Zapołodnienie poprzez płyn wydzielany przed wytryskiem. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Zapołodnienie poprzez płyn wydzielany przed wytryskiem.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 27 ]

1

Temat: Zapołodnienie poprzez płyn wydzielany przed wytryskiem.

Witam. Mam 23 lata. Dwa dni temu uprawialiśmy z moim chłopakiem seks. Gdy ja "zrobiłam mu dobrze" nie doszło do wytrysku , ale wiadome wydzielał się śluz przed wytryskiem. Później przypadkiem dotknęłam jego penisa i wsadziłam sobie palec... Teraz nie daje mi spokoju czy jest jakaś szansa że mogłam w ten sposób przenieść plemniki znajdujące się w śluzie do pochwy. (Wiadome, że w śluzie który wydziela się przed wytryskiem mogą znajdować się śladowe ilości plemników jednak większość twierdzi że jest ich tam niewiele i że są martwe). Wydaje mi się że to mało możliwe bo wytrysku nie było, więc "czystej" spermy nie przeniosłam ale trochę się o to obawiam. Proszę o jakieś opinie drogie koleżanki.

Proszę się ze mnie nie śmiać, gdyż jestem poważną osobą, wiem że jest to mało realne ale porostu ta myśl nie daje mi spokoju, dlatego o to pytam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zapołodnienie poprzez płyn wydzielany przed wytryskiem.

Chciałabym zaznaczyć też że nie było to tak że natychmiast włożyłam sobie palca tylko później po wytarciu rąk, przypadkiem otarłam się o jego penisa i wtedy sobie go włożyłam. Przez głupoty piasne w sieci coraz więcej o tym myślę.

3

Nie ma szansy na to abyś była w ciąży,tutaj niema co panikować tylko należy zachować spokój,do zapłodnienia nie dochodzi od tak sobie:)

4

Dziękuje za odpowiedź smile Tak myślałam że jest to nie realne ale po prostu naczytałam się głupot w sieci i spanikowałam hmm

5

Czyli myślicie że mogę spać spokojnie?? smile

6

kiki23 napisał/a:

Nie.

7

Życzliwa napisał/a:
kiki23 napisał/a:

Nie.

duże ryzyko?? hmm
Masakra aż się boje. Rozmawiałam ze znajomym ginekologiem albo raczej kims kto się uczy na ginekologa to mnie wyśmiał żebym nie czytała głupot w sieci bo w takiej sytuacji jest to nierealne. Bardziej możliwe jest to jeśli by facet wcześniej miał wytrysk i byłby to płyn po wytrysku...

Sama nie wiem co mam myśleć. To było takie lekkie otarcie przypadkowe a teraz się tym martwię.

8

Nie przesadzaj. Ja miałam w sobie sperme i nie zaszłam. A ten płyn mam przez 2 lata w sobie przy każdym stosunku. Czyli morał z tego taki, ze w ciąże się od tak nie zachodzi. Oczywiście są przypadki, że za pierwszym razem ale w twojej sytuacji wątpię.

9

Boże święty... Nie uważasz, że powinnaś najpierw się dokształcić w temacie, a potem dopiero brać się za seks?
Bo śmieszne są takie pytania...

Nie, nie jesteś w ciąży, pleminiki to nie ninja...

10

Cynicznahipo napisał/a:

Chyba że spotyka się z Chuckiem Norrisem wink

Co do samego płynu to może, ale nie musi zawierać plemniki... często zawiera ich zbyt mało do zapłodnienia... Organizm kobiety traktuje plemniki jak wroga, aby przetrwały tylko najsilniejsze... dlatego są ich miliony... te kilka które ewentualnie mogły przetrwać nie doprowadzą do zapłodnienia...

Nie wiem ile masz lat, ale mam wrażenie że nie masz nawet osiemnastu lat... gdyby nie to że ucierpiałoby niewinne dziecko, to życzyłbym Ci żebyś jednak w ciążę zaszła... może wtedy byś dorosła... bo poziom gimnazjum...

11 Ostatnio edytowany przez kiki23 (2014-07-31 21:41:15)

Rysiu napisał/a:
Cynicznahipo napisał/a:

Chyba że spotyka się z Chuckiem Norrisem wink

Co do samego płynu to może, ale nie musi zawierać plemniki... często zawiera ich zbyt mało do zapłodnienia... Organizm kobiety traktuje plemniki jak wroga, aby przetrwały tylko najsilniejsze... dlatego są ich miliony... te kilka które ewentualnie mogły przetrwać nie doprowadzą do zapłodnienia...

Nie wiem ile masz lat, ale mam wrażenie że nie masz nawet osiemnastu lat... gdyby nie to że ucierpiałoby niewinne dziecko, to życzyłbym Ci żebyś jednak w ciążę zaszła... może wtedy byś dorosła... bo poziom gimnazjum...

Mam 23 lata. Widzę mam bardzo dużą ale jestem bardzo strachliwa osobą, naczytałam się głupot w sieci szukając informacji o tabletkach antykoncepcyjnych gdyż muszę niestety ponownie zacząć je brać z innych względów niż zabezpieczenie się, ale to już inna historia.
Przeczytałam jakieś głupoty i zaczęłam panikować... To był mój praktycznie pierwszy raz, każdy wtedy się boi i żyje w stresie...

Wiedzę posiadam, ale jestem osobą która jak od kogoś nie usłyszy że nie przejmuj się będzie dobrze, przejmuje się dalej. sad czasami to utrudnia życie.
Tak już mam że przejmuje się mimo braku powodów ku temu sad mimo teoretycznej pewności jakieś sytuacji. Ale dużo w życiu przeszłam i chyba dlatego mi tak pozostało.
Dziękuje.

12

Rysiu z tym gimnazjum mógłbyś się pomylić bo moja siostra pomimu 20 lat myśli, że dziecko można zrobić jeśli kobieta i mężczyzna dojdzie bo jeśli kobieta nie dojdzie to nie ma ciąży. To dopiero jest dziecinne myślenie. No ale cóż niektórzy nie posiadają takowej wiedzy.

A co do autorki to po co uprawiasz seks skoro się tak boisz ciąży? może najpierw dorośnij a później się za to bierz. Bo ja nawet w wieku 18 lat tak się nie bałam jak ty w 23.
I skoro masz bardzo dużą wiedzę to chyba nie powinnaś się przestraszyć jakiejś informacji w necie prawda?
To tak jakby ginekolog coś w necie przeczytał i później by zmienił zdanie bo przecież w necie tak pisało.
Tyle co jest głupot w internecie to szok.

13

Z wiekiem mogę się pomylić, ale to tylko pokazuje dojrzałość danej osoby... Można być emocjonalnie na etapie 12 latki mając 20 lat... i można być emocjonalnie na etapie 20 latki mając lat 12... W tym przypadku bliżej do tego pierwszego wariantu...

14

Dokładnie tak! ja byłam chyba dojrzalsza w wieku 15 lat niż autorka w wieku 23 lat.
Rozumiem stres i to wszystko ale bez jaj

15

No o to chodzi, że z jajami. Jakby nie one to by nie było zapłodnienia smile

16

Oj thepass łapiesz za słówka big_smile

17

dobrze że za słówka, a nie za te JAJA tongue

18

Haha za wszystko można łapać, przyjemne z pożytecznym big_smile

19 Ostatnio edytowany przez Rysiu (2014-07-31 23:20:09)

Tiaaaa ja nawet lubię jak za nie łapać tongue ale kobieta łapie mnie, a nie ja łapię tongue Ja wolę łapać inne części ciała tongue

20

Nie wątpię, że za inne części wolisz łapać tongue

21

Cynicznahipo napisał/a:

... pleminiki to nie ninja...

No może nie są ninja, ale są okrutnymi partyzantami i atakują z zaskoczenia http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gif

22

basia2121 napisał/a:

Rysiu z tym gimnazjum mógłbyś się pomylić bo moja siostra pomimu 20 lat myśli, że dziecko można zrobić jeśli kobieta i mężczyzna dojdzie bo jeśli kobieta nie dojdzie to nie ma ciąży. To dopiero jest dziecinne myślenie. No ale cóż niektórzy nie posiadają takowej wiedzy.

A co do autorki to po co uprawiasz seks skoro się tak boisz ciąży? może najpierw dorośnij a później się za to bierz. Bo ja nawet w wieku 18 lat tak się nie bałam jak ty w 23.
I skoro masz bardzo dużą wiedzę to chyba nie powinnaś się przestraszyć jakiejś informacji w necie prawda?
To tak jakby ginekolog coś w necie przeczytał i później by zmienił zdanie bo przecież w necie tak pisało.
Tyle co jest głupot w internecie to szok.

No sorrki, ale chyba się dokładnie nie wczytałaś w wątek autorki.
Gdzie ona napisała, że uprawiała seks http://emotikona.pl/emotikony/pic/zdziwko.gif.
A tak na marginesie, to zapytaj się siostry a gdzie ona musi dojść aby zajść w ciążę http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif.
Może Ty jako starsza siostra powinnaś ja uświadomić, chyba, że chcesz mieć siostrzeńca lub siostrzenicę.
Masakra

23 Ostatnio edytowany przez Rysiu (2014-08-06 12:46:01)

Lexpar napisał/a:

Gdzie ona napisała, że uprawiała seks http://emotikona.pl/emotikony/pic/zdziwko.gif

a tutaj:

kiki23 napisał/a:

Witam. Mam 23 lata. Dwa dni temu uprawialiśmy z moim chłopakiem seks.

i to czy mu obciągnęła, czy też uprawiali sex klasyczny jest bez znaczenia... sex to sex... czy to jak już napisałem klasyczny, oralny czy analny... to dalej sex... jak jej facet strzeli minetkę, zrobi palcówkę, czy też ją przeleci to też bez znaczenia bo to jest sex...

24

Rysiu napisał/a:
Lexpar napisał/a:

Gdzie ona napisała, że uprawiała seks http://emotikona.pl/emotikony/pic/zdziwko.gif

a tutaj:

kiki23 napisał/a:

Witam. Mam 23 lata. Dwa dni temu uprawialiśmy z moim chłopakiem seks.

i to czy mu obciągnęła, czy też uprawiali sex klasyczny jest bez znaczenia... sex to sex... czy to jak już napisałem klasyczny, oralny czy analny... to dalej sex... jak jej facet strzeli minetkę, zrobi palcówkę, czy też ją przeleci to też bez znaczenia bo to jest sex...

No tak ale tu w zasadzie chodziło o to czy mogła zajść w ciążę ( tak to zrozumiałem ) i jeszcze nie spotkałem się z przypadkiem, żeby od minetki czy anala zajść w ciążę.

25

Masz racje, chociaż przy analu podobno jest minimalna szansa... minimalna... bo to jednak wycieka i może się znaleźć tam gdzie nie powinno... próba wytarcia może umieścić głębiej... ale jak napisałem szansa minimalna...

Jednak gdyby to było oczywiste to autorka nie zadawała by pytania smile a skoro pytanie zadaje to znaczy że dużo w jej wiedzy brakuje... W takim przypadku nie powinna się brać za sex... Nie wybierać takiego gdzie zajść w ciąże nie może, a się dokształcić... Skoro zadaje takie pytanie to znaczy że nie wie jak może zajść w ciąże... a wiec nie powinna zupełnie się brać za sex...

26 Ostatnio edytowany przez Anik38 (2014-08-07 11:01:34)

Tutaj nie ma co panikować.

Pomyśl jednak o tym, że żadna metoda antykoncepcyjna nie jest 100% pewna, więc jak uprawiasz seks musisz liczyć się z możliwością zajścia w ciążę.

Zapomnij o panice, tylko pomyśl co zrobisz jeżeli pomimo tych zabezpieczeń ta ciąża jednak "się zdarzy"? Niekoniecznie teraz, tylko tak w ogóle?

Posty [ 27 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Zapołodnienie poprzez płyn wydzielany przed wytryskiem.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024