hej,
zauroczyłem się po uszy w dziewczynie, która jest dwa lata starsza.. Ma 22 lata. Myślicie, że to stanowi jakąś przeszkodę? Próbować czy na wejściu zostanę odprawiony z kwitkiem?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zauroczenie, różnica wieku
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
hej,
zauroczyłem się po uszy w dziewczynie, która jest dwa lata starsza.. Ma 22 lata. Myślicie, że to stanowi jakąś przeszkodę? Próbować czy na wejściu zostanę odprawiony z kwitkiem?
2 lata to żadna różnica wieku. Dla przykładu mój tata jest młodszy od mojej mamy o 5 lat i są już 25 lat po ślubie, więc 2 lata nie stanowią żadnej przeszkody ![]()
To nie problem spoko atakuj jak nie spróbujesz nie przekonasz się nigdy.
Pamietaj... lepiej zalowac ze sie cos zrobilo niz zalowac ze sie tego nie zrobilo.
Z doświadczenia wiem że dla większości dziewczyn to będzie problem ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana jak to mówią.
Tak jak przedmowcy- 2 lata to zadna roznica. Otwierajac ten post myslalam, ze bedzie to roznica conajmniej 10 lat..;/ Bez przesady. To w ogole smieszne, ze sadzisz, ze 2 lata to jakakolwiek roznica. Jak dla mnie do 3 lat to sie nie liczy w ogole
podobne wychowanie/wartosci itp.
Mała różnica.
Dzięki ludziska! Atakuje! ![]()
Probuj, znam mnóstwo takich par
Ale to oczywiście zależy od dziewczyny, np. mnie się zawsze podobali min. 10-15 lat starsi i nie ma zmiłuj, nawet rowniesnik ani ciut starszy by nie przeszedł, bo nie mój typ i już. Ale próbuj, przecież z nią może być inaczej - powodzenia! ![]()
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zauroczenie, różnica wieku
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024