Miłosc ?! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

Temat: Miłosc ?!

Witam . Mam probelm ! hmm Dnia 23.07.2014 poznalem sliczna dziewczyne, chcialem znajomosci. W tym dniu zaczelismy pisac glownie Ona dzwonila pisala , nastepnego dnka zaproponowala impreze zgodzilem sie bylo super... utrzymywalismy kontakt dalej dzwonila pisala spotykalosmy sie codzien po 1 ze wspolnej imprezy troche sie napilem odwiozla mnie do domu zgasila auto wtedy nie wiem czemu ale spytalem czego.chc czy to lolezenstwo czy cos wiecej .. nie pamietam co odpowiedziala .. piszac smsa napisalem.jej o przyjazni napisala ze tak niechce dnia nastepngo odcxytuje wiadomosc ze nke spala ze musi ze mna pogadac zgodzilem.sie wyznala mi ze sie jej podobam i E bardzo mnie lubi ale ze musze chwille poczekac bo.jest 3 miechy po rozstanii i napewno nie wroci.do ex .. zatestawialem sie ile mam czekac .. zaczelo mi zalezec z dnia na dzoen Aczalem sie angazowac teraz jakos kilka dni temu wyznalem jej ze sie zUroczylem zakochalem, konatk sie urwal , pisala killa razy ale nie czulem tego samego co lilla dni temi jak pisala ... dala sie zaprosic do kina lecz znowu killa smsow nic w pon osniet raz nnisla . pomyslalem wysle jej bukiet 25 roz w piatek po doreczeniu dostaje tel placze chce.sie.zobaczyc powiedziala mi ze nie wierzy w moje slowaze za szybko zeco mam nsie ufa facetpm i ze ciezko.jej jest zaufac powiedzialem ze moje slowa byly.sz..czere o ze uddorpwocodnilem to.tez gestem kwiatow hmm/ nie wiem co mam robic to jest swieze vp mam robic ??odpuscic.to.czekac na nia czy zerwac kontakt doradzcie .. przrpraszam za pisownie ale pisalem.z telefonu... czekam na odp .. pomozcie mam zrobic

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Miłosc ?!

Dziewczyna powiedziała Ci szczerze, że jest świeżo po rozstaniu i potrzebuje czasu. Więc dlaczego tego nie uszanowałeś i nie nabierzesz dystansu?

3

to jest silniejsze odemnie hmm mam jej dac czas ile tego czasu ? powiedzialem jej ze bede czekal.ale jak dlugo ... ! mam nie pisac nie dzwonic nie zapraszac na spotkanja ?

4

Nikt Ci nie powie ile czasu, przecież nie poda Ci dokładnie daty kiedy będzie gotowa. Poczekaj aż sama da Ci do zrozumienia, że chce się spotkać, że tęskni.
  Możesz pisać, ale jako kolega/przyjaciel, ale na nic nie naciskaj bo zobaczysz jaki będzie tego skutek.

5

oki dzieki wielkie za choc taka rade.. moze jakas szanse u niej mam bede czekal i nie bede na nic naciskal ... czas zwerfikuje

6

tydzien bez odzewu z mojej storny moze zadzialac ? po tyg mysle ze calkowicie odpuszcze ... czy dalej sie starac ?

7

Tego Ci nie powiem, sam zobaczysz. Trzeba być cierpliwym i nie zachowywać się jak desperat. Uszanuj to co Ci powiedziała.

8

Szanuj ze dziewczyna Ci powiedziala o calej sytuacji zamiast przykleic Ciebie jako plasterek, a za kilka miesiecy odkleic bo juz jej niepotrzebny. Uszanuj tez, ze nie jest z tych, ktore plynnie przechodza ze zwiazku do zwiazku. Jesli Ci bardzo zalezy to poczekaj, ale nikt Ci nie zagwarantuje po jakim czasie bedzie ok. Wiele zalezy od tego jak dlugo trwal zwiazek, jak bardzo go kochala, dlaczego sie skonczyl, czy nadal ktos probuje go odbudowac.
Zachowuj sie jak z kolezanka, niczego nie przyspieszaj.

9

oczywiacie ze ja szanuje ... zwiazek z ex niby ja zranil i ona do niego niechce wracac wgl tak mi mowila i powiedziala ze moge wto niewierzyc .. gosc chce odbudowac to ale ona anj nje odboera tel.od niego ani sie nie spotyka jednym slowem jej zwiazek z nim jest chyba zakonczony ... ja poczekam zobaczymy co zrobi za pare dni ...

10

janki14 napisał/a:

oczywiacie ze ja szanuje ...

Więc jej słowa też szanuj, a nie zrobiłeś tego kiedy mówiła Ci, że potrzebuje czasu

11

i nie rozumiem jedenego ... dlaczego na poczatku nonstop pisala dxwonila spotykala soe a ngle cos sie zmienilo ?? nic nie zrobilem takiego caly.czas bylem pod tel spotykalem sie ... ktoi to wyjasni ? bo nie kumam takiego czegos

12

no i tak zrobie ja sie staralem zalezy mi ale to ona niech postanowi woz albo przewoz

13

janki14 napisał/a:

i nie rozumiem jedenego ... dlaczego na poczatku nonstop pisala dxwonila spotykala soe a ngle cos sie zmienilo ?? nic nie zrobilem takiego caly.czas bylem pod tel spotykalem sie ... ktoi to wyjasni ? bo nie kumam takiego czegos

Pewnie się wystraszyła, że za szybko wszystko idzie i nie jest gotowa na kolejny związek.

14

moze i tak jest.. teraz pozostaje mi czekac na jej ruch jesli nie odpuszcze

15

janki14 napisał/a:

tydzien bez odzewu z mojej storny moze zadzialac ? po tyg mysle ze calkowicie odpuszcze ... czy dalej sie starac ?

Jak zamierzasz po tygodniu odpuścić to widzę, że baaaaardzo Ci zależy.

Powiedz, że rozumiesz jej potrzebę czasu, że nic na siłę od niej nie chcesz i zaproponuj spotkania na stopie koleżeńskiej. I trzymaj się tego!

16

zrobilem tak w piatek przyszly jej kwiaty do pracy po 5 min dzwni ja mowie ze rozumien ze potrzebujesz czasu ze zostsnieny przyjciolmi moze wtedy cos zaiskrzy.. to sie rozplakala ja pytam o co chodzi powiedziala ze niwazne to sie wkurzylem i powirdialem pa ...

17

zalezy mi ale tez nie bede za nia ciagle biegal ... ! po slowach i gestach powinna wiedxiec ja rozumiem ze potrzevuje czasu no ale sory jak sie nir odezwie trudno ja nie bede sie narzucal.i pisal 1000smsow bez odzewu i tel bo to nie ma sensu

18

janki14 napisał/a:

Sa dwie mozliwosci. Albo myslala, ze jest gotowa na cos nowego, ale w pewnym momencie sie zorientowala, ze jednak to za wczesnie albo druga mozliwosc zwiazana z bylym, moze zatesknila, moze przeszla jej przez glowe mysl o powrocie.

19

janki14 napisał/a:

zrobilem tak w piatek przyszly jej kwiaty do pracy po 5 min dzwni ja mowie ze rozumien ze potrzebujesz czasu ze zostsnieny przyjciolmi moze wtedy cos zaiskrzy.. to sie rozplakala ja pytam o co chodzi powiedziala ze niwazne to sie wkurzylem i powirdialem pa ...

Tlumaczymy Ci jak lysej kobyle, ze musisz do tego z dystansem, a Ty wylatujesz z kwiatami do pracy i zaiskrzeniem i dziwisz sie ze sie rozplakala...

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024