Problem z rodzicami chłopaka.. ;/ - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Problem z rodzicami chłopaka.. ;/

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Problem z rodzicami chłopaka.. ;/

Otóż tak,jestem z moich chłopakiem 2 lata. Przez pierwszy rok było wszystko idealnie,lubili mnie,zapraszali,dzwonili i naprawdę było super. Po roku czasu coś im się odwidziało,problem w tym, że nic nie zrobiłam.Najgorsze jest to,że oni go buntują,aby ze mną zerwał,to już nie chodzi o to, że boję się, że on to zrobi, ale ta sytuacja mnie wkurza;/ Bo jeszcze niedawno było tak dobrze,próbowałam się z nimi dogadać,ale nic z tego. Pomocy co mam robić sad sad

Zobacz podobne tematy :
Odp: Problem z rodzicami chłopaka.. ;/

Trochę mało szczegółów podajesz. Ale jeśli chłopak jest rozsądny i dojrzały to ma swoje zdanie i nie podda się presji. Chyba że jednak masz coś za uszami i uzna że warto posłuchać niektórych rad rodziców. Spytaj go o co chcodzi, na pewno uargumentowali to jakoś...

3

Jezeli naprawde sie kochacie to rodzice nie powinni byc dla was problemem, bo nie maja wplywu na wasza milosc, jak komus zalezy to sie jest na dobre i na zle do konca

4

Miałam kiedyś podobną sytuację, może jest coś o czym nie wiesz? Pogadaj z chlopakiem, by wybadał co się stało, innej rady nie mam

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Problem z rodzicami chłopaka.. ;/

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024