Witam żona od jakiegoś czasu myśli o kupnie sobie złotego lancuszka z krzyżykiem. postanowilem że kupie go Jej na święta , nawet już znalazłem owego lancuszka. Nie jestem specjalista od prezentów więc pytanie moje co do tego dokupić żeby to nie wyglądało tak "goło" doradzicie coś?.
Jesli masz kase to dokup jej "złoty" zegarek. Lub pozłacany. Widziałem takie w aparcie ceny od około 400zł + oczywiscie jesli masz kase.
Możesz kupić do tego zestaw kosmetyków - w drogeriach jest ich pełno i są w bardzo promocyjnych cenach.
Wydaje mi się, że autorowi chodziło o zawieszkę na łańcuszek a nie o zestaw kosmetyków.
Wydaje mi się, że autorowi chodziło o zawieszkę na łańcuszek a nie o zestaw kosmetyków.
Nie jestem pewna czy o zawieszkę skoro pisze, że to ma być łańcuszek z krzyżykiem.
Autorze, a może dokup do tego jakieś słodycze? Teraz w okresie przedświątecznym w sklepach jest duży wybór pięknie pakowanych słodyczy. Może wybierz te z tzw. górnej półki?
Łańcuszek to super prezent więc dodatkowo z zegarkiem to już troche zbyt"błyszcząco".
Również uważam, że coś słodkiego pasowałoby.