Jak poderwać nieśmiałego chłopaka ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak poderwać nieśmiałego chłopaka ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Jak poderwać nieśmiałego chłopaka ?

Jak poderwać chłopaka który kiedyś poprosił mnie do tańca ale myślałam że to jest nawalony chłopak, niestety koleżanka potem mi powiedziała że to jest spokojny nieśmiały chłopak smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak poderwać nieśmiałego chłopaka ?

Przede wszystkim musisz być cierpliwa i zaakceptowac fakt, że chłopak będzie robił krok do przodu i dwa do tyłu.
Poza tym to po prostu okazuj zainteresowanie tym co robi, jego hobby - zadawaj pytania tak żeby się otworzył.
Możesz też mu opowiadać coś o sobie albo o swojej rodzinie i potem pytać, a jak jest z tym u Ciebie ? itd.

3

Odp: Jak poderwać nieśmiałego chłopaka ?

Chyba 2 kroki do przodu i 1 do tyłu big_smile

Okazuj mu swoje zainteresowanie i przejmij trochę inicjatywy. A jak on poprosił Ciebie do tańca to z nim poszłaś czy spławiłaś? Bo jak jest nieśmiały i dostał kosza na cześć to już raczej daj sobie spokój z biedakiem ;]

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak poderwać nieśmiałego chłopaka ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024