Zostawił mnie chłopak, jak sobie pomoc?? help - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Zostawił mnie chłopak, jak sobie pomoc?? help

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Zostawił mnie chłopak, jak sobie pomoc?? help

10 miesiecy temu zostawił mnie chłopak ciezko to przezyłam bo potraktował mnie jak smiecia takie uczucie miłosci do niego zmieszanej z checia zemsty i nenawisci strasznie mnie zmieniło prawie dzien w dzien płakałam nie mogłam sie ogarnac straciłam jaki kolwiek sens nic mi sie nie chciało kiedy juz zaczełam wychodzic na prosta znowu kolejny chłopak zle mnie potraktował zaczynam siebie obwiniac mysle ze jestem beznadziejna dlatego oni mnie tak traktuja wiem ze uzalezniam swoje szczescie od innych ale to jest taki stan umysłu nie chce byc do konca zycia sama jak widze szczesliwe pary to serce mi peka ze ja musze zyc bez tej miłosci znowu zaczełam popadac w jakies stany depresyjne uwazam ze jestem za gruba dlatego mnie tak faceci traktuja nic mi sie nie chce nie mam konkretnych rzeczy na ktorych skupiłabym swoja uwage bo czuje ze do niczego sie nie nadaje

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zostawił mnie chłopak, jak sobie pomoc?? help

Witaj,

Po pierwsze nie łam się, widocznie trafiałaś na złych facetów. Po drugie pokochaj samą siebie, nie myśl o sobie, że jesteś beznadziejna, każdy jest coś wart. Powinnaś myśleć o sobie pozytywnie, a przynajmniej spróbuj. Po trzecie zrób coś dla siebie. Może masz jakieś hobby, przy którym zapomnisz o swoich zmartwieniach.

Głowa do góry i trzymaj się cieplutko smile
Pozdrawiam smile

3

Odp: Zostawił mnie chłopak, jak sobie pomoc?? help

Facet traktuje Ciebie dokładnie tak jak sobie na to pozwalasz. Nie jest to wina wyglądu, nigdy. Tylko tego, ze takiego wybrałaś i takiemu na to przyzwalasz.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Zostawił mnie chłopak, jak sobie pomoc?? help

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024