witam was wszystkich zalozylem specjalnei tu konto zeby zapytac was o porade co w takei jsytuacji zrobic. Otóz na ostatniej imprezie poznalem fajna dziewczyne od razu na mowila ze ma chlopaka ale jest z nim nieszczesliwa itp caly wieczor wspolie przeimprezowalismy i dala mi sama swoj numer zebysmy sie jutro spotkali sama na to nalegala mozna tak powiedziec..spotkalismy sie tak pare razy bylo przytulanie mizianie az w koncu sie calowalismy. Jak mialem wrocic do domu to mialem jej napisac esemesa i tak tez zrobilem ale napislaem jeszcze czy zalicza ten dzien do udanych a ona napisala miedzy nami nic nei bylo ? a ja odpisalem ze niewiem jak wyglada jej sprawa z chlopakiem a ona wtedy odpisala ze jest z nim i nigdy by go nei zdradzila a ze ja jestem jej kolega..od tego czasu nadal pisze z nia ale co o tym wszystkim myslec ?
od chłopaka nie odejdzie a ty dla niej byłeś tylko przygodą.
Należałoby sobie zadać najpierw pytanie: czy to jest wartościowa dziewczyna...?
4 2014-07-04 12:01:29 Ostatnio edytowany przez szczęście111 (2014-07-04 12:01:44)
Należałoby sobie zadać najpierw pytanie: czy to jest wartościowa dziewczyna...?
nawet bym się nad nią nie zastanawiała, ani sekundy
czy wartosciowa trudno powiedziec poki co ale fizycznie bardzo mnie pociąga, moze jednak starac sie o nia ?
Dla mnie to jest jedna z kobiet grających. Wartość brana z korzyści ze znajomości - czyli jeśli zapewnisz jej coś lepszego niz ma w obecnym zwiazku to moze odejdzie, ale będzie grała, że jest święta (szkoda, że słowami, jesli juz sie całowaliscie a ona "nigdy bym go nie zdradziła").
z tego co udalo mi sie dowiedziec chciala zerwac ze swoim chlopakiem lecz teraz znowu po spotkaniu chce z nim byc..
Chciała n a chwilę odskoczyni i to na tyle ![]()