Przyłapałam chłopaka jak umizguje się do dziewczyny - co teraz? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przyłapałam chłopaka jak umizguje się do dziewczyny - co teraz?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

1 Ostatnio edytowany przez yvette (2009-09-20 22:40:52)

Temat: Przyłapałam chłopaka jak umizguje się do dziewczyny - co teraz?

Przyłapałam mojego chłopaka na tym jak umizguje się do dziewczyny ktora widzial na ulicy przez forum internetowe. Chciał do niej zagadywac na zywo i stwierdzil ze ma "ladny tylek". Nie wiem co mam teraz zrobic? Jestesmy razem 5 lat, zburzylo to cale moje zaufanie do niego. Nie moge sie pozbierac? On uwaza ze przesadzam, bo chcial zagadac bo zna ja z forum, a za to ze powiedzial o ladnym tylku przeprosil. Mnie to nie uspokaja. Z kazdym dniem jest mi coraz gorzej. Prosze o rady. Nie wiem co zrobic....

Postaraj się, aby tytuł postu mówił, o czym jest wątek.
Pozdrawiam
Yvette

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Don Pedro (2009-09-20 21:08:13)

Odp: Przyłapałam chłopaka jak umizguje się do dziewczyny - co teraz?
margotka napisał/a:

Przyłapałam mojego chłopaka na tym jak umizguje się do dziewczyny ktora widzial na ulicy przez forum internetowe. Chciał do niej zagadywac na zywo i stwierdzil ze ma "ladny tylek"

Powiem szczerze: faceci jak czasem coś p....ą to naprawdę załamka. Jeśli było tak jak piszesz no to porażka. Sprowadził to wszystko do "ładnego tyłka" i to przy Tobie? Gratuluję chłopaka...

3

Nie, moze niezbyt jasno napisalam, napisal to jej na forum, ze widzial ja na miescie i ze chcial zagadac i ze "ma ladny tylek". Odkrylam to przypadkiem.

4

Faceci wzrokowcy. Nic złego nie zrobił, nie przesadzaj wink przeprosił to jest ok. Gdyby się wypierał to rozumiem Twoje zdenerwowanie. Wrzuć na luss wink

5 Ostatnio edytowany przez Don Pedro (2009-09-20 21:21:31)

Jest z Tobą a innej tak wprost wyjeżdża z tyłkiem? No to trochę nie halo, nie? Przeprosił, bo co innego miał zrobić? Z drugiej strony: może było to zupełnie inaczej powiedziane albo w innym kontekście i faktycznie przesadzasz. Trudno tu wyrokować. A na marginesie: bycie wzrokowcem jeszcze nie wszystko tłumaczy wink

6

nie no Sky proszę Cię, postaw się na miejscu margotki. to nie bylo fair, co innego gdyby nawet powiedzial to kolegom, albo sowjej dziewczynie, ale zeby zagadywac inną laskę i to jesxzcze takim bajerem, dla mnie porazka. chociaż nie na tyle żeby się rozstawać czy wyrywać sobie wlosy z glowy, obserwuj kochana, bacznie pilnuj, nie wracaj do tematu, ale bądź czujna

7

Chłopak zachował się nietaktownie.Moment w którym wspomniał o tym "ładnym tyłku" jeszcze bym przemilczała ale,że nawiązuje z Nią znajomość od razu pisząc jej o tym to już lekka przesada.Wyraźnie chce żeby Ona wiedziała,że Mu się podoba.To o czymś świadczy.

8

dzieki za rady. Najgorsze jest to ze nie moge patrzec na niego teraz:/ i udawac ze wszystko jest super hmm ciagle mnie teraz zżera niepewność, tragicznie....

Jestem z nim 5 lat i sadzialam ze takei szczeniackie zachowanai ma juz za soba. Ale najwyrazniej nadal ma mleko pod nosem(a niedawno skonczyl 24 lata). Moze to glupie ale jestem rozczarowana, nie tego sie spodziewalam po nim. Wiecei jak to jest: myslicie ze facet jest ksieciem z bajki, a okazuje sie byc tylko zwyklym facetem...

9 Ostatnio edytowany przez Beatriz35 (2009-09-21 09:28:35)

margotka napisał/a:

dzieki za rady. Najgorsze jest to ze nie moge patrzec na niego teraz:/ i udawac ze wszystko jest super hmm ciagle mnie teraz zżera niepewność, tragicznie....

Jestem z nim 5 lat i sadzialam ze takei szczeniackie zachowanai ma juz za soba. Ale najwyrazniej nadal ma mleko pod nosem(a niedawno skonczyl 24 lata). Moze to glupie ale jestem rozczarowana, nie tego sie spodziewalam po nim. Wiecei jak to jest: myslicie ze facet jest ksieciem z bajki, a okazuje sie byc tylko zwyklym facetem...

Kochanie odpowiem Ci żartobliwie...mężczyźni dojrzewają do 9-go roku swojego życia a potem już tylko rosną.
Bacznie Go obserwuj.Pozdrawiam:)

10

margotka napisał/a:

Nie, moze niezbyt jasno napisalam, napisal to jej na forum, ze widzial ja na miescie i ze chcial zagadac i ze "ma ladny tylek". Odkrylam to przypadkiem.

a co on by zrobil gdybys ty pisala do obcych facetow, ze maja fajny tylek albo boskie cialo? No bez jaj jak sie mogl tak zachowac?

11 Ostatnio edytowany przez marta_t (2009-09-22 11:28:44)

Wiecie co nie jestem za rękoczynami ale za to należy mu się w ryj za przeproszeniem....

to jest strasznie poniżające dla kobiety jak jej facet wypisuje takie rzeczy do innej laski...

porozmawiałabym sobie z nim na ten teamt.... i sądząc po mnei rozmowa nie byłaby to miła rozmowa...

pogadaj z nim...

12

Daj spokój. Przeprosił to okay.
Przecież my też czasem oglądamy się za ładnymi facetami na ulicy więc  w czym problem.

13 Ostatnio edytowany przez marta_t (2009-09-22 12:35:33)

tylko się oglądać  a oglądać się i robić coś potem w tym kierunku to różnica... :]

sorry za moje reakcje, ale takie sytuacje to dla mnie cios poniżej pasa...

14

5 lat związku to dużo, może wkradac sie nuda, wtedy trzeba bardziej zabiegac o taki związek. Może dlatego on spoglada na inne. Może powinniście na nowo rozpalic Wasz związek. więcej rozmawiać, spędzać czasu...itp.

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przyłapałam chłopaka jak umizguje się do dziewczyny - co teraz?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024