Kompleksy po zdradzie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Kompleksy po zdradzie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Kompleksy po zdradzie

Jak poradzić sobie z kompleksami po zdradzie? Nie umiem się lubić, choćby minimalnie. Ciągle mam w głowie, że to tamtej mówił, że jest piękna.
Mam nie tylko kompleksy fizyczne, ale i dotyczące psychiki. Nie uważam, że coś umiem, boję się ryzykować. Po oszustwie w szczęśliwym związku straciłam wiarę w to, że staranie się ma sens. I tak się wszystko w końcu musi zepsuć.
Co zrobić, by odzyskać spokój i nie płakać po kątach nad swoją beznadziejnością, jak się z nią pogodzić...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kompleksy po zdradzie
isztar12345 napisał/a:

Jak poradzić sobie z kompleksami po zdradzie? Nie umiem się lubić, choćby minimalnie. Ciągle mam w głowie, że to tamtej mówił, że jest piękna.
Mam nie tylko kompleksy fizyczne, ale i dotyczące psychiki. Nie uważam, że coś umiem, boję się ryzykować. Po oszustwie w szczęśliwym związku straciłam wiarę w to, że staranie się ma sens. I tak się wszystko w końcu musi zepsuć.
Co zrobić, by odzyskać spokój i nie płakać po kątach nad swoją beznadziejnością, jak się z nią pogodzić...

polubic siebie, pokochac siebie, szanowac siebie

uwierzyć, że zasługujesz na to, co najlepsze

3

isztar12345 napisał/a:

Mam nie tylko kompleksy fizyczne,

jakie masz kompleksy fizyczne według Ciebie  ??
Moze zacznij od sportu , fitness - oderwiesz rowniez glowe od myslenia o zdradzie. Cwiczenia w grupie pomagaja . Nie tylko motywuja do cwiczen ale rozmowy nie sa o zdradzie . Malymi krokami rob cos dla siebie abys miała powod sie usmiechnac sama do siebie w lustrze. Co podbuduje Cie również psychicznie . Pomalutku , czas , czas,.......

Wiekszosc z nas to przezyła i da sie to przezyc  ..... smile

4

Sama chętnie ćwiczę, ale nie mam śmiałości chodzić na basen czy fitness, zbyt negatywnie się oceniam. Jem zdrowo, jestem wegetarianką, dbam o dietę.
Ja zawsze byłam zamknięta w sobie i zakompleksiona, ale ta sytuacja mnie dobiła. Pewnie, potrafię się zachowywać jakby nic się nie stało, ale tylko gdy muszę.

5 Ostatnio edytowany przez ryba81 (2014-05-21 13:02:32)

isztar12345 napisał/a:

ale nie mam śmiałości chodzić na basen czy fitness,

isztar12345 napisał/a:

Ja zawsze byłam zamknięta w sobie i zakompleksiona, ale ta sytuacja mnie dobiła.

Lubisz taka siebie  ??

Otworz sie na ludzi dla własnego dobra psychicznego ?? Nie mozesz zamykac sie w 4 scianach domu  bo to nie pomaga.
Wiem co przezywasz.

6

Piękne kobiety teź są  zdradzane ...
miałaś pecha i z całą pewnością nie jest to twoja wina.Nie trać  czasu  - nie ty  pierwsza i nie ostatnia.

7

Pewnie, że nie lubię, jest to bardzo przygnębiające, ale jak o tym zapomnieć?

8

a może szukac pomocy u specjalisty?

9

Ja powiem Ci tyle mój były facet wyzbyl mnie z kompleksów i teraz mnie rzucił i zaczęło się a może ja nie jestem wystarczająco taka siaka i inna. Potem przypomniałam sobie, że warto reaktywować to co się lubi. W moim przypadku jest to fotografia, do tego zajęcia z dogoterapii i odczułam, że żyję.

Potem przypomniałam sobie, co mi mówił i to prawda jestem śliczna, wartościowa i grunt to się tego trzymać. To że związek nie wyszedł nie ujmuje ani mojej ani Twojej wartości.

Zacznij robić to co lubisz odkryj w sobie pasje.

10

To ze Cie zdradzil nie ma z Twoim wygladem nic wspolnego, a tym bardziej z Twoja psychika.
Choc bys byla osmy cud swiata, to ten typ by Cie zdradzil, bo po prostu gowno warty jest.

A Ty jak chcesz sie podbudowac, to zapomnij o nim i zacznij korzystac z zycia smile

11

Ale ja z nim jestem, dałam szansę. I czasem mam wrażenie, że powinien być z kimś innym, kimś bardziej żywiołowym, otwartym, śmielszym niż ja. On proponuje wyjazdy wakacyjne, może morze, może Węgry, a teraz choćby na weekend, a ja chcę płakać, bo wiem, że i tak nie będę się opalać, pływać, bo nie wyjdę nigdzie w stroju kąpielowym.

12

isztar12345 napisał/a:

Ciągle mam w głowie, że to tamtej mówił, że jest piękna.

Kazda kochanka to słyszy - bo jakoś facet musi zaciągnąć ją do łózka .

isztar12345 napisał/a:

I czasem mam wrażenie, że powinien być z kimś innym, kimś bardziej żywiołowym, otwartym, śmielszym niż ja.

z takim nastawieniem to podswiadomie mozesz mu udowadniac ze jednak nie z toba powinien byc . Tego chcesz???

isztar12345 napisał/a:

Sama chętnie ćwiczę,  Jem zdrowo, jestem wegetarianką, dbam o dietę.

isztar12345 napisał/a:

On proponuje wyjazdy wakacyjne, może morze, może Węgry, a teraz choćby na weekend, a ja chcę płakać, bo wiem, że i tak nie będę się opalać, pływać, bo nie wyjdę nigdzie w stroju kąpielowym.

Czegos tu nie rozumiem ??? Czy ty masz jakas nadwage czy o co chodzi  ??
Uwazasz ze jakby sie Ciebie wstydził to proponował być Ci tego tupu wyjazdy  ???

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Kompleksy po zdradzie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024