rozsadek kaze zostac z nim a serce ciagnie do innego.....co zrobic? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » rozsadek kaze zostac z nim a serce ciagnie do innego.....co zrobic?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: rozsadek kaze zostac z nim a serce ciagnie do innego.....co zrobic?

hej!

opisze po krotce moja sytuacja:

jestem z kolesiem 2 lata mamy 2 miesieczzne dziecko lecz nasz zwiazek to pasmo porazek i rozczarowan.....ciaza to najgorszy okres mojego zycia ciagle klotnie brak zrozumienia z jego strony bark wsparcia itd.... teraz , jest lepiej niby zmadrzal ale jednak to nie to o czym marzyłam powod dla ktorego z nim jestem ? mieszkanie kasa....dziecko....do tego jest hazardzista po ostatnim pregraniu calej naszej zaoszczedzonej kasy jest milutki mowi ze sie zmienil ze chce tylko teraz miec rodzinie ze kocha....

ten drugi ...znamy sie 7 lat od awsze za sob szalelismy , ciagle sie mijalismy ja wyjechalam on wyjechal, jasie wyprowadzilam , wrocilam on wyjechal...i tak w kolko.... ma dziecko lecz nie jest z ta kobieta....i chce byc ze mna. dzwoni pisze....nawet napisal list ze wiaze ze mna swoja przyszlosc...bylam u niego dwa razy,serce walilo mi jak oszalale.... tymczasowo zostal aresztowany, wyjdzie za rok....

a ja nie wiem co robic....
jak sie zachowac.
ten pierwszy do swiat jest za granica ten drugi chce wiedziec na czym stoi....

nie mam pojecia co zrobic.....mam tylko mojego maluszka zero rodziny zero kogokolwiek zeby pomogl

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: rozsadek kaze zostac z nim a serce ciagnie do innego.....co zrobic?

Nie decyduj się jeszcze...poczekaj.

Ojciec Twojego dziecka jest za granicą, wróci za 2 miesiące...

Ten drugi to jednak niezły gagatek - dziecko, z którym nie jest...więzienie. On teraz pisze, że Cie potrzebuje, ktoś w końcu musi go odwiedzać, wspierać...Na pewno chcesz takiego faceta? jeszcze nie wiesz, jaki będzie jego stosunek do Twojego dziecka...

Wiesz co? Ja bym ich obu pognała: hazardzistę i kryminalistę.

3

Otóż to!!!!!Jeden lepszy od drugiego.Uważaj żebyś nie wpadła z deszczu pod rynnę.Proponuję trzecie wyjście...poszukaj sobie normalnego faceta,który obdarzy Ciebie i Twoje dziecko bezgraniczna miłością...a za przeszłością ostatecznie zamknij drzwi.

4

zgadzam sie z Dziewczynkami...

5

dzieki dziewczynki:) poki co zostane z ojcem mojego dziecka bo co racja to racja nie wiem jaki ten drugi bylby dla mojej kruszynki...
a ten moze faktycznie zmadrzeje , jak juz mu tak pogrozilam tto moze sie opamietał , ciaggle mi pisze ze dopiero jak zrozumial ze moglby stracic rodzine zrozumial jakim jest kretynek i chce teraz juz zeby bylo dobrze.

dzisiaj wygarnełam mu cala ciaze..itd wszystko co mi lezalo na sercu....odp ze sam nie potrafil sie odnalesc w tej sytuacji i ze dopiero teraz zrozumial jak mi było ciezko...

moze sie uda.  uwazam ze dobrze postapilam....a Wy?

6 Ostatnio edytowany przez Barbara1 (2009-10-24 21:30:41)

życzę Ci aby Twoja decyzja byla wlaściwa, ale musisz pamiętać że hazard jak każdy nałóg wymaga leczenia i jeśli zdrecydowałaś się na związek z hazadrdzistą to zaproponuj mu leczenie, jeśli naprwdę chce się zmienić i zależy mu na Tobie i dziecku to się zgodzi.

7

poczekalabym na rozwoj sytuacji...ale wydaje mi sie,ze najlepiej byloby
gdybys dala sobie spokoj z jedym i z drugim - tak jak pisza moje poprzedniczki -
jede hazardzista,drugi kryminalista, nic jak dobry material na kogos z kim
mozna byc przez cale zycie(oczywiscie to byla ironia).

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » rozsadek kaze zostac z nim a serce ciagnie do innego.....co zrobic?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024