Dziwny tok myślenia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Dziwny tok myślenia

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Dziwny tok myślenia

Facet wystawił mnie 2 razy do wiatru pisze po raz trzeci o spotkanie nie zgodziłam się.. <przeprasza za wszystko że tak postąpił że sprawy rodzinne nie miał na nic czasu i pieniędzy szło uwierzyć prosił o spotkanie i mówił że teraz będzie się starał > wystarczyło 2 dni i dowiedziałam się że to wszystko kłamstwo że jeszcze 2 tygodnie temu miał dziewczynę i to samo do niej pisał że mu zależy i że jej sobie nie odpuści stwierdziłam że do mnie tylko pisał żeby o niej zapomnieć i zaspokoić swoją męskość pokazać że może zdobyć szybko dziewczynę... a chodzi mi o to że powiedziałam mu parę nie przyjemnych słów co o nim myślę on to potwierdził że taki jest.. teraz cisza spokój z jego strony ale dowiedziałam się że jedziemy na wspólne wakacje i to na 2 tygodnie bo mamy tych samych znajomych.. Jak mam go traktować? tak jakbym go nie znała? czy być po prostu miła ale pamiętać o tym co mi zrobił.?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwny tok myślenia

Rób jak chcesz smile Jak Cie to nie boli to mozesz mu sie nawet oswiadczyc, ale obrażanie sie też niezbyt przychylnie będzie odebrane. Po prostu z dystansem go traktuj, zeby sobie za duzo nie pozwalał. Jesli oczywiscie uwazasz go za niegodnego siebie, bo jest kłamcą itd smile

3

Po prostu traktuj go jak kolegę - nie unikaj i nie udawaj że go nie ma, bo to nie ma sensu. Znając facetów to an pewno wróci do tematu, ale nie daj się w to wciągnąć, bo z tego co piszesz to facet nie jest godny zainteresowania.

4

Witaj,

Jeśli facetowi zależy na dziewczynie to znajdzie czas na spotkanie, on wystawił już Cię po raz drugi, na twoim miejscu nie umówiłabym się z nim już nigdy więcej, dla mnie to brak szacunku.
Sądzę jak Asiulinka na wyjeździe traktuj go jak kolegę.

Pozdrawiam i miłych wakacji smile

5

I wspólne wakacje dobiegły końca smile Traktowałam go jak najbardziej normalnie... I co poprosił mnie o rozmowę gdzie mnie strasznie przepraszał za wszystko. mówił że jest skończonym frajerem.. no i ok przyjęłam jego przeprosiny a dalej co.. piszę do mnie przeprasza i ma dalej nadzieję że coś może być a sprawę mu postawiłam jasno nic już między nami nie będzie on tego nie rozumie.. Stwierdzam że dziewczynie jest na początku trudno ale ona się pozbiera to Facet później żałuje za błędy..

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Dziwny tok myślenia

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024