Puszysta dziewczyna a seks - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Puszysta dziewczyna a seks

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1 Ostatnio edytowany przez Mlody93 (2014-12-09 14:04:05)

Temat: Puszysta dziewczyna a seks

Cześć

Poznałem ostatnio puszystą dziewczynę, jest świetna. Waży na oko tak ponad 80 kg, wzrost ze 170 (ma masywne uda). I tu rodzi się moje pytanie: mój penis jest dość przeciętny (16 cm) i obawiam się że będę miał problemy by się do niej dostać. Po prostu boję się że na takie grubsze kobiety trzeba mieć większy sprzęt. Moja była jest szczupła, seks był całkiem zadowalający ale były pozycje w których nie mogłem się dostać. Proszę o rady i opinie. Zależy mi na tej obecnej ale boję się że w łóżku będzie słabo. Ona jest doświadczona.

Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Puszysta dziewczyna a seks

Jak nie pójdziecie do łóżka to się nie przekonasz wink Ale tak serio to myślę, że nie będzie problemu. Poza tym jest dużo różnych pozycji także na pewno coś sobie dobierzecie.

3 Ostatnio edytowany przez LeeBee (2014-12-09 21:10:50)

Według mnie Twoje obawy są zupełnie nieuzasadnione.
W końcu pochwa Nie zarosła niezłą tkanka tłuszczową.

Wiesz ja w swoim życiu ważyłam i 57 i 86 (w ciąży), teraz 76 i na prawdę problemów z seksem nie mieliśmy żadnych.

Edytowalam bo mi Nie umknęło

4

LeeBee napisał/a:

Według mnie Twoje obawy są zupełnie nieuzasadnione.
W końcu pochwa zarosła niezłą tkanka tłuszczową.

Wiesz ja w swoim życiu ważyłam i 57 i 86 (w ciąży), teraz 76 i na prawdę problemów z seksem nie mieliśmy żadnych

Dzięki za odpowiedź smile A Twój partner jest z tych lepiej obdarzonych?

5 Ostatnio edytowany przez LeeBee (2014-12-09 21:23:39)

Nie. Mój mąż jest całkiem przeciętny smile

A no i miałam dodać że jakość i satysfakcja była zawsze taka sama

6 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2014-12-09 23:31:41)

Mlody93 napisał/a:

Cześć

Poznałem ostatnio puszystą dziewczynę, jest świetna. Waży na oko tak ponad 80 kg, wzrost ze 170 (ma masywne uda). I tu rodzi się moje pytanie: mój penis jest dość przeciętny (16 cm) i obawiam się że będę miał problemy by się do niej dostać. Po prostu boję się że na takie grubsze kobiety trzeba mieć większy sprzęt. Moja była jest szczupła, seks był całkiem zadowalający ale były pozycje w których nie mogłem się dostać. Proszę o rady i opinie. Zależy mi na tej obecnej ale boję się że w łóżku będzie słabo. Ona jest doświadczona.

Pozdrawiam

Nie ma to znaczenia jak dla mnie. Sama mam obecnie jakiś czas dużą dość nadwagę- 85 kg przy 170 i jakiś czas niestety nawet praktycznie 88 kg (odchudzam się teraz), a mimo tego mój facet nie miał problemów z zadowoleniem mnie. On ma tak 18, ale jak czasem mniej był w wzwodzie, gorszy dzień czy coś, czyli miał mniej centymetrów, to nadal bardzo dobrze go czułam. Także to, że jestem grubsza obecnie nie miało przełożenia. Jak byłam szczuplejsza, to podobnie odczuwałam. Także uważam, że to nie ma znaczenia. Czasem tylko może przez to, że grubsza było ciężej się dostać, ale to mu pomagam i wtedy ok. Wcale nie trzeba mieć większego sprzętu. Tak jak pisze LeBee pochwa nie zarosła tkanką tłuszczową. Jestem grubsza, ale pochwa jaka była, to jest, więc tutaj akurat problemu nie ma smile

7

spróbuj, to będziesz wiedział wink
170 cm wzrostu, 80kg i to już jest puszysta?
popatrz na dzieła Rubensa ...

8

Jak już zostało wspomniane - cipka tłuszczem nie obrasta (przynajmniej nie na etapie nadwagi ;P ) Pośladki też tyją głównie w tych miejscach, które nie stoją na drodze do raju big_smile

Znacznie gorzej jest kiedy to facet ma dużą nadwagę czy otyłośc, bo faceci tyją głównie na brzuchu, a takie brzuszysko może przerosnąć sprzęt rekreacyjny big_smile tongue

Tak że się nie martw, dasz radę big_smile

9

Jak to leciało..?3 stadia otyłości:
-nie widzisz go gdy zwisa
-nie widzisz go gdy stoi
-nie widzisz kto obciąga...

10

dobre pitagoras wink

11