problem z facetem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: problem z facetem

Witam . Mieszkam z moim narzeczonym od prawie trzech miesięcy, jestem z nim w szóstym miesiącu ciąży. Ostatnio na jego poczcie odczytałam wiadomość z pewnego portalu randkowego/erotycznego o rejestracji konta. Pytałam go o to ale powiedział że nic o tym nie wie. Wszystkie dane się zgadzały, oprócz imienia.. Nawet hasło się zgadzało (na wszystko ma takie samo). Nie wiem co o tym myśleć.. Czy mnie zdradza, czy brakuje mu czegoś? Proszę o jakieś komentarze, porady..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: problem z facetem

Czy Cię zdradza? Pewnie nie. Czy się szykuje do tego? Pewnie tak.

3

A co może być tego powodem? W związku nam się układa, nigdy nie narzekał, dziecka też chce. Więc co jest nie tak?

4

zafubiona napisał/a:

A co może być tego powodem? W związku nam się układa, nigdy nie narzekał, dziecka też chce. Więc co jest nie tak?

Może jego się zapytaj?

5

Nie doszukuj się odpowiedzi na forum, tylko przyciśnij faceta do ściany i zażądaj wyjaśnień. Takie domysły jak: a może Mu czegoś brakuje? a może chce mnie zdradzić? a może się mną nudzi? a może szuka przygód? a może..., są mało sensowne.

6

pytałam. Wszystkiego się wypiera.

7

W takim razie odpuść, nie narzucaj się, bo za każdym podejściem będziesz słyszeć taką samą śpiewkę.

Gdy zauważysz zmiany w Jego zachowaniu- wraca później z pracy bez podania powodu, ukrywa telefon czy jest mało Tobą zainteresowany, zacznij wtedy węszyć. Jesteś w ciąży, nie nakręcaj się niepotrzebnie. Szkoda zdrowia.

8

może i racja.. Ale męczy mnie to strasznie sad

9

Wiesz... W ciazy z niektorych rzeczy trzeba zrezygnowac. Moze akurat na nie ma parcie.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024