sponsoring ??? :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22 ]

Temat: sponsoring ??? :(

Nie wiem czy w dobrym miejscu zalozylam watek ale nie wiedzialam gdzie to bedzie pasowac. Myślę nad wejsciem w układ sposorowany. Z góry prosze o nie krytykowanie mnie. Nie jestem leniwa, nie zalezy mi na szybkiej kasie dla wygodnego zycia. Bliska mi ososba popadla w ogromne dlugi, z których pomimo starań nie potrafi wyjsc.musze jej pomoc.  Ja pracuje juz na 2 etaty w wolniejsze weekendy dorabiam tez na rozdawaniu ulotek itp czuje sie tym juz strasznie zmeczona tym bardziej ze to caly czas jest za malo. Taki uklad rozwiazalby moje probley. Czy ktoras z Was byla w takim ukladzie? Prosze o jakies rady. Nigdy bym nie przypuszczala, ze taka mysle przejdzie mi przez glowe. Boje sie takiego ukladu tym bardziej ze jestem mloda (20lat) i nie mam za duzego doswiadczenie jezeli chodzi o seks sad chcialabym sie dowiedziec ja wyglada taki uklad? Widzialam kilka ogloszen w ktorych panowie pisza ze zalezy im na szacunku, czulosci itp to tylko sciema czy na prawde sa tacy ktorzy traktuja taka kobiete normalnie a nie jak dziwke?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: sponsoring ??? :(

Szanuj się. To nie jest dobry sposób możesz zostać potraktowana gorzej niż się spodziewasz a później odrzucona przez partnera, znajomych.

3 Ostatnio edytowany przez Marcjano (2014-08-13 20:57:47)

Czyli ładnie nazwane kurewstwo po prostu. Nazywajmy rzeczy po imieniu.

taka kobiete normalnie a nie jak dziwke?

A jak mają dziwkę traktować?

4

ja też Ci odradzam, szkoda Cię

5

to niech ten ktoś idzie dawać dupy za kasę i po problemie.

Co do samego sponsoringu, jak chcesz się w to bawic to ok, Twoje życie Twoja sprawa, wszystko zalezy od szczęścia, mozesz trafić na naprawde fajnego miłego faceta, a mozesz na jakiegoś zboczeńca.

6

Widzialam kilka ogloszen w ktorych panowie pisza ze zalezy im na szacunku, czulosci itp to tylko sciema czy na prawde sa tacy ktorzy traktuja taka kobiete normalnie a nie jak dziwke?

taka tam sciema zeby zachecic jakas niedoswiadczona dziewczyne. Jesli facet placi za seks, to nie ma co dorabiac filozofii - szuka dziwki nie zony, nie partnerki czy co tam kreci ci sie po glowie.
Ogolnie prostytucja wydaje mi sie odrażająca, zarowno usługodawczynie jak i usługobiorcy. Nie wazne jaki powod, sa mozliwosci zeby zarobic pieniadze na inne sposoby.

7

Ze sposobu w jaki piszesz wnioskuję, że jesteś na taki układ za miękka i sobie zwichrujesz psychikę.

8

Marcjano napisał/a:

Czyli ładnie nazwane kurewstwo po prostu. Nazywajmy rzeczy po imieniu.

taka kobiete normalnie a nie jak dziwke?

A jak mają dziwkę traktować?

Też tak myślę. Dziecko masz 20 lat, czy Twoje pokolenie w tym wieku nie marzy już o miłości, tylko chce się sprzedawać?

9

Już jej nie moralizujcie, jej zycie jej sprawa, mnie interesuje bardziej, dlaczego to ta osoba z problemami nie wpadła na taki pomysł.
Jakbym chciala sama dla siebie się w takie cos bawić to ok, bo to moje decyzje i moje potencjalne błędy, ale dla kogoś? |Nigdy, bo potem bedzie żal i niesmak.

10

Nirvanka87 napisał/a:

mnie interesuje bardziej, dlaczego to ta osoba z problemami nie wpadła na taki pomysł.

Sporo jest opcji - może jest zbyt stara (rodzic? dziadek? babcia?), może zbyt chora, może mocno nieatrakcyjna etc etc.
Mnie na pewnym etapie 2 bliskie mi kobiety też zaproponowały pomoc w ten sposób, właśnie dlatego, że miałam konkretne poważne problemy ze zdrowiem, a przez to z pracą i finansami. Na szczęście wcześniej przyszły do mnie o tym porozmawiać, więc znalazłyśmy inne możliwości.

11

Tak jak ktoś już wyżej napisał - nie nadajesz się na taki układ i psychicznie może Cię to wykończyć. Do tego nie można mieć żadnych oporów. Poza tym szkoda Cię, bo to tak naprawdę nierząd i tyle.

12 Ostatnio edytowany przez Oksydoreduktaza (2014-09-16 13:02:01)

Żenują mnie komentarze "może trafisz na miłego, fajnego faceta". Fajny facet jest ogarnięty i nie upokarza kobiet w ten (ani żaden inny) sposób. Szanuj się. Nie wchodź w taki układ nigdy, zrujnujesz sobie życie. Jesteś młoda, piszesz, że pracujesz na 2 etaty, to chyba dość. Szukajcie innych wyjść. My na forum nie wiemy, co się stało, więc nie jesteśmy w stanie sensownie pomóc... Ale obojętnie jak poważny jest problem, wyjście, które opisujesz, będzie ładowaniem sobie na głowę kolejnego naprawdę poważnego problemu.

13

Nigdy nie decyduj się na taką opcję. Potem będziesz tego żałować. A swoją drogą ta bliska Ci osoba wie o Twoich planach? I nie ma nic przeciwko, żebyś weszła w taki układ? Bo jeśli o wszystkim wie i się zgadza na to, to ja bym się zastanowiła czy faktycznie jestem dla niej tak bliska, jak ten ktoś dla mnie.

14

Jeśli ta osoba jest dla Ciebie ważna, a Ty dla tej osoby,
to żadne długi... nawet największe, nie powinny pozwolić WAM na to, byś zarabiała w taki sposób o jakim myślisz.

Niezależnie od tego czy WY = Ty i mąż/narzeczony/chłopak, czy WY = Ty + mama/babcia/ciocia/ojciec/przyjaciółka

15

Dziewczyno, ja sponsoring nazywam zwykłym kur*ieniem się i tyle. A poza tym wyobraź sobie, ze to Ty jesteś żoną jakiegoś biznezfrajera co jeździ ciągle w "delegacje". Fajnie by Tobie było?
To nie jest sposób na zycie. Sponsoring to nie zawód. Wciągniesz się w to a po ok. 35 roku życia Ci sie przypomni o emeryturze. Z kur*ienia nic nie ma. Kasa łatwo przyjdzie, łatwo pójdzie. Bo dla sponsora trzeba się ładnie ubrać, ładnie pomalować. A myslisz, że mało chętnych kur.wek, jak bedziesz za droga, znajdzie tańszą. Pełno młodych dziewczynek, chętnych. A Ty się wciagniesz i życie Ci zleci, bo łatwy pieniądz uzaleznia.
Prosze sobie poszukac sezonowych prac poza granicami kraju. Prosze sobie wpisać PRACOWNIK PRODUKCJI - CZEKOLADKI, Belgia, Axintor. Czy cos innego typu zbieranie kwiatów holandia, pieczarki UK...

16

są instytucje które pomagają smile masz internet to rusz doope i szukaj a nie szukasz jak usprawiedliwić sprzedanie dupy smile to niemoralne dziewczyno ! smile to zostanie w tobie do końca życia smile choćby cele nie wiem jak szlachetne były smile to zostanie skaza smile

17

Jak raz w to wdepniesz nie będziesz miała odwrotu. Mimo, że będziesz mówiła, że to tylko na chwilę to nie powrócisz to normalnej pracy bo zwyczajnie przyzwyczaisz się do wyższych i szybszych stawek. Przy takiej pracy nie tylko traci się godność...traci się duszę.
Wkręcisz się w jakieś bagno, później aby ukoić ból będziesz zapijać do alkoholem albo wciągać inne dragi. Nie rób tego stanowczo odradzam! Spróbuj pracy za granicą poszukać. 3mam kciuki!!

18

spokojnie tylko z tymi komentarzami..
autorko postu.. to, że się pytasz o ten temat , zwany sponsoringiem, pewnie dotyczy chęcią poprawy Twojej sytuacji materialnej...
brałam udział w badaniach nad tym, co Cie interesuje, oraz analizowaniu ich, bardzo szczegółowo...
wręcz można by tu pisać i pisać.. w większości osób, które odpowiadają na takiego rodzaju ogłoszenia, to tzw. "tatusiowie". Mają rodzinę, dzieci,  nie chcą nic zmieniać. brakuje im nadto jakiejś iskry w małżeństwie, stąd ich chęć skoku w bok. Monotonia, seks raz w tyg, bądź i w miesiącu, najczęściej w sobotę, ciągle ta sama pozycja... przez 20 lat... no ,może się znudzić. takich Panów tatusiów to 80 % z tych, którzy by ewentualnie odp na Twój anons. Czy wyobrażasz sobie seks z takim Panem po +40, bądź +50 roku życia? chyba żadne pieniądze nie są w stanie wynagrodzić tego, z jakim poczuciem wyrzutów sumienia sie potem żyje. wiedząc, że te spodnie, czy kurtkę kupiłam dając dupy temu Panu. będę szczera// takie są realia tego, o co się pytasz.
drugi rodzaj Panów, to panowie, nie wyżyci seksualnie,( takich do 30 rż) których nie zaspokaja ich kobieta, bo np. nie lubi oralnego seksu z połykiem.  Taka osoba, płacąc Ci za seks, wymaga.. tak samo jak Ty kupujesz towar, także wymagasz. Na spotkaniu z Toba potrafi zrobić co chce, czy Ci się podoba ( bo ma wyobraźnie), czy coś wcześniej mieliście umówione( np. mailowo), czy nie, ona pod wpływem emocji nie mysli. robi co chce, na co ma ochotę.
trzeci rodzaj facetów, chłopczyków to takich, którzy w sumie nic nie chcą, nakręcają się, pisząc do Ciebie, zadając Ci pytania osobiste, co lubisz, a co nie.. oferując miliony euro.. zbierając Twoje zdjęcia prywatne, obiecując złote góry.. itp..

cokolwiek by się działo w Twoim życiu, jakkolwiek byś była zrezygnowana.. jakkolwiek byś miała wszystkiego dosyć.. nie decyduj się nigdy na to, bo to łatwy zarobek..
a choroby?? to już inna historia..

19

Ja tego jednoznacznie nie potępiam, nie gorszy mnie to, ale sama nigdy bym tego nie zrobiła, bo po prostu czułabym się potem sama ze sobą paskudnie - nie jestem na sprzedaż. Poza tym moim zdaniem to nie jest taka łatwa praca - to jest po prostu ekskluzywna prostytucja. Wydaje się, że szybkie pieniądze, mało pracy, ale nie oszukujmy się, to nie jest praca jak każda inna. Psychicznie to może być potem ciężkie do ogarnięcia, emerytury z tego nie ma. W ogóle mnie by było szkoda młodości na kurwienie się.

20

Moja droga widac, ze jestes osoba wrazliwa i masz dobre serce, ze rozwazasz takie poswiecenie. Jednak jesli sie wahasz to od razu wiedz,ze powinnas sobie odpuscic. Zniszczysz sobie zycie, nie dasz rady psychicznie, to bedzie jak z deszczu pod rynne. Sama zobaczysz z czasem przyjdzie inne rozwiazanie tego problemu.

21

Kazdy w takich kryzysach stara sobie radzic. Tez o tym myslalam i nie balam sie ze nie dam rady psychicznie tylko mam rodzine, dziecko. Po mimo ze oboje z mezem pracujemy nie dajrmy rady finansowo. Nasze malzenstwo z tego powodu sie rozpada i teraz zaluje ze nir skozystalam ze sponsoringu bo byloby mi lzej a z mezem i tak nie sypiam bo jest frajerem!

22

IIII - zastanów się zatem jaki jest faktyczny powód rozpadu Twego małżeństwa?! Seks czy finanse, a może tak naprawdę jest to brak uczuć/ chemii w związku. Kasik6615- myślę, że zastanawiasz się nad najgorszą możliwością, jaka tylko jest możliwa. Choroby (nie tylko fizyczne, pomyśl też o psychice) to tylko jeden z aspektów "sponsoringu". Nie zamierzam prawić o moralności, pieniądzach (które jak na ryzyko, które się ponosi, są moim zdaniem śmieszne), czy reakcji otaczającego Cię społeczeństwa. Pomyśl o sobie. Kiedyś będziesz matką, żoną, zakonnicą, samotnikiem- kimkolwiek zechcesz. Pomyśl- jak będziesz czuła się z faktem sprzedawania swego ciała za pieniądze? Jeżeli jest to pragnienie, które chcesz spełnić i uważasz, że to Twoje życiowe powołanie- zajmij się tym bez wahania, a jeśli jednak przez sekundę poczujesz dreszcz niepewności na ciele- ZAPOMNIJ O TYM RAZ NA ZAWSZE! Istnieje wiele sposobów na zarabianie pieniędzy- pomyśl o tym, jak pozyskać je inaczej!

Posty [ 22 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024