie się dogadują. Ja np tak nie umiem, musi pociągać pod względem osobowości i fizycznie, ale to zależy też od Ciebie, czy mogłabyś spróbować z facetem, który Cię nie pociąga czy nie.

On ma właśnie taka przemianę materii. Ja również nie należę do osób "dużych" oboje jesteśmy takimi kruszynkami  smile jednak on ma świadomość tego ze jest szczupły a nie każda kobieta takich lubi.

4

a jeśli to miłość Twojego życia? myślisz, że warto z niej rezygnować bo jest za chudy? ile ma lat?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Czy dać szansę chłopakowi? a może da się coś zmienić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024