Forum Kobiet - NETKOBIETY.PL

Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Zdrada - Rozstanie Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Samotność

Dodaj odpowiedź

#1 2008-02-26 21:19:05

amel
Gość

pierścionek zaręcznowy

Mam pytanie jakie pierścionki zaręczynowe  ( tzn. jakich firm) są najładniejsze i wam się kobietki podobają ? Muszę coś wybrać dla mojej Pani:) Gorąco proszę o poradę smile

#2 2008-02-26 21:22:09

nikita
Gość

Re: pierścionek zaręcznowy

Mi się podoba Swarovski smile Ma piękną biżuterię ślubną smile

#3 2008-02-26 23:06:55

LuShin
Niewinne początki

A ja powiem tak moja znajoma sobie bardzo chwali APART, cenowo całkiem w porządku i dobrej jakości wyroby, no i piękne wzory.
Swarovski chyba jest wyjątkowo drogi!

#4 2008-02-26 23:14:17

nikita
Gość

Drogi, bardzo drogi nawet - ale pomarzyć można smile

#5 2008-02-26 23:27:29

merimies
Gość

Svarowski - owszem piekna bizuteria, ale ta czeska slawa plynie przede wszystkim z ich krysztalow, a na pierscionek zareczynowy to przeciez BRYLANTY!!! Wiec w tej kwestii jesli ktos chce marzyc to proponuje Tiffany&Co. - u nas niedostepne (chyba ze przez ebay).
Piekna bizuterie wypuszcza nasz KRUK ("Jedyny" patrz na www.wkruk.pl/ ), rowniez APART. Ja bym polecila zajrzec takze http://www.diamondscenter.net/ .
Wskazowka dla Pana - jesli przyszla (mniejmy nadzieje) narzeczona nie wyrazila swoich preferencji co do bizuterii zareczynowej, prosze postawic na pierscioek z pojedynczym brylantem!To klasyka, sprawdzi sie napewno!

#6 2008-03-22 23:14:18

Darek
Gość

Ja kupiłem swojej pani ten od DC cały w białym złocie:
http://www.diamondscenter.net/product_i … anguage/pl

Jakość rewelacyna, ceny konkurencyjne także sprawdziłem i polecam tą firmę.

#7 2008-03-23 22:23:07

Carol
Net - EKSPERT

Gratuluje wyboru (klasyka nie zawodzi!), a przede wszystkim zycze cudownych zareczyn!A jesli juz po to szczesliwosci w malzenstwie!

Psycholog z wyksztalcenia.
Obszar zainteresowan: piękno człowieka.

#8 2008-05-26 13:57:32

Sabina583
Zaglądam tu coraz częściej

Polecam Ci Apart, ja sama mam bardzo ładny pierścionek z kolekcji tej firmy. A poza tym najnowsze trendy  jeżeli chodzi o makijaż i suknie możesz sobie obejrzeć na stronie swadba.pl.

Dodaj odpowiedź

Stopka forum