Jak to jest na początku znajomości? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak to jest na początku znajomości?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez pznadodry (2014-08-05 13:31:49)

Temat: Jak to jest na początku znajomości?

Przez ostatnie 3 lata spotykałam się z facetami, ale nie chciałam niczego poważnego - praca i różne inne wymówki. Jednak ostatnio zostałam zaproszona na wycieczkę jachtem (sama dużo pływam) i sądziłam, że to na zasadzie takiej jak to zazwyczaj jest w takim kręgu - zaproszenie bo nie ma sie partnera do pływania. Potem się okazało, że to raczej wiecej niż spotkanie, a jak sie już ocknęłam to wyglądało to na randkę. On jest lekarzem z innego miasta, poznaliśmy sie - grubo powiedziane - na turnieju w klubie - wiadomo jak to teraz jest fb i miliony znajomych, ktorych widziało sie kilka razy i pogadało o dupie maryny. Zawsze był miły, cos tam raz na jakis czas napisał i tyle. I tu nagle zaproszenie, z jachtem nie wyszło bo jakas usterka, jezdzilismy z miasta do miasta i w koncu pojechaliśmy nad jezioro, żeby pouczyc mnie pływania na desce. Kolacja, desery, spacer i w sumie łacznie spedzilismy 13 godzin razem. Potem dzownił i pisał - ogólnie fajnie. I chyba pierwszy raz mam uczucie, że mogłoby coś wypalić i ja tego chce. Tylko jezuuu nie wiem co mam robić... To głupie, ale nie wiem czy mam go też gdzieś zaprosić? Mam pisać czy nie? jak to się dziewczyny robi? Jestem atrakcyjna i wiem jak sie postępuje z facetami, ale ogarnia mnie taki strach, że nie wiem co robić. Trochę z boku mnie to śmieszy bo jestem samodzielna i w pracy jestem rekinem, a tu wychodzę na ciapę smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak to jest na początku znajomości?

Przeczytałam twój post i doszłam do wniosku, że nie znam odpowiedzi na twoje pytanie !
Zapomniałam jak to jest ! Wydaje mi się jednak, jeśli dobrze pamiętam, na dalszym etapie możesz go zaprosić na kolacje.
Moj facet np.to straszny łasuch i uwielbiał i dalej uwielbia jak dla niego gotuje.
Powodzenia :-)

3

Sprobuj zagaic o paintballa. Widac facet lubi cos aktywnego. Moze uda Cie sie 'ustrzelic'. smile

4

Wpadlas po uszy, jakie to piekne. Wrzuc na luz i rob to co Ci serce podpowiada. Jesli jemu tez zalezy, to sytuacja sama sie rozwinie. P.S. Nie przesadzaj z zaangazowaniem, jesli widzisz, ze on jest mniej zaangazowany.

5

Dzięki dziewczyny, stopniowo sie rozwija:) ale serio to po jakimś czasie zapomina się jak to jest zacząć wszystko jeszcze raz na spokojnie.

6

W sumie nie zaszkodziłoby gdybyś też mu jakieś spotkanie zaproponowała i pokaż mu że go lubisz i akceptujesz ale jak na razie lepiej nie nastawiaj sie na nic więcej poznaj go lepiej,jak sie zachowuje w różnych sytuacjach i odnosi do innych zanim zdecydujesz sie że warto dalej zagłębiać tę relacje,wiem że to teraz dosyć trudne bo ty jesteś nim wyrażnie zauroczona ale lepiej wrzucić na luz i patrzeć na to z dystansu, póki nie będziesz miała pewności że naprawde wam na sobie zależy, ja na przykład w związku z moją znajomością za dużo sobie wyobrażałam i póżniej było brutalne zderzenie z rzeczywistością bo tej osoby dobrze nie znałam, ale myśle że u ciebie będzie inaczej:)

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak to jest na początku znajomości?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024