zostawił mnie 2 razy ... a nadal nie potrafimy się rozstać ..co robić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zostawił mnie 2 razy ... a nadal nie potrafimy się rozstać ..co robić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

1

Temat: zostawił mnie 2 razy ... a nadal nie potrafimy się rozstać ..co robić?

hej .potrzebuje waszych opinii sad  byłam z facetem 3 lata . przez ten czas zostałam rzucona ...wróciliśmy do siebie ( za jego namowa) było pięknie przez jakiś czas ... i znów  doszło do rozstania ( podobno mój charakter był straszny ) dałam mu odejść nie nalegałam , mimo tego ,że cierpiałam niesamowicie i nadal cierpię .Nie widzieliśmy się przez ponad 2 miesiące i doszło do spotkania ( w zupełnie innej kwestii )i odżyło wszystko . oboje wiemy że to trudne :(ja normalnie za to ,że mnie zostawił 2 razy  nie powinnam  z nim nawet rozmawiać .ale nie potrafię go znienawidzić ,nie wyobrażam sobie ,że już  nigdy nie będziemy ze sobą . Z resztą z  naszej rozmowy wynika ,że on  też nie jest szczęśliwy  beze mnie ,że mu mnie brakuje ale to trudne .Nie chce mnie znów  krzywdzić ,ale  też mu cięzko beze mnie ( jestem jego 1 oficjalną 1 miłością -wcześniej się spotykał ale z nikim się nie związał na dłużej) co robić ? jest sens wchodzić w to po raz kolejny i liczyć ,że się uda ? pomóżcie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zostawił mnie 2 razy ... a nadal nie potrafimy się rozstać ..co robić?

ile dziecko masz lat ?
15? 16?

3

"co robić?" - dać sobie w końcu siana !!! wink

4

tu chyba nie chodzi żeby kogoś obrażać  ,tylko doradzić ,zwłaszcza gdy w grę wchodzą uczucia , to wtedy człowiek głupieje . nie mam 16 lat tylko 22

5

assassin napisał/a:

wiem ,że tak by było najlepiej , ale przeraża mnie ta myśl :(i w tym jest problem

6

...<3 napisał/a:
assassin napisał/a:

wiem ,że tak by było najlepiej , ale przeraża mnie ta myśl :(i w tym jest problem

dasz radę zawsze do siana możesz coś dodać wink

7

in_ka napisał/a:
...<3 napisał/a:
assassin napisał/a:

dasz radę zawsze do siana możesz coś dodać wink

no właśnie nie daję , normalnie nie rozmawiam z obcymi o moich uczuciach ale dostaję na łeb i muszę poznać opinię ludzi z obcego otoczenia . i znając samą siebie innego bym już dawno olała ,ale  jego nie potrafię sad

8

Tytuł powinien być "nie potrafię się rozstać" bo on się rozstał z  Tobą, ale Ty tego nie widzisz. Robisz sobie projekcję...

9

stokrotka1978 napisał/a:

Tytuł powinien być "nie potrafię się rozstać" bo on się rozstał z  Tobą, ale Ty tego nie widzisz. Robisz sobie projekcję...

nie do końca .Fakt jest mi ciężko ,ale dałam mu odejść ,ani razu nie powiedziałam niczego co by  brzmiało: ,, wróć do mnie , bo Cie tak bardzo kocham itp '' wręcz przeciwnie życzyłam mu szczęścia . A to on po raz 2 mnie zostawił i po raz 2 nawiązał kontakt

10

ale Ty nie odmówiłaś i on o tym wiedział. On wie, ze można Cię kopnąć a potem przyjść i wszystko zniesiesz. Fajnie co?

11

stokrotka1978 napisał/a:

ale Ty nie odmówiłaś i on o tym wiedział. On wie, ze można Cię kopnąć a potem przyjść i wszystko zniesiesz. Fajnie co?

nie nie  to nie tak smile spotkaliśmy się tylko i wyłącznie w kwestii tego ,że  ktoś z jego środowiska mnie zastrasza.a wyszło tak ,że rozmowa się skończyła na tym co było złego między nami . i najbardziej mnie męczy to ,że nie było kwestii ,że on by mnie nie kochał . tylko tu chodziło raczej o relacje o przeszłość itp . dlatego się zastanawiam czy jest w ogóle sens w to dalej brnąć ,skoro uczucia są .

12

...<3 napisał/a:
stokrotka1978 napisał/a:

nie do końca .Fakt jest mi ciężko ,ale dałam mu odejść ,ani razu nie powiedziałam niczego co by  brzmiało: ,, wróć do mnie , bo Cie tak bardzo kocham itp '' wręcz przeciwnie życzyłam mu szczęścia . A to on po raz 2 mnie zostawił i po raz 2 nawiązał kontakt

Tak na prawdę, to czy dałaś mu wtedy odejść czy nie, miało tu akurat najmniejsze znaczenie. On i tak od Ciebie by odszedł, bo chciał tego. Teraz nadal jest tak jak ON CHCE. On chce odchodzi, on chce odnawia kontakt... aż znowu zechce odejść...
Pięknie Tobą mainipuluje. A Ty naiwnie wierzysz, że na cokolwiek masz tutaj wpływ. Chłopak zobaczył, że może robić co chce, a i tak zawsze ma drogę powrotną do Ciebie. Wygodnie mu tak.

13

Margolinka napisał/a:
...<3 napisał/a:
stokrotka1978 napisał/a:

Tak na prawdę, to czy dałaś mu wtedy odejść czy nie, miało tu akurat najmniejsze znaczenie. On i tak od Ciebie by odszedł, bo chciał tego. Teraz nadal jest tak jak ON CHCE. On chce odchodzi, on chce odnawia kontakt... aż znowu zechce odejść...
Pięknie Tobą mainipuluje. A Ty naiwnie wierzysz, że na cokolwiek masz tutaj wpływ. Chłopak zobaczył, że może robić co chce, a i tak zawsze ma drogę powrotną do Ciebie. Wygodnie mu tak.

wiem ,że  dałam sobą manipulować .i za to najbardziej jestem zła .

14

To TY decydujesz, każdego dnia jest nowy dzień, nowe decyzja.

15

Ja bym sobie dała z nim spokój. Szkoda czasu na takie "chwiejne związki". Odetchnij od niego, zajmij się sobą, swoim życiem, przyjemnościami...
Jemu powiedz "Dziękuję ale nie mam czasu aby czekać aż się namyślisz czego w życiu chcesz. Ja wiem już teraz, że chce normalnego, stabilnego związku a nie znajomości z chwiejnym emocjonalnie chłopakiem. Żegnam!"
smile

16

stokrotka1978 napisał/a:

To TY decydujesz, każdego dnia jest nowy dzień, nowe decyzja.

Może za jakiś czas znajdę w sobie tyle siły ,żeby zrozumieć co mi zrobił i się od niego odciąć

17

Margolinka napisał/a:

Ja bym sobie dała z nim spokój. Szkoda czasu na takie "chwiejne związki". Odetchnij od niego, zajmij się sobą, swoim życiem, przyjemnościami...
Jemu powiedz "Dziękuję ale nie mam czasu aby czekać aż się namyślisz czego w życiu chcesz. Ja wiem już teraz, że chce normalnego, stabilnego związku a nie znajomości z chwiejnym emocjonalnie chłopakiem. Żegnam!"
smile

najlepsze jest to ,że ja to wiem , ale jakoś nie dopuszczam do siebie tego wszystkiego hmm

18

...<3 napisał/a:

najlepsze jest to ,że ja to wiem , ale jakoś nie dopuszczam do siebie tego wszystkiego hmm

Czyli wiesz, że robisz głupote ale lubisz to i jest Ci tak dobrze. Bo na to wychodzi.
Jak można wiedzieć, że facet nas olewa ale "nie dopuszczać tego do siebie"?
Wiesz... to jakby nie było Twoje życie. Marnuj je do woli, skoro nie szkoda Ci czasu.

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zostawił mnie 2 razy ... a nadal nie potrafimy się rozstać ..co robić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024