Witam,
Moja partnerka poznała na 6 obcy kolesia z ktorym teraz jest jakies 3 msc temu, jakiś miesiac po tym jak przelizała sie w swoim domu z moim największym wrogiem. Nie rozumiem jak mogła sie przelizac z innym zawsze starałem sie by miała wszystko, zeby było dobrze do tego z nim
.Wybaczyłem jej. To zakochała sie w tym na 6 obcy z Anglii kazałem jej wczoraj wybierać ja albo on wybrała jego. Zakończyłem z Nią wiec długoletnia przyjazn rownież, zniknąłem z jej życia. Nie umiem sobie z tym wszystkim poradzić chciałbym sie wykończyć wszystko mnie przerasta. Była w stanie powiedzieć mi prosto w oczy ze mnie nie kocha, a kiedys kochała mnie tak bardzo ze nigdy bym nie pomyślał ze dojdzie do obecnej sytuacji. Kocham ją najbardziej na świece.
Być może za bardzo się starałeś, a możliwe że nigdy Cię nie kochała. Kobiety są jak kwaśny deszcz [nie każda oczywiście].
Statystyki mówią, że jest ich więcej niż facetów.
Poszukaj na pewno znajdziesz inną która zakocha się w Twoim zaangażowaniu, a rzuci Cię jak stwierdzi że więcej jej dać nie możesz.
Jeżeli "przywiązujesz" kobietę do siebie materialnym podejściem to budzi się w niej zwierze, a jeśli okazałbyś jej to czego szukają [miłość,przyjaźń] to być może zostałaby z Tobą. Jeśli chcesz zapewnić kobiecie wszystko to ją stracisz, bo kiedyś osiągniesz swoją granice, a faceci z Anglii mogą dać im więcej w funtach. One później kochają tamtych aż i tamtych zastąpią jakimś chcącym zapewnić im wszystko arabem.
Siemka ![]()
PM
Witam,
Moja partnerka poznała na 6 obcy kolesia z ktorym teraz jest jakies 3 msc temu, jakiś miesiac po tym jak przelizała sie w swoim domu z moim największym wrogiem. Nie rozumiem jak mogła sie przelizac z innym zawsze starałem sie by miała wszystko, zeby było dobrze do tego z nim.Wybaczyłem jej. To zakochała sie w tym na 6 obcy z Anglii kazałem jej wczoraj wybierać ja albo on wybrała jego. Zakończyłem z Nią wiec długoletnia przyjazn rownież, zniknąłem z jej życia. Nie umiem sobie z tym wszystkim poradzić chciałbym sie wykończyć wszystko mnie przerasta. Była w stanie powiedzieć mi prosto w oczy ze mnie nie kocha, a kiedys kochała mnie tak bardzo ze nigdy bym nie pomyślał ze dojdzie do obecnej sytuacji. Kocham ją najbardziej na świece.
trzeba bylo swołocz wygonić jak ,,ci sie pierwszy raz przelizała,,i to z wrogiem twoim najgorszym,podwójny ban