Mlody93 napisał/a:Cześć
Poznałem ostatnio puszystą dziewczynę, jest świetna. Waży na oko tak ponad 80 kg, wzrost ze 170 (ma masywne uda). I tu rodzi się moje pytanie: mój penis jest dość przeciętny (16 cm) i obawiam się że będę miał problemy by się do niej dostać. Po prostu boję się że na takie grubsze kobiety trzeba mieć większy sprzęt. Moja była jest szczupła, seks był całkiem zadowalający ale były pozycje w których nie mogłem się dostać. Proszę o rady i opinie. Zależy mi na tej obecnej ale boję się że w łóżku będzie słabo. Ona jest doświadczona.
Pozdrawiam
Nie ma to znaczenia jak dla mnie. Sama mam obecnie jakiś czas dużą dość nadwagę- 85 kg przy 170 i jakiś czas niestety nawet praktycznie 88 kg (odchudzam się teraz), a mimo tego mój facet nie miał problemów z zadowoleniem mnie. On ma tak 18, ale jak czasem mniej był w wzwodzie, gorszy dzień czy coś, czyli miał mniej centymetrów, to nadal bardzo dobrze go czułam. Także to, że jestem grubsza obecnie nie miało przełożenia. Jak byłam szczuplejsza, to podobnie odczuwałam. Także uważam, że to nie ma znaczenia. Czasem tylko może przez to, że grubsza było ciężej się dostać, ale to mu pomagam i wtedy ok. Wcale nie trzeba mieć większego sprzętu. Tak jak pisze LeBee pochwa nie zarosła tkanką tłuszczową. Jestem grubsza, ale pochwa jaka była, to jest, więc tutaj akurat problemu nie ma