Szuka/szukal stalego Zwiazku.Nie odzywa sie od 4ru dni. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Szuka/szukal stalego Zwiazku.Nie odzywa sie od 4ru dni.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

1 Ostatnio edytowany przez MowilMiNiunia (2009-10-06 16:13:54)

Temat: Szuka/szukal stalego Zwiazku.Nie odzywa sie od 4ru dni.

Witam i prosze o pomoc bo nie wiem jak postempowac dalej.
Poznalam super goscia przez internet, mieszka tylko 5km od mojej miejscowosci.pisalismy ze soba przez tydzien. spotkalismy sie, bylismy na super spacerze. w tygodniu nie moglismy ze soba nie pisac smsów i spotkalismy sie na 3 noce. on mnie wieczorem odbieral a rano jak do pracy jechal mnie odwoziol do domu. rozumielismy sie bez slów, bylo nam fajnie. spalismy ze soba 2 razy i nawet podczas seksu nam bylo dobrze, wiedzial jak mnie dotknac i po jego reakcji widzialam ze tez mu dobrze. w piatek ostanij raz sie widzielismy, przywitalismy sie pocalunkiem a kiedy wysiadalam ze samochodu nawet nie patrzyl na mnie tylko powiedzial "to pa". nie odzywa sie do mnie juz 4ty dzien. nie odpisal mi na pytanie czy cos zle zrobilam czy cos zlego powiedzialam. nie wiem co mam zrobic. czy sie do niego odezwac? czy zapomniec to tym i o nim?? zaprosic go do mnie poniewaz teraz mam ja wolna chate?
prosze was dajcie mi wasze rady. dziekuje z góry.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szuka/szukal stalego Zwiazku.Nie odzywa sie od 4ru dni.

A moze się po prostu Tobą znudził? Nie wiem, jak zinterpretować jego zachowanie. Albo moze po prostu nie ma czasu. Może sama napisz czy zadzwoń do niego i wszystkiego się dowiesz. Powodzenia.

3

Agatka napisał/a:

A moze się po prostu Tobą znudził? Nie wiem, jak zinterpretować jego zachowanie. Albo moze po prostu nie ma czasu. Może sama napisz czy zadzwoń do niego i wszystkiego się dowiesz. Powodzenia.

w ciagu nie calego tygodnia?? sadze ze nie poznalismy sie na tyle, ale moze i masz racje. z tym czasem to tez mozliwosc bo pracuje od 6stej do 19stej a czasem nawet do 21szej ale na smsa chyba zawsze sie chwila znajdzie. i mysle ze moglby byy na tyle fair i napisac o co mu chodzi.

4

Wiesz, nie znasz go, więc nie wiesz, czy on zawsze tak nie robi, czyli pozna kogoś, spotka się parę razy, jest seks a potem inna. Takich facetów jest mnóśtwo i lepiej uważać. Może ten Twój rzeczywiście jest inny, ja nie generalizuję, ale masz rację, ze na sms zawsze znajdzie się chwila. Może napisz do niego, ze jesteś zaniepokojona jego milczeniem i może wszystko się wyjaśni.

5

Może po prostu uznał że jesteś "łatwa" wink Ja osobiście tego nie rozumiem, ale faceci są dziwni, często mają tak, że jeśli zbyt łatwo im jest "zaciągnąć kobietę do łóżka", to szybko się nudzą i nagle przestaje im zależeć na znajomości. A jeśli tak właśnie jest w jego przypadku - krzyżyk mu na drogę wink

6

a ile macie lat?

szczerze? wg mnie po prostu wykorzystał "okazję" i zniknął..

7 Ostatnio edytowany przez MowilMiNiunia (2009-10-06 17:25:47)

Anemonne napisał/a:

Może po prostu uznał że jesteś "łatwa" wink Ja osobiście tego nie rozumiem, ale faceci są dziwni, często mają tak, że jeśli zbyt łatwo im jest "zaciągnąć kobietę do łóżka", to szybko się nudzą i nagle przestaje im zależeć na znajomości. A jeśli tak właśnie jest w jego przypadku - krzyżyk mu na drogę wink

smile fakt jest ten ze nie jestem "latwa" bo nie chodze z kazdym do lozka i raczej wielu chlopakow o to sie wkurzalo , ale takie zachowanie to ja olewalam. po naszych rozmowach poprostu czulam ze z tego moze byc cos wiecej. czulam sie bardzo dobrze obok niego. pierwsze 2 noce co bylam u niego nawet zesmy sie nie ptzytulili do siebie tylko kolo siebie lezylismy i kazdy osobno spal. dlatego nie rozumiem jego zachowania teraz. bo ne wydawal sie na takiego **** jak ci inni

8

moim zdaniem wszystko między Wami rozegrało sie zbyt szybko. Facet który podobno szuka stałego związku,a potem w ciągu tygodnia nawiązuje relację z dziewczyną, uprawia z nią seks a potem znika, to raczej jeden z tych na których trzeba uważać tak jak napisała Agatka.

9 Ostatnio edytowany przez noelle87 (2009-10-06 17:41:31)

noelle87 napisał/a:

moim zdaniem wszystko między Wami rozegrało sie zbyt szybko. Facet który podobno szuka stałego związku,a potem w ciągu tygodnia nawiązuje relację z dziewczyną, uprawia z nią seks a potem znika, to raczej jeden z tych na których trzeba uważać tak jak napisała Agatka.

no to chyba bardzo macie racje. a myslicie ze chociarz bede mogla sie z nim spotkac by z nim uprawiac seksu? Wiem ze to bedzie moj wlasny blad ze do niego bede sie posuwala i probowala cos wiecej z tego wyciagnac ale naprawde sie dobrze czulam obok niego i brakuje mi takich chwil.

noelle87 napisał/a:

a ile macie lat?

szczerze? wg mnie po prostu wykorzystał "okazję" i zniknął..

ja 19scie on 24.

Agatka napisał/a:

Wiesz, nie znasz go, więc nie wiesz, czy on zawsze tak nie robi, czyli pozna kogoś, spotka się parę razy, jest seks a potem inna. Takich facetów jest mnóśtwo i lepiej uważać. Może ten Twój rzeczywiście jest inny, ja nie generalizuję, ale masz rację, ze na sms zawsze znajdzie się chwila. Może napisz do niego, ze jesteś zaniepokojona jego milczeniem i może wszystko się wyjaśni.

nie mial dziewczyny juz od 4ru lat tak mi mówil a kiedy pogadalam z jednym moich kumpli okazalo sie ze oni sie tez znaja i na wielu imprezach byli i watpie ze on mu opowiadal o mnie ale ja go sie spytalam jaki wlasnie on jest i mówi mi ze raczej spokojny i nie lata za dupami jak oni mlodzi smile oczywiscie ze mnie to pocieszylo i ze szuka i stara sie o staly zwiazek.

a nie bede juz do niego pisala.

10

Jesteś taką młodziutką osobą i lepiej poczekaj na tę swoją wielką miłość a nie wskakuj facetowi do łóżka. Jak będziesz chciała tylko seksu to on Ciebie nie będzie szanował. A Ty moja droga szanuj siebie i swoją opinię.Jesteście oboje młodzi. Rozumiem, że brakuje Ci bliskości mężczyzny, ale to nie znaczy, zebyś z pierwszym lepszym szła do łóżka.Pomyśl o tym, czy dobrze robisz i czy nie będziesz tego potem żałować.

11 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2009-10-06 17:43:21)

MowilMiNiunia napisał/a:

smile fakt jest ten ze nie jestem "latwa" bo nie chodze z kazdym do lozka

Nie chodziło mi o to że z każdym, tylko że szybko - z tego, co pisałaś, po tygodniu? I powtarzam, że ja sama nie widzę w tym nic złego, bo w końcu dlaczego faceci w takiej sytuacji mają być w porządku czy wręcz "macho", a kobieta to od razu "puszczalska"? Tyle że niestety mnóstwo facetów jest na tyle ograniczonych umysłowo, że jeśli łatwo mogą "mieć" kobietę, to szybko tracą nią zainteresowanie. Olej sikiem prostym wink

Agatka napisał/a:

Jesteś taką młodziutką osobą i lepiej poczekaj na tę swoją wielką miłość a nie wskakuj facetowi do łóżka. Jak będziesz chciała tylko seksu to on Ciebie nie będzie szanował. A Ty moja droga szanuj siebie i swoją opinię.

Jednak ten kraj to nadal totalny ciemnogród...

12

MowilMiNiunia,
uważam podobnie jak Anemonne - wszystko rozegralo się za szybko między Tobą a nim. Mężczyzna, który poczuje, że dostał już wszystko i bez żadnego wysiłku - wycofa się. Bo jemu będzie się wydawało, że Ty tak z każdym i zrezygnuje z Ciebie.
Jeśli chodzi o jakiekolwiek pisanie smsów to myślę, że to nie ma sensu - tylko go zbombardujesz tymi smsami i jeszcze usilniej będzie się zapierał w nieodzywaniu się do Ciebie. Ja bym nic nie pisała.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Szuka/szukal stalego Zwiazku.Nie odzywa sie od 4ru dni.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024