Czy to jest przyjaźń ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Czy to jest przyjaźń ?

Od nie dawna piszę z kolegą z poprzedniej szkoły do której wcześniej chodziłam ( którą skończyłam w tym roku ), bardzo miło nam sie rozmawia , piszemy ze sobą sms-y, na gg , jednak ja mam chłopaka, a on jest wolny, już po dłuższych rozmowach można powiedziec że na początku powiedziałam mu że pisałam z niektórymi chłopakami i byłam w przyjaźni damsko-męskiej kilka razy po czym kończyły się zakochaniem ze strony chłopaka, powiedział ze rozumie to i wie że mam chłopaka, po czy, pisaliśmy dalej codziennie/ Po dwóch dniach rozmowy spytał sie mnie czy nie widziałam że mnie podrywa a mimo to nie odrzuciłam go, bardzo sie zdziwiłam i nie wiedziałam co o tym myśleć.. okazało się że podobam się temu chłopakowi, prawi mi durzo komplementów i sporo mi pomaga, zawsze jest gotowy mnie wysłuchać i utrzymuje w tajemnicy nasze rozmowy. Nie wiem co o tym myśleć i czy warto jeszcze kontynuowac tą znajomość? bardzo dobrze mi sie z nim pisze i jemu ze mną też, świetnie się rozumiemy , poprzestaliśmy na normalnych, chwilowych i codziennych rozmowach. On nie wieży w przyjaźń damsko-męską jak i ja.. nie wiem co o tym myśleć i dlatego proszę was o pomoc.

Z góry dziękuje za rady smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to jest przyjaźń ?

Twój post to lekko bełkot, możesz przedstawić czego od nas oczekujesz w formie uporządkowanej?

3

głównie chodzi mi o to czy ze strony chłopaka któremu się podobam jest możliwa przyjaźń do mnie? czy zawsze będzie mnie traktował jako swoje "zaóroczenie" czy wciąż będę mu sie podobała jak będziemy dalej ze sobą tak pisać? czy to może prerodzić się w coś więcej?

4 Ostatnio edytowany przez MaciekM (2014-07-14 17:21:50)

Pewnie że się z Tobą nie zaprzyjaźni tylko liczy na seks/miłość a wylądował we friendzone czyli takim czyśćcu dla samców beta, tak btw. ile masz lat?

5 Ostatnio edytowany przez kirii (2014-07-14 17:26:46)

18
czyli twoim zdanie przyjaźń już nie jest możliwa gdy podobam sie chłopakowi to już zawsze tak będzie ( z nim )

6

kirii napisał/a:

18
czyli twoim zdanie przyjaźń już nie jest możliwa gdy podobam sie chłopakowi to już zawsze tak będzie ( z nim )

Tak myślałem.
Co do pytania - pewnie że nie. Jak sobie znajdzie kobietę to zaraz pójdziesz w odstawkę. Ewentualnie zobaczy że się nim bawisz i Cię znienawidzi.

7

On liczy na coś więcej..
A Ty mu dajesz na to nadzieję.... Niestety ale taka prawda. Potem będzie miał żal do Ciebie o to.
Utnij tą"przyjaźń"

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024