Witam . Mieszkam z moim narzeczonym od prawie trzech miesięcy, jestem z nim w szóstym miesiącu ciąży. Ostatnio na jego poczcie odczytałam wiadomość z pewnego portalu randkowego/erotycznego o rejestracji konta. Pytałam go o to ale powiedział że nic o tym nie wie. Wszystkie dane się zgadzały, oprócz imienia.. Nawet hasło się zgadzało (na wszystko ma takie samo). Nie wiem co o tym myśleć.. Czy mnie zdradza, czy brakuje mu czegoś? Proszę o jakieś komentarze, porady..
Czy Cię zdradza? Pewnie nie. Czy się szykuje do tego? Pewnie tak.
A co może być tego powodem? W związku nam się układa, nigdy nie narzekał, dziecka też chce. Więc co jest nie tak?
A co może być tego powodem? W związku nam się układa, nigdy nie narzekał, dziecka też chce. Więc co jest nie tak?
Może jego się zapytaj?
Nie doszukuj się odpowiedzi na forum, tylko przyciśnij faceta do ściany i zażądaj wyjaśnień. Takie domysły jak: a może Mu czegoś brakuje? a może chce mnie zdradzić? a może się mną nudzi? a może szuka przygód? a może..., są mało sensowne.
pytałam. Wszystkiego się wypiera.
W takim razie odpuść, nie narzucaj się, bo za każdym podejściem będziesz słyszeć taką samą śpiewkę.
Gdy zauważysz zmiany w Jego zachowaniu- wraca później z pracy bez podania powodu, ukrywa telefon czy jest mało Tobą zainteresowany, zacznij wtedy węszyć. Jesteś w ciąży, nie nakręcaj się niepotrzebnie. Szkoda zdrowia.
może i racja.. Ale męczy mnie to strasznie ![]()
Wiesz... W ciazy z niektorych rzeczy trzeba zrezygnowac. Moze akurat na nie ma parcie.