uczucie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: uczucie

Witam, potrzebuje pomocy poniewaz sama nie rozumiem swojego zachowania, otoz znam sie z chlopakiem rok czasu a gdzies od 3 miesiecy jestesmy para i on i juz wyznal milosc,a ja sama nie wiem co czuje. gdy jestesmy razem jest mi dobrze czuje jak bym go kochala a gdy juz jestesmy osobno nie widzimy sie to nei czuje ze za nim tesknie, czy ze go kocham, jak mozna nazwac to moje ucucie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: uczucie

Czyli rozumiem pragniesz milosci uzależniającej? Ze swiat Ci przesłania i nie wiesz co sie dzieje? To i tak mija.

3

Niezdecydowanie,

moja rada, poczekaj, jest fajnie? dobrze ci? to moze uczucie przyjdzie a jak nie to trudno, "bylo fajnie" i wlasciwie to tyle.

Pozdrawiam

4

Uwazam, ze Twoje watpliwosci sa w pelni uzasadnione. Moze to jest wstep do zabombardowania Cie miloscia i - w efekcie - oglupienia. Osobiscie uwazam ze mozna pokochac szybko, ale badz czujna. Zwracaj uwage, czy za tymi deklaracjami nie ida jakies proby ograniczania Cie. Jak ida - ewakuacja. I to szybka.

5

jest fajnie, dobrze mi z nim, ale tylk gdy jetesmy razem to czuje ze mi zalezy na nim ze cos do neigo czuje a gdy jestesmy osobno to juz nie ma tego uczucia i dlaczego tak sie dzieje?

6

Pewnie nie jesteś jeszcze bardzo w nim zakochana a poza tym to dobrze że możesz przestać o nim myśleć gdy są inne zajęcia.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024