Zmiany nastrojów mężczyzny po tym jak mnie zostawił / agresja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zmiany nastrojów mężczyzny po tym jak mnie zostawił / agresja

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Zmiany nastrojów mężczyzny po tym jak mnie zostawił / agresja

Witam! Rozstalam sie z chlopakiem, bo od miesiaca poczul, ze sie dusi. Fakt, mialam do niego pretensje o brak czasu. Tydzien temu sie rozstalismy z zaznaczeniem, ze jak sie poprawi to wszystko wroci do normy.
Od tego dnia nie inicjowalam kontaktow, 3 razy pisal - 3 razy odpisałam, ze nie moge rozmawiac i sie odezwe nastepnego dnia. Wszystko milo, sympatycznie i z klasa. W czwartek sie widzielismy w sprawie sluzbowej - zalatwilam i wyszlam. Chwile pozniej pisał, dlaczego jestem taka skrepowana. Zbylam go, ze nie mam czasu i pogadamy jutro.

Moim celem było to aby poczuł, że faktycznie mnie nie ma tak jak miał mnie wcześniej. Nie panikowałam, nie byłam nadąsana. Byłam z siebie zadowolona, bo nagle on sam inicjował kontakt, a to było przyczyną awantur cały marzec.  Cieszyłam się, że reaguje dobrze na brak kontaktu i myślałam, że szybko wszystko wróci do normy..

Nagle w piątek zaczął się zachowywać wzgledem mnie karygonie. Wykorzystał jakieś informacje które mu przekazałam dawno w prywatnej rozmowie między partnerami na temat mojej koleżanki, zaczął się wygrażać pod jej adresem. Jego kolega do mnie napisał co to za awantury. On ma 40 lat, to nie jest jakiś małolat czy półgłówek tylko wykształcony mężczyzna.. Napisałam mu, że się go boję, że czułam się bezpiecznie zawsze przy nim a teraz jestem skołowana i poprosiłam aby taki nie był. Nie odpisał mi. Następnego dnia znów odezwałam się z prośbą aby się uspokoił, - na nic moje prośby - uznał, że nie puści takiej zniewagi.

Nie rozumiem... jak można po jakimś czasie przypominać sobie jakas bzdure i igrac z moimi emocjami? Przecież wie, że naraża mnie wsród moich znajomych (brak dyskrecji, na cholere mu cokolwiek mówiłam?). Wie, że go kocham. To on mnie zostawił bo upominałam sie o spotkania, to on po tym jak mnie zostawił o te spotkania zabiegał gdy zastosowałam chłodnik (w koncu rozstanie to rozstanie, chcialam aby poczul, ze mnie faktycznie nie ma).

Zamierzam mu powiedzieć, że się go boje i ze jego decyzja o rozstaniu była dobra, że nie zamierzam starać się aby wszystko wróciło do normy bo się go boję, jego agresji i nie potrafiłabym z nim na nowo osiągnąć satysfakcji seksualnej.  Myślicie, że to na niego podziała? Uspokoi się? Jak można mieć takie skrajne nastroje?:(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zmiany nastrojów mężczyzny po tym jak mnie zostawił / agresja

Daj sobie z nim spokój,bo koleś nie jest wart zachodu.
Poza tym to nie świadczy o nim dobrze,jeśli nie potrafi być dyskretny
a Ty go o to prosiłaś. Widać nie zależy mu na Tobie.
Mnie się wydaje,że on chce być z Tobą,bo czuje jakbyś była jego własnością
a nie kobietą.

3

Jaśnie Pan się poczuł urażony, że jego własność może go olewać ot i cała prawda.

4

Wiek metrykalny i wykształcenie,nie idą w parze z dojrzałością.
Tu jest dobry tego przykład.
Myślę,że to dopiero początek jego "fochów".

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zmiany nastrojów mężczyzny po tym jak mnie zostawił / agresja

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024