Czy on coś do mnie czuje? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Czy on coś do mnie czuje?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Czy on coś do mnie czuje?

Cześć, mam pewien problem bo nie wiem czy on coś do mnie czuje...
Jest pewien chłopak, znam się z nim dosyć długo. On wie że chciałabym z nim być, że go kocham ale on nie chce ze mną być, przynajmniej tak mówi. A jeśli tylko spotka mnie w klubie to za mną chodzi krok w krok. Jak rozmawiam z jakimiś innym chłopakiem to od razu podchodzi i udaje przed tym innym mojego chłopaka. Gdy tańczę od razu przychodzi i zaczyna tańczyć ze mną. O co może mu chodzić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy on coś do mnie czuje?

to głupie trochę

3

nie chce tu uogólniać, bo wiek o niczym sie świadczy, jednak te dzisiejszy chłopaki koło 20tki to siano mają w głowach, nie potrafiłabym z kims w tym wieku stworzyc związku, zaufac tej osobie, zwlaszcza kiedy patrze na grono moich znajomych, w ktorym zaden z tych 20 parolatków nie odstaje od ogółu,tylko popisówa i tyle, lans i imprezy i szybkie bryki- to ich interesuje

4

patata15 napisał/a:

nie chce tu uogólniać, bo wiek o niczym sie świadczy, jednak te dzisiejszy chłopaki koło 20tki to siano mają w głowach, nie potrafiłabym z kims w tym wieku stworzyc związku, zaufac tej osobie, zwlaszcza kiedy patrze na grono moich znajomych, w ktorym zaden z tych 20 parolatków nie odstaje od ogółu,tylko popisówa i tyle, lans i imprezy i szybkie bryki- to ich interesuje

No niby tak, ale nie można też wrzucić wszystkich do jednego worka. On ma już za sobą dwuletni związek a ma 22 lata. Nie przeczę że ma jeszcze siano w głowie, i trochę daleko mu do dojrzałości ale no faceci nigdy do końca nie wydorośleją, zawsze gdzieś tam pozostają małymi chłopcami.. Sęk w tym że ja kompletnie nie rozumiem jego zachowania.. Daje mi sprzeczne sygnały tu nie chce nic, a zaraz lata za mną i niewiadomo jakiego zaangażowania ode mnie oczekuje..

5

jak wie, że za nim latasz a nie chcę z Tobą być to może najpierw Ciebie od siebie uzależnia albo sprawdza czy Tobie naprawdę na nim zależy
jak pisałaś, miał związek (czyli obecnie go nie ma <?>) to może "dostał" po dupie i teraz się boi związać; albo chce sobie z Ciebie zrobić przyjaciółkę od seksu a Ty będziesz liczyła na coś więcej

6

dymitrop napisał/a:

jak wie, że za nim latasz a nie chcę z Tobą być to może najpierw Ciebie od siebie uzależnia albo sprawdza czy Tobie naprawdę na nim zależy
jak pisałaś, miał związek (czyli obecnie go nie ma <?>) to może "dostał" po dupie i teraz się boi związać; albo chce sobie z Ciebie zrobić przyjaciółkę od seksu a Ty będziesz liczyła na coś więcej

Obecnie jest wolny od roku. Wiem że spotyka sie z dziewczynami ale po jedno, nic poza tym go z nimi nie łączy. Ja nawet nie mam z nim większego kontaktu poza tym że czasem go przypadkiem spotkam w klubie lub gdzieś na mieście, nawet nie mam jego numeru telefonu. On raczej wie że prędko bym z nim do łóżka nie wskoczyła, dlatego nie wiem w co on gra..

7

zgrywaj niedostępną, trzymaj dystans, to działa

8

patata15 napisał/a:

Dokładnie, w takich sytuacjach to może zadzialać smile

9

Prosta napisał/a:
patata15 napisał/a:

Dokładnie, w takich sytuacjach to może zadzialać smile

To właśnie staram się robić, być może to zainteresowanie mną jest tego powodem smile

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Czy on coś do mnie czuje?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024