Co mam zrobić , czuję że mój mąż się ode mnie oddala:-( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co mam zrobić , czuję że mój mąż się ode mnie oddala:-(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

1 Ostatnio edytowany przez Mycha2 (2009-10-19 18:43:49)

Temat: Co mam zrobić , czuję że mój mąż się ode mnie oddala:-(

Witam:-)
Jestem mężatką od paru miesięcy, ale z mężem żyjemy już razem przez 5 lat. Czuję , że ma mnie już dość. Nie chce sie do mnie przytulać , odpycha mnie, często mi ubliża , lub mówi, cytuję" już mnie nie podniecasz, nawet mi nie stanie jak na Ciebie patrze" . Nie podobam mu się już z ciała. Jemu strasznie podobają się szkielety hehe a ja nim nie jestem. Nie chce mieć ze mną dzieci, nie wiem jak go do tego przekonć. Czasem już sama nie wiem czy je chcę z nim mieć. Od paru tygodni cały czas pisze z moją kuzynką. Raz przyjechała do nas na weekend cały czas sie do niej przytulał , dawaki sobie buzi. myslałam że zwariuje. W tedy mnie cały czas od siebie odpychał. W tamte wakacje spotkał taką natalie cały czas z nią był, nie odchodził od niej na krok. Przytulał sie do niej na moich oczach.  Co mam zrobić by znów czuł do mnie to co czuł dawniej?? Czemu ja go tak kocham??  co mam zrobić oddalić sie od niego czy próbować zbliżać sie jeszcze bardziej , a może zacząć sie odchudzać?? prosze doradźcie mi coś:-)

Dla nigo pokłuciłam się z całą rodziną, zktórą nie utrzymuję kontaktu. Nie widziałam już swojej mamy strasznie dawno, ale jak powiem mężowi że chce się z nią spotkać wyzywa mnie strasznie. Strasznie za nią tęsknie:-((((((

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co mam zrobić , czuję że mój mąż się ode mnie oddala:-(

rzuć go! spakuj się i wyjedz bez słowa. Straszny ten koleś, upokarza Cię, nie pozwól sobie na to ani minuty dłużej. Jeszcze spotkach faceta, który będzie tym jedynym, bo to na pewno ni eon.

3

Co za idiota!
A ta kuzynka to co??? Co ona mozgu nie ma???
Dziewczyno wiej od niego poki dzieci nie ma, bo potem bedziesz plakac jak my wszystkie zdradzone, ktore zostaly z dziecmi same...

4

Nie wierzę!Dosłownie w głowie mi się to nie mieści,że kobiety potrafią być tak naiwne.Droga moja...jak możesz sobie pozwalać na to aby tak bliski człowiek (wydawałoby się,że bliski) traktował Cię w ten sposób?...tak Cię upokarzał,miał Cię za nic,nie liczył się ani z Twoimi uczuciami ani Twoim zdaniem.Przecież On systematycznie dzień po dniu uświadamia Ci,że nic dla Niego nie znaczysz... i to w najgorszy z możliwych sposobów.Na co Ty czekasz?O co chcesz walczyć?Tutaj już nic nie wzniecisz.Gdzie Twoja ambicja?...kobieca duma?Mam wrażenie,że jesteś Mu zupełnie podporządkowana...nie rozumiem zerwania kontaktu z rodzicami,rodziną dlatego,że On tak chciał.
Boże...kobieto przejrzyj na oczy!!!Nie daj sobą manipulować...przerwij ten toksyczny związek w którym tkwisz po uszy.Nie pozwól pozbawiać siebie godności i szacunku na który zapewne zasługujesz.
Naprawdę jestem mocno zdziwiona,że Ty jeszcze Go potrafisz kochać...pytam się ...za co?...za co można kochać kogoś tak podłego?

5

Kuzynke pogoniłabym kijem w ręce.A szanownego małżona pożegnała słowami sp..................j!
Na co czekasz ?Na kolejne upokorzenia?
Do rodziców masz zawsze powrót,zadzwoń,wypłacz sie od tego ich masz.

6

Po przeczytaniu tytulu myslalam ze to "chwilowe zalamanie" Twojego faceta. I podziwiam Cie ze jeszcze z nim jestes... Kobietko Ty sie wykonczysz! wiem za jak sie kocha to na duzo rzeczy da sie przymykac oko, ale nie na takie traktowanie!! Nie zastanawiaj sie czy dasz rade bo poradzisz sobie lepiej bez niego niz z nim. 3mam kciuki z Twoje powodzenie smile

7

uważam jak popredniczki.. ale daltego,że twoj mąż wogole sie z tobą nie liczy, cAŁkowicie i z premedytacja cie upokarza.. to nie to czego pragniesz ..

8

Tak... nic innego nie pozostało na prawdę posłuchaj rad innych! po prostu uciekaj od niego!!!
zastanawia mnie to: "hmm ciekawe jak zareaguje" bywa tak ze mężczyzna po fakcie się ocknie;/
ale Moim zdaniem nie jest ani troszeczkę Ciebie wart!

9 Ostatnio edytowany przez Roxana (2009-10-19 20:29:13)

Mycha2, twój mąz nie jest ciebie wart . Nie daj się upokarzać i rób to na co masz ochotę . Nie możesz zerwać kontaktu z rodziną dla faceta , ktory mowi ci takie przykre słowa . Nie rozumiem jak po paru miesiącach małżeństwa można w ten sposób traktować żonę ? On albo cię wcale nie kochał , albo faktycznie podobają mu sie inne . Nie daj sobą manipulować , a gdy mąż znów bedzie sie tulił do kogoś innego , to narób mu obciachu , napewno cos wymyslisz , ja swoich propozycji nie mogę zasugerować , ale uwierz mi spalił by sie ze wstydu . A może twój mąz ma problem z potencją i nie może z tobą bo się wstydzi swojej niemocy , więc wypróbowuje swoje podniety na innych kobietach . W każdym bądź razie , nie daj się więcej poniżać .

10 Ostatnio edytowany przez Don Pedro (2009-10-19 20:59:47)

Mycha, nie obraź się ale osłabiają mnie takie posty jak Twój. Twoje zachowanie jest tak samo głupie jak Twojego faceta. Czemu Ty jeszcze nie rzuciłaś go w diabły?! I jeszcze chodzą Ci po głowie pomysły o odchudzaniu bo on lubi szkielety? Normalnie włosy mi stają dęba a krótkie nie są wink Chyba już jestem w stanie uwierzyć, że kobieta może znieść wszystko w imię poświęcenia i ślepej miłości. Przecież w każdym napisanym przez Ciebie zdaniu on wychodzi na palanta. Czy Ty nie czujesz, że zatracasz swoją godność?

A tak na marginesie, to niektóre historie mi się wręcz nieprawdopodobne wydają... hmm

EDIT:
Odpowiadając na pytanie w tytule: on się od Ciebie nie oddala, on jest już bardzo daleko...

11

Mycha naprawdę musisz skończyć ten związek. Nikt nie zasługuję na takie traktowanie a pomyśleć że tyle krzywdy wyrządza Ci mąż.Rozumiem że bardzo go kochasz i wiem że miłość potrafi być ślepa ale będzie tylko coraz gorzej w waszym związku-on będzie pozwalał sobie na coraz więcej. Pamiętaj na pierwszym miejscu jest Twoja godność!

pozdrawiam! bądź silna!

12

Przeczytałam i oczom nie wierzę... Czy Ty naprawde próbujesz jeszcze namawiać go na dzieci??? Czy myslisz, że mając z nim dziecko coś się zmieni? Jestem w szoku, ze facet może być takim bezczelnym chamem sad Naprawde miej swoją dumę i nie daj się tak traktować!

13

w sumie macie racje , że jestem mu podporządkowana. Kiedy z nim zaczełam chodzić miałam 15 lat a w tedy zmarł mi tata, było mi strasznie ciężko, a osobą która mi najbardziej pomogła to był on. Zawsze mysłałam ze bedzie fajnie między nami, ale zmieniło sie to kiedy zaczął pracować w Policji. Pracuje tam już 3 lata i jest coraz to gorszy.  Uważam ze to przez takiego kolegę który zdradza faktycznie swoją zone prawie raz w tygodniu. Sama nie wiem jaki jest mój mąż , a może est taki sam??. Zawsze jak chce sie przytulić to mnie odpycha. Kilka razy już chciałam odejśc ale jakoś nie miałam siły. W tedy tylko mówił ja Cię tu nie trzymam " spie..............j"  i na tym się kończyło:-(

14

Boze Mycha odejdz od niego. Jeszcze wroci na kolanach zobaczysz. Miej Swoja godnosc i dume, nie daj soba poniewierac. To jest totalny idiota, brak oglady i kultury!

Nasuwa mi się tylko jedna myśl jeśli sama nie bedziesz siebie szanować to nikt Cie nie uszanuje. Pozwalając  swojemu mężowi na takie traktowanie, pokazałaś mu,że cokolwiek zrobi i tak będziesz go prosić o miłość a to błąd. Jedno co teraz możesz zrobić to kopnąć go w tyłek niech sie facet zastanowi i albo sie zmieni albo daj sobie z nim spokój.Aha i nie zrywaj kontaktu z rodziną tym bardziej z matką bo drugiej takiej osoby nie masz na świecie i możesz tego żałować do końca życia. Trzymaj sie pozdrawiam.

16

Mycha, bardzo dziwne to twoje małżeństwo, brak szacunku, miłości. Wiadomo , że w każdym małżeństwie są jakies problemy, ale twój mąż z tego co piszesz nie pała do Ciebie wielką miłością, a ty się na to wszystko godzisz. Nie wiem jak było między wami przed ślubem , ale jeśli on już teraz Cię nie szanuję, to co będzie póżniej?! Dziewczyno , zastanów się czy warto , może tam gdzieś jeszcze czeka ktoś ci pisany.

17

Mycha opamiętaj się facet ma cię głęboko w poważaniu o miłości to tu mowy nie ma wcale chcesz mu urodzić dzieci a po co by skazać siebie i dziecko na męczarnie, przestań się zastanawiać co by tu zrobić by mu się przypodobać a co on robi dla ciebie ?
Mówisz o odchudzaniu ok jeśli robisz to dla siebie to fajnie ale dla faceta a po co , co zrobisz za 15 lat gdy pojawią się zmarszczki chcesz by wtedy cię zostawił dla jakiejś nastolatki która będzie młoda piękna i szczupła. Nie poznałaś czym jest miłość , nie masz porównania więc tkwisz w toksycznym związku bo myślisz że tak powinno być a tak nie jest. Jeśli chcesz naprawdę to ratować to porozmawiaj z nim ale z tego co opisałaś to nie ma o czym.

18

jeny to jest straszne co on robi. Ja nie powiem bo moj facet podobnie sie zachowuje, tez mi mowi zebym schudla itd a do tego jest pilkarzem wiec wiecej go nie ma niz jest.Tez np wk  mnie to ze ma swoja taka friend i co ona pow to jest swiete a co ja mowie yo sie nie liczy.Ja na Twoim miejscu na dziekanie juz bym pewnie dawno byla.Nie daj mu sie co to Bog jakis czy co tez masz prawo wyrazac swoje zdanie itd
Przeciez oboje powinniscie byc szczesliwi a nie, ze wszystko bedzie tak jak on chce.

19

Cześć dziewczyny.
Piszę bo mam taki mały problem i nie wiem co zrobić. Od nie dawna jestem mężatką. Do tej pory było wszystko w porządku ale teraz dostrzegam dużą różnicę. Wydaje mi się, że mojemu mężowi już na nie nie zależy. Kiedyś mogliśmy spędzić cały dzień razem milcząc i było ok a teraz mój mąż mówi że nie lubi być ze mną sam, nie kochamy się już sporo, nie przytula mnie, nie całuje....
Poradźcie mi jak mam sprawdzić czy mu jeszcze w ogóle na mnie zależy???

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co mam zrobić , czuję że mój mąż się ode mnie oddala:-(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024