Kocham dziewczyne ktora byla prostytutka. Ciezki problem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kocham dziewczyne ktora byla prostytutka. Ciezki problem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: Kocham dziewczyne ktora byla prostytutka. Ciezki problem

Witam i od razu przepraszam za brak polskiej czcionki. Pare lat temu pojechalem do Norwegii i przed dwoma laty poznalem przesliczna dziewczyne w ktorej sie zakochalem. Na piewszej randce powiedziala mi od razu ze jak miala 16 lat paru ciemnych typow nacpali ja, wywiezli do lasu i zgwalcili w sposob jaki sie nie oglada na filmach, rozdzierajac jej gardlo przy tym i reszty juz nie musze dodawac. Dziewczyna bala sie powrotu do domu i zostala prostytutka. Przez pol roku sprzedawala sie na ulicach Oslo. Krotki epizod moze ale do dzis nie moze sie otrzasnac. Dziewczyna jest do rany przyloz. Oprocz zadziwiajacej urody przy przepieknym ciele co stanowi nic w porownaniu z jej anielskim sercem jest moja przyjaciolka i najlepsza osoba jaka poznalem. Teraz gdzie jest problem. Spotykamy sie od prawie 20 miesiecy. Tylko za kazdym razem jak probuje isc z nia do lozka ona placze bo tak sie boi. Kocha mnie ponad wszystko i za 4 miesiace spodziewamy sie malego synka. Od jakiegos czasu poziom mojego libido szczytuje i zabawy reczne nie pomagaja bo powoduja tylko chore fantazje. Jestem uzalezniony od masturbacji bo codziennie klade sie kolo najbardziej sexownej dziewczyny jaka istnieje i nie moge sie z nia kochac. CO mam zrobic teraz nie wiem. Zostawie ja z powodu sexu to strace najlepszego przyjaciela ktory uzyl duzo czasu aby w koncu uwierzyc meszczyznie. Nie jestem w stanie sobie poradzic ze swoja seksualnoscia a jak ja zostawie to juz nigdy nie spojrze sobie do oczu. Dziewczyna chodzi na terazpie i obiecuje ze wie ze to sie zmieni ale z kazda godzina jestem coraz bardziej sfrustrowany. Czy obrazilibyscie sie jak bym powiedzial ze zostawie ja po porodzie zapewniajac dziecku wszystko? Czy oznacza to slabosc? Ona jest norweszka ktora pokochala polaka z calego serca, gdzie to sie nie zdarza normalnie. Czy powinienem sie z kims spotykac tylko dla sexu? Ale wtedy wiem ze nigdy mi tego nie wybaczy. Prosze jak znacie jakies sposoby oprocz masturbacji na pozbycie sie sexualnego napiecia. Piszcie bo trace rozum. Dziekuje

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kocham dziewczyne ktora byla prostytutka. Ciezki problem

Napewno nie powinienes jej zdradzac, bo tylko to pogorszy Wasze relacje, moze proboj z nia pojsc do seksuologa i dostaniecie wiecej propozycji co mozecie zrobic zeby nie bylo tych wspomnien. Ciesz sie chlopie ze ona chce chodzic na terapie i nie siedzi tylko w swoim kaciku i sie uzala wiecznie. Po za tym nie szkoda Tobie Twojego dziecka ze bedzie bez ojca ? Badz chlopie bardziej odpowiedzialny masz rodzine w drodze powinienes walczyc a nie isc z inna do lozka. Skoro tylko o seks chodzi to nie jest juz tragedia. Pojdzcie razem na ta terapie to Ty tez sie dowiesz czegos na temat Twojej dziewczyny i u niej wzrosnie zaufanie do Ciebie bo zobaczy ze sie ja interesujesz i dbasz o nia.

3

Też wydaje mi się, że pomoc seksuologa byłaby wskazana. A najważniejsza szczera rozmowa. Przecież skoro się kochacie i macie dziecko w drodze, to nie można tak tego zaprzepaścić. Powiedz jej, jak się czujesz. Nie uciekaj... Przecież w parze zawsze będą jakieś problemy, trudne sytuacje... tylko chyba cała sztuka polega na tym, żeby obie strony chciały coś z tym zrobić i szczerze rozmawiać. Teraz jest seks, rozumiem, jak dla Ciebie ważny w tym momencie, a później mogą się pojawić inne problemy.
A skoro ona sama chodzi na terapie, to już w ogóle super smile To znaczy, moim zdaniem, że jest otwarta na pomoc z zewnątrz i dojrzale podchodzi do kwestii. To jest trudna sytuacja i profesjonalista z większym doświadczeniem na pewno mógłby Wam pomóc. Na wszystko jest rozwiązanie.

4

My duzo o tym rozmawiamy. Ona na prawde chce sie kochac tylko za kazdym razem pojawiaja sie w niej wspomnienia. Jestesmy przyjaciolmi i nie uciekamy od tematow sexu. Problem sie pojawia taki ze ona jest psychicznie przygotowana na wspolzycie ale jest taki termin z ang pain body - bolesc ciala. Ona sie podnieca i chce abym ja dotykal ale kiedy dochodzi do pelnego wspolzycia uaktywnia sie w niej te bolace cialo. I z tego powodu czuje strasznie zle. Duzo czytalem na ten temat. To jest blokada w ciele ktora moze zniknac ale potrzeba na to czasu. Ona czeka na to juz 16 lat. Druga sprawa medalu ze czasami wracaja jej wspomnienia na temat przezyc z facetami i nigdy sie z nikim tym nie dzielila a ja slucham bo ja kocham ale mnie to boli. Za kazdym razem jak mnie bola te opowiesci ona ma coraz wieksza ulge. Chore mysli typu jak moglas byc prostytutka a nie mozesz sie kochac itp. Wiem ze to chore ale w kazdym z nas siedzi taka glupia strona. Dziekuje za wasze odpowiedzi. Na prawde mi pomogliscie

5

Czyli wziąłeś na siebie niełatwe zadanie. Fajnie, że z nią rozmawiasz o tym i że widzisz, jak jej cierpienie przez to maleje. Godne podziwu. Sama nie powiem Ci co jest lepsze, czy zostawić taką osobę samą, żeby się podniosła czy razem z nią przez to iść, a jak sam piszesz, sprawia Ci to ból. Nie jestem psychologiem. Mnie ktoś zostawił z powodu dużo mniejszych problemów, chociaż m.in. podobnego gatunku. Znam to usztywnianie się. Tak jakby udawanie, że mnie nie ma. Oddzielanie się od ciała. Chociaż seks bardzo lubię i tym bardziej wydaje mi się, że mogę się wczuć w Twoją frustrację spowodowaną jego brakiem.
Tylko tak mi się wydaje, że po to ludzie się łączą w pary, żeby razem pokonywać trudności. Dziś ona cierpi, a kto wie, jaka pomoc Tobie będzie potrzebna kiedyś. Mam wrażenie, że wiele Ci daje poza seksem, z tego co piszesz?
Na pewno też dziecko dużo zmienia, bo już nie chodzi tylko o Ciebie i o nią, tylko o kolejnego człowieka. Oczywiście jakbyś jej nie kochał to inna sprawa, nie można się zmuszać dla tzw. dobra dziecka, ale póki się kochacie, warto próbować.

6

premierfilip napisał/a:

My duzo o tym rozmawiamy. Ona na prawde chce sie kochac tylko za kazdym razem pojawiaja sie w niej wspomnienia. Jestesmy przyjaciolmi i nie uciekamy od tematow sexu. Problem sie pojawia taki ze ona jest psychicznie przygotowana na wspolzycie ale jest taki termin z ang pain body - bolesc ciala. Ona sie podnieca i chce abym ja dotykal ale kiedy dochodzi do pelnego wspolzycia uaktywnia sie w niej te bolace cialo. I z tego powodu czuje strasznie zle. Duzo czytalem na ten temat. To jest blokada w ciele ktora moze zniknac ale potrzeba na to czasu. Ona czeka na to juz 16 lat. Druga sprawa medalu ze czasami wracaja jej wspomnienia na temat przezyc z facetami i nigdy sie z nikim tym nie dzielila a ja slucham bo ja kocham ale mnie to boli. Za kazdym razem jak mnie bola te opowiesci ona ma coraz wieksza ulge. Chore mysli typu jak moglas byc prostytutka a nie mozesz sie kochac itp. Wiem ze to chore ale w kazdym z nas siedzi taka glupia strona. Dziekuje za wasze odpowiedzi. Na prawde mi pomogliscie

Tragedia, która dotknęła Twoją partnerkę jest jedną z tych, których nie sposób zapomnieć.
Terapia psycho-seksuologiczna pomoże jej "oswoić" traumę i pokonać blokadę.
Poza terapią powinna móc liczyć na wsparcie bliskiej osoby (w tym wypadku Ciebie).
Jest z Tobą w ciąży, co dodatkowo wzbudza w niej ufność, że nie zostanie z tym wszystkim sama.

Co do Twoich "chorych" myśli.
Twoja partnerka, gdy była prostytutką, sprzedawała swoje ciało.
Emocje związane z aktem oddawania się obcym mężczyznom nie miały prawa bytu. Poza tym była "brudna" we własnym, ówczesnym rozumieniu sytuacji, w której się znalazła po tej zbrodni na jej ciele i psychice.
Z Tobą jest inaczej, bo Ciebie kocha. Podświadomie więc zapewne, w chwili próby Waszego zbliżenia znów zaczyna odczuwać "brud" własnego ciała, który, co prawda, sprzyjał kiedyś nierządowi (oddawała się mężczyznom, którymi w sumie gardziła), którym jednak wzbrania się "utytłać" kochanego mężczyznę.
Takie reakcje na zbliżenia z partnerem były także udziałem innych kobiet, które padły ofiarą brutalnych zgwałceń, jak wynikało z lektury opisów sporządzanych przez biegłych psychiatrów w postępowaniach przygotowawczych o takie przestępstwa.
Terapia powinna jej pomóc, ale bez Twojego wsparcia i cierpliwości będzie jej znacznie trudniej okiełznać demony przeszłości.

7

Naprawde dzieki za podpowiedzi. Dlaczego zalozylem ten watek i to jest chyba moj 3 w zyciu. Wczoraj po powrocie do domu zaczela plakac i zapytalem sie o co chodzi a ona mi opowiedziala historie jak ktos ja zlapal i brutalnie wsadzal swoje cale przyrodzenie do jej gardla trzymajac ja za wlosy ze prawie sie udusila. Slyszysz cos takigo i nogi sie sie uginaja. W szczegolnosci jak patrzy sie na kogos - i tak wiem ze to nie jest wazne ale podwojnie boli - przy kim najladniejsze aktorki wysiadaja pod wzgledem urody. Bylem z nia we wszystkich lekach, ciezkich sytuacjach, robilem wszystko co moge i dopiero teraz zaczynaja mnie ogarniac te glupie mysli na jej przeszlosci chociaz wiem ze nigdy nie powinno sie nikogo skreslac z jej powodu. Z drugiej strony jest to troche strach z mojej strony poniewaz gdziekolwiek gdzie sie z nia pojawilem to glupi norwescy goscie dawali jej alkohol aby ja spic i zaciagnac do wyra. Boje sie ze po urodzeniu dziecka choc wiem ze minely lata ktos znow jej cos zrobi. Seksapil z niej kipi a co jakis czas jej byly sie odezwie czy meszczyzna z przeszlosci zadzwoni a ona wpada w paranoje bo nie chce juz z nimi utrzymywac zadnych kontaktow. Tak to prawda ze ona sprzedawala tylko cialo i zawsze mowi ze jej tam nigdy nie bylo bo sie kompletnie wylaczala ale pytanie pozostaje. Czy wiedzac ze nie macie do czynienia z kims kto to lubil i jest wybitnie dobry nie przeszkadzalo by wam bycie z kims kto uprawial prostytucje? Wydaje mi sie ze jestem glupi tak piszac ale na prawde w tych ciezkich czasach zalezy mi na pomocy moi kochani rodacy

8

Może ja nie jestem wybitnie mądra życiowo, żeby się na takie tematy wypowiadać. Jednak wydaje mi się, że każdy ma jakąś przeszłość za sobą. Ona ma taką, jaką ma. Ty masz swoją. Tylko pytanie, jak bardzo Tobie jej przeszłość przeszkadza?
Pamiętaj, że tak czy inaczej jesteście na dobrej drodze. Ona się leczy, nie utrzymuje kontaktów. Macie przed sobą coś nowego zupełnie. Inna sprawa, jeśli czujesz, że chcesz uciec z tego związku i że to dla Ciebie za dużo. A może po prostu potrzebujesz wsparcia? Przyjaciela tam w Norwegii?

9 Ostatnio edytowany przez premierfilip (2015-01-01 23:19:53)

Mam przyjaciela tutaj. Bardzo dobrego. Nie przeszkadza mi jej przeszlosc. Chodzi o cos innego ostatnio. Wiem ze to dziwne ale ostatnio kiedy na nia patrze moja wyobraznia dziala w taki sposob ze widzi te wszystkie straszne sceny. Nie rozumiem jak ktos tak dobry i tak czuly i tak wrazliwy mogl robic takie rzeczy. Ona nie ma w sobie nic z prostytutki. Tlumaczy mi to ze to jest tak jak zostala nauczona i nie wiedziala ze mozna robic inaczej. Dodam jeszcze ze jak byla mala dziewczynka okolo 6 lat jej opiekun jak rodzice jechali w podroze zwiazane z praca, zamykal ja w jakiejs szafie i tez ja gwalcil w kolko i bala sie o tym powiedziec. Od dziecka byla gwalcona i wmawiano jej ze tak musi robic. Mowimy o osobie ktora teraz konczy studia, jest wybitnie madra ale osobie ktorej wmowiono ze takie jest zycie i tak musi robic. Nie wiem ilu miala partnerow ale mowimy tu o setkach. Jak ja poznalem miala problem z alkoholem i palila trawe zeby sobie uciec. Przestalem pic dla niej. Nie pozwalalem jej palic. Na swieta pojechalismy do jej rodzicow i oni sa naprawde spoko. Wiedza o jej przeszlosci i nie jest to temat tabu. Bardzo ja kochaja i nie patrza sie na nia pod wzgledem przeszlosci.

ps CB na pewno jestes madra osoba, nie mam co do tego watpliwosci

10

Ty teź nie zapomnij , źe Ona jest w ciąźy . Po urodzeniu dzidziusia wszystko wróci do normy . Cieeeeeeerpliwości i WSPIERAJ Ją , bo teraz tego najbardziej jej trzeba .

11

Nie pachnie wam to prowokacją? Trochę za dużo się tu kupy nie trzyma.

12

Do Marcjano. Dlatego wyjechałem z Polski bo zawsze sie znajdzie ktos taki jak Ty co zawsze myśli ze cos jest prowokacja i kłamstwem. Dla ludzi co pomagają dziękuje

13

premierfilip napisał/a:

Czy obrazilibyscie sie jak bym powiedzial ze zostawie ja po porodzie zapewniajac dziecku wszystko?

U mnie byłbyś skreślony za samą taką myśl.

Piszesz, że ją strasznie kochasz, jaka to ona jest cudowna, a z braku seksu jesteś gotowy zostawić ją z dzieckiem?
Zastanów się nad sobą. Albo jej nie kochasz, albo kłamiesz.

14

premierfilip napisał/a:

Do Marcjano. Dlatego wyjechałem z Polski bo zawsze sie znajdzie ktos taki jak Ty co zawsze myśli ze cos jest prowokacja i kłamstwem. Dla ludzi co pomagają dziękuje

Przeczytaj post Cynicznahipo to dowiesz się o co mi chodzi. Kręcisz, albo faktycznie masz poważny problem. Jeśli się kogoś kocha to nie myśli się o zostawieniu tej osoby, tym bardziej z dzieckiem. Zresztą nie dziw się. Ostatnio tu duży wysyp trolli grających na ludzkich uczuciach, dlatego posty jak Twoje ludzie traktują z nieufnością. Za dużo w nich sprzeczności.

15

Moim zdaniem właśnie razem musicie chodzić na terapie. Współczuję Ci że tak jest.

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kocham dziewczyne ktora byla prostytutka. Ciezki problem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024