Problem z seksem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Problem z seksem

Mam 20 lat, znam pewną - młodszą - dziewczynę od pół roku. Miesiąc temu, jak byliśmy u mnie, trafiliśmy do łóżka i chcieliśmy zacząć uprawiać sex - i tu zaczął się problem, który trwa do dziś. W sumie nawet nie wiem czym ten problem do końca jest.

Jestem prawiczkiem, ona ma za sobą kilka lat doświadczenia. I do tego chce uprawiać sex praktycznie codziennie. Nie no, super, ale niestety jeszcze tego nie robiliśmy ani razu. Nasz każdy raz ma bardzo podobny schemat - dobra gra wstępna, jest bardzo napalona, a ja zaczynam mieć problemy z erekcją kiedy już chce w nią wejść. Problemy z erekcją występują też jak jest bez żadnej gry wstępnej.

Ok, czasem byliśmy też w łóżku całą noc. Wtedy udało mi się zrelaksować i problemy z erekcją ustąpiły, tzn. wchodziłem w nią, ale tutaj pojawia się o wiele gorszy problem. A mianowicie, ona "nie czuje że w niej jestem". Nie wiem czy to kwestia tego że BYĆ MOŻE mam niepełną erekcje, za małego *****, czy że zbyt krótko wytrzymuje (1-2 minuty :3). Nie mam pojęcia. Podczas czegoś takiego ja oczywiście dochodzę, ona nie. Ona przy naszej grze wstępnej podnieca się o wiele bardziej niż tutaj.

No i mam problem, bo kocham ją, nie chce jej stracić, a ona daje mi cały czas szanse, ale mówi że już nie wytrzymuje psychicznie, i że sama gra wstępna jej nie zaspokoi. Próbowaliśmy już tabletek na potencje (teraz kupiłem jakieś silniejsze), alkoholu...

Nie wiem co robić, już jestem tak zdesperowany chyba, że piszę tutaj. O co chodzi, w czym jest problem, i jak go można rozwiązać? Dzięki!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem z seksem

Uuu chłopaku , sądzę że dziewczyna może mieć za bardzo rozszerzona , nie obrażając  oczywiście , facet przed tobą może miał dużego i grubego

3

Popieram noslep. Dziewczyna się pewnie za bardzo rozciągnęła i dlatego Cię nie czuje albo Ty masz zbyt chudego ptaszka. Proponuję spróbować 1. durex extra safe, żebyś mógł nieco dłużej (nie gwarantuję, że podziała, ale mój były z tą gumką nie mógł dojść, a też wcześniej 2 min i po zabawie), 2. wypróbować pozycje, w których ona ma złączone nogi- zrobi się ciaśniejsza i może wreszcie coś poczuje.

4

Ale pochwa nie rozciąga się na stałe. Owszem, mogła się przyzwyczaić do mocniejszych bodźców jakie dawał większy sprzęt ale anatomicznie wciąż jest taka sama.
Nie sądzę żeby o to chodziło ale jeśli tak... To smutne...

5

Bardziej to chyba problem z erekcją niż jakieś rozciągnięcie pochwy. Bez przesady, ja np współżyję tak 7 lat łącznie, a pochwa nie jest znacznie rozciągnięta. Nie jest tak ciasna jak na początku, ale też nie taka, by prawie nic nie czuć. Dużo daje też ćwiczenie mięśni Kegla. A wtedy jak Cię nie czuła, to erekcja była dobra czy raczej nie? Może nadal za bardzo się stresujesz? No bo to może być po prostu stres. Piszesz, że dziewczyna ma parę lat doświadczenia, powiedz, stresujesz się tym? No bo jak czytam, to widzę, że wielu chłopaków to stresuje.

6

Skoro pochwa rozciąga się od współżycia rzekoma na tyle že nie czuć nic podczas stosunki to co mają powiedzieć kobiety które dzieci urodziły? To one dopiero powinny nic nie czuć. Bzdura.
Fakt że może już nie być tak ciasna jak i dziewicy ale ciężko mi uwierzyć że tak młoda dziewczyna może nic nie czuć.

Wine bym tu bardziej widziała w problemach z erekcją.

7

Kobiete sie da doprowadzic do orgazmu dwoma palcami. Wcale do tego nawet nie pitrzeba penisa.

No i... 2 minuty? :S ... ja wiem, ze sie starasz, ze nerwy itd. Kobieta moze (o ile w ten sposob dochodzi) w dwie minuty, ale nie oszukujmy sie, to musi byc ostre rzniecie, a nie stosunek z miekkawym ***. Cudow nie ma.

Rozumiem, ze masz problem z erekcja, ale 70% kobiet ma orgazmy lechtaczkowe! A te pozostale przewaznie i takie, i takie. Musialbys mies niesamowitego pecha, aby akurat trafic na dziewczyne, ktora ma orgazmy tylko pochwowe.

Odpowiadajac jednym zdaniem: nie nauczyles aie jeszcze chlopcze do czego sluzy lechtaczka...

8

Do trzech wypowiedzi powyżej.

cruzcampo napisał/a:

Wtedy udało mi się zrelaksować i problemy z erekcją ustąpiły

???

9 Ostatnio edytowany przez Iceni (2014-12-20 00:23:10)

Ustapily, pytanie - na ile?
Czy kiedy nie bylo problemow na przyklad bez problemu wchodzil w dziewczyne bez pomagania sobie dlonia? Czy dziewczyna czula go kiedy wchodzil w nia pod katem? (Jezeli czlonek jest za cienki to go nie czuc kiedy wchodzi prosto, ale czlonka ocierajacego sie glowka o scianke bedzie czuc nawet jezeli ma 5 cm w obwodzie.
Itd.

Pelna erekcja to pelna erekcja.

10

Problem siedzi w twojej głowie, myślisz o tym ze miała tylu przed tobą, że ci się do końca TO nie udaje
... Normalne, tez bym myślała o tym jak on to robił z poprzednimi gdzie je dotykał, gdzie one jego... Trzeba było poszukać mniej doświadczoną wink pół żartem, pół serio. A ty chłopie, wystarczy że uwierzysz w siebie, i będziesz kochankiem nie do pokonania, a ona niech ćwiczy mięśnie pochwy...

11

Iceni napisał/a:

Kobiete sie da doprowadzic do orgazmu dwoma palcami. Wcale do tego nawet nie pitrzeba penisa.

Poznałem kiedyś kobietę, którą doprowadzić do orgazmu można było nawet przez muśnięcie dłonią jej szyi. O udawaniu nie mogło być mowy, bo był to w dodatku orgazm z wytryskiem. Normalnie dziwo takie, że w cyrku obwoźnym powinni pokazywać.

12

Hej po prostu musisz wyluzować i ćwiczyć.. Pobaw się od czasu do czasu sam i będziesz sprawdzał ile wytrzymujesz.. Druga sprawa nie martw się że ona nie dochodzi przecież możesz sprawić żeby doszła w inny sposób.. No wiesz ręką czy języczkiem.. Pamiętaj że tak naprawdę kobiecie bardzo trudne jest dostać orgazm dopochwowy o wiele łatwiej o orgazm przez pocieranie łechtaczki.. Jak nie wiesz co to łechtaczka i gdzie się znajduje to poczytać na necie..

PS. Nie sadze że nie wiesz co to łechtaczka tylko poznałam kilku starszych facetów którzy nie wiedzieli o jej istnieniu..
Pozdrawiam smile

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024