Lesbijski problem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Lesbijski problem

Witam wszystkich! ????
Pisze w dość nietypowej sprawie..
Mam 23 lata od niedawno zauważyłam u siebie pociąg do kobiet właściwie to ciągle się tylko rozglądam za kobietami mężczyźni jakby wogole przestali mnie interesować i tu jest mój problem dlatego ze jestem bardzo nieśmiała i nie mam tyle odwagi żeby podejść do jakieś dziewczyny i zagadać a wśród znajomych nie ma możliwości kogoś spotkać, mam dość zamknięte grono znajomych ???? i tu moje pytanie są jakieś sposoby miejsca lub cokolwiek co pomogło by mi poznać jakąś dziewczynę z góry zaznaczam że mieszkam w Anglii

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Lesbijski problem

Też częściej mój wzrok błądzi za kobietą niż za mężczyzna, ja juz dawno odkryłam ze jestem bi :-)  ja też bym nie miała odwagi zagadać, możesz wybrać się na jakąś imprezę do clubu,możesz w internecie poszukać koleżankę, jakiś czat może, są różne sposoby :-)

3

Mnie dużo facetów zraniło , oszukało zadrwiło z moich uczuć ale jednak mnie n ie interesują kobiety... Ale faktycznie jak przerwiecie swoją nieśmiałość to może uda Wam się poznać jakąś fajną dziewczynę to wszystko zależy od Was tylko jak to się mówi szczęściu trzeba wyjść na przeciw nic nie dzieje się samo... W Anglii jak byłam tam jest chyba dużo takich kobiet tam jest chyba łatwiej kogoś poznać... I tam nie patrzą chyba krzywo na takich ludzi , Ja to jestem akurat tolerancyjna .

4

W realu to kluby, w necie fora tematyczne, czaty, grupy na facebooku i innych tego typu portalach... Sporo jest możliwości.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024