zaufanie- nie da się odbudować - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » zaufanie- nie da się odbudować

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: zaufanie- nie da się odbudować

witam..
otóz od 2 miesięcy mieszkam z moim chłopakiem w akademiku. jestemy ze sobą od stycznia tego na pocxątku wiadomo układało się jak w bajce. jednak od wakacji gdy dowiedziałam się od jego znajomych, że ma jakąś koleżankę z która sie spotyka w swoim mieście rodzinnym SAM NA SAM i ona nie wie ze ma dziewczyne - straciłam zaufanie. Oczywiście spytałam się czy to prawda, a on twierdzi ze to tylko koleżanka która zna dłuzej niz mnie itd .. smile

Teraz chodzi o tego głupiego fejsa... też ma jakieś tajemnice, widzę że non stop pisze z jakas dziewczyna jak ja prechodze to zaraz wyłącza, fejsa  też nigdy nie zostawił włączonego w pokoju.. jak sie kiedys spytalam ale nie robiłam afery czy coś big_smile przecież to jego komp... to chce mu się wpisywać te hasło itd za każdym razem??? a on, żże nigdy nie ostawia włączonego.. nawet RAZ jak zostawił w pokoju to usiadłam przy jego kompie i zażartowałam, że wejde na fejsa a on, zaraz wyłączył .. jakby miał tajemnice, wkurzyłam się, bo jak mam zaufać na jakiej podstawie?? a on powiedział, że CENI PRYWATNOSC tylko...

raz kiedys powiemy sobie, że sie kochamy itd.. ale to chyba za mało by odbudować zaufanie. czy powinnam nabrać watpliwosci itd

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zaufanie- nie da się odbudować

A ile z nim jesteś? Jeżeli oboje myślicie o tym związku poważnie, to myślę, że nie powinniście mieć przed sobą tajemnic, tym bardziej jeżeli chodzi o inną kobietę.

3

od 9 miesięcy.. no on twierdzi, że to nie jest tajemnica- bo kiedy dowiedziałam sie o niej od osoby trzeciej, mój chłopak  powiedział, ze to tylko kolezanka a nie mówil ze z kims raz na jakis czas sie widuje- bo nigdy nie pytałam o jego znajomych,,, w sumie nie pytałam

4

od 9 miesięcy.. no on twierdzi, że to nie jest tajemnica- bo kiedy dowiedziałam sie o niej od osoby trzeciej, mój chłopak  powiedział, ze to tylko kolezanka a nie mówil ze z kims raz na jakis czas sie widuje- bo nigdy nie pytałam o jego znajomych,,, w sumie nie pytałam

5

2 miesiące razem mieszkacie, jesteście parą od stycznia.
A ile macie lat? studiujecie, czyli tak maks do 25 .

prywatnie, to wasze miejscowości daleko do siebie są położone? poznaliście nawzajem swoich rodziców?
Wspólne zamieszkanie czym było pokierowane?
Chęcią bycia sam na sam, czy też zauroczeniem , miłością.
Czy padły jakieś deklaracje, typu- ja kocham Ciebie, Ty kochasz mnie?
Wspólne mieszkanie już do czegoś zobowiązuje. Przecież nie jesteście tylko współlokatorami.
Początki nie są łatwe, takiego wspólnego zamieszkania, bo się docieracie. te 2 miesiące, i zapewne kolejne,
pokażą Tobie, jak zarówno i twojemu chłopakowi Wasze wady i zalety.
Przebywanie ze sobą pod wspólnym dachem szybko zweryfikuje Wasze wyobrażenie na swój temat.
Bajkowe wyobrażenia o wspólnym mieszkaniu, w wiekszości wypadków  bardzo szybko zostają zweryfikowane przez rzeczywistość.
A wtedy może się okazać, że chociaż bardzo chcieliście ? nie jesteście na to gotowi. Chłopak, który był wspaniałym towarzyszem od święta, na co dzień może nie być już tak czarujący. Bo ma swoje tajemnice, z którymi niechętnie się dzieli.
On ceni sobie prywatność, Ty zapewne też. Nie można wymagać od kogoś pokazywania swoich prywatnych wiadomości.
Nawet jeśli pisze z jakąś dziewczyną, koleżanką która zna dłużej od Ciebie. A Ty nie masz takich kolegów? Czy on Tb czegoś zabrania?
Nawet gdy powoduje to frustrację w tobie, to tylko dlatego, że jesteś zazdrosna. i zapewne masz za duże wyobrażenie na ten temat.
To Ty go masz obok siebie, to z Tb mieszka, śpi. A nie ta koleżanka, z którą sobie czasem popisze.
Na twoim miejscu zaczęłabym trochę więcej spotykać się z koleżankami,ze znajomymi,  wychodzić z nimi, na jakieś zakupy, spacery, czy piwo wieczorne.( babskie wieczory) Bez niego. Pokaż mu, że jesteś trochę niezależna. jeśli on sobie woli popisać z koleżanką, to nie siedź w pokoju, po prostu zorganizuj sobie czas. A zobaczysz, że w pewnym momencie, zacznie się zastanawiać, i więcej uwagi Tb poświęcać.

6

pejciaa napisał/a:

witam..
otóz od 2 miesięcy mieszkam z moim chłopakiem w akademiku. jestemy ze sobą od stycznia tego na pocxątku wiadomo układało się jak w bajce. jednak od wakacji gdy dowiedziałam się od jego znajomych, że ma jakąś koleżankę z która sie spotyka w swoim mieście rodzinnym SAM NA SAM i ona nie wie ze ma dziewczyne - straciłam zaufanie. Oczywiście spytałam się czy to prawda, a on twierdzi ze to tylko koleżanka która zna dłuzej niz mnie itd .. smile

Teraz chodzi o tego głupiego fejsa... też ma jakieś tajemnice, widzę że non stop pisze z jakas dziewczyna jak ja prechodze to zaraz wyłącza, fejsa  też nigdy nie zostawił włączonego w pokoju.. jak sie kiedys spytalam ale nie robiłam afery czy coś big_smile przecież to jego komp... to chce mu się wpisywać te hasło itd za każdym razem??? a on, żże nigdy nie ostawia włączonego.. nawet RAZ jak zostawił w pokoju to usiadłam przy jego kompie i zażartowałam, że wejde na fejsa a on, zaraz wyłączył .. jakby miał tajemnice, wkurzyłam się, bo jak mam zaufać na jakiej podstawie?? a on powiedział, że CENI PRYWATNOSC tylko...

raz kiedys powiemy sobie, że sie kochamy itd.. ale to chyba za mało by odbudować zaufanie. czy powinnam nabrać watpliwosci itd

A do tamtej dziewczyny powie,ze Ty jestes jego kolezanka.I tak zyje sobie wsrod"kolezanek" slodki kretacz.pzdr.

7

Hej pejciaa.. przeczytałam Twoje wszystkie wpisy, mamy wiele wspolnego. TAKZE przechodze przez podobne problemy, jak mozesz odezwij sie do mnie na maila..

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » zaufanie- nie da się odbudować

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024