Mam chłopaka z którym jestem już dwa lata... ale chciałam posmakować czegoś innego od życia...spróbować jak jest z innym chlopkiem w łózku...zdradziłam chłopaka pierwszy raz 10miesięcy temu z Piotrkiem, uprawiałam z nim seks dwa razy ale nasza znajmość 4miesiące po seksie się zmieniła...przestaliśmy się ze sobą spotykać. Poznałam w czerwcu innego męźczyżnę(Michala) o 5lat starszego zauroczyłam się w nim mając chlopaka po 3tygodniach znajomości zaczełam z nim uprawiać seks.. najgorsze jest to że jak teraz się spotykamy to zawsze jest seks bez niego nie potrafimy zyć, nie możemy się powstrzymać.. Kocham swojego chłopaka i czuję coś do Michała.. nie wiem tak naprawdę z kim chce być. Boję się przyznac swojego chłopakowi jakie błędy popełniłam.. Kogo wybrać z kim być? A może po prostu zerwać z chłopakiem i kontakt z Michałem ? (Mam 18 lat)
1 2014-09-15 20:13:51 Ostatnio edytowany przez zycie18 (2014-09-15 20:17:52)
Żal mi twojego chłopaka...
Widać jak go 'kochasz'.
Brak słów...
Jak dla mnie to Troll...
Nie każdy człowiek jest idealny, kazdy popełnia błędy.
Błąd popełnia się raz, za drugim razem to już nie błąd tylko świadoma decyzja.
Nie dorosłaś do związku ani nie wiesz co to znaczy kochać. Chcesz się bawić? Twoja wola i prawo, ale nie krzywdź innych.
Kogo wybrać z kim być? A może po prostu zerwać z chłopakiem i kontakt z Michałem ?
To jest najlepsze wyjście. Wyciągnij wnioski na przyszłość.
Daj spokój każdemu z w/w chłopaków
Dorośnij ![]()
Poważnie piszesz? I twierdzisz, że kochasz swojego faceta mimo, że zdradziłaś go nie jeden raz? Współczuję mu.
Wroc do przedszkola.
Mam chłopaka z którym jestem już dwa lata... ale chciałam posmakować czegoś innego od życia...spróbować jak jest z innym chlopkiem w łózku...zdradziłam chłopaka pierwszy raz 10miesięcy temu z Piotrkiem, uprawiałam z nim seks dwa razy ale nasza znajmość 4miesiące po seksie się zmieniła...przestaliśmy się ze sobą spotykać. Poznałam w czerwcu innego męźczyżnę(Michala) o 5lat starszego zauroczyłam się w nim mając chlopaka po 3tygodniach znajomości zaczełam z nim uprawiać seks.. najgorsze jest to że jak teraz się spotykamy to zawsze jest seks bez niego nie potrafimy zyć, nie możemy się powstrzymać.. Kocham swojego chłopaka i czuję coś do Michała.. nie wiem tak naprawdę z kim chce być. Boję się przyznac swojego chłopakowi jakie błędy popełniłam.. Kogo wybrać z kim być? A może po prostu zerwać z chłopakiem i kontakt z Michałem ? (Mam 18 lat)
Żal mi Ciebie..
Jak to zwykle bywa skończy się tak że zostaniesz po prostu sama...
Rozumiem że jesteś młoda i w ogóle Ale przynajmniej nie mów że kochasz swojego chłopaka skoro zdradzasz go z innymi! To nie jest miłość a Ty nie dojrzałaś do prawdziwego związku