Cześć jestem związku od roku moim problemem jest dłuższe rozstania z moim chłopakiem jest mi ciężko z tęsknoty. Mogę liczyć o waszą pomoc i wsparcie!!!?
Co masz na myśli dłuższe rozstania z chłopakiem ? musisz raczej rozwinąć swoją wypowiedz, bo nikt tu raczej nie jest wróżką ![]()
Jestem od ponad roku bardzo dobrym związku naszym głównym problemem są długie wyjazdy mojego chłopaka teraz jest w Holandii i zdarzają się częste wyjazdy rozstania bywają bardzo bolesne tym bardziej, że spędzamy prawie caly czas razem takie dwie papuszki nie rozlaczki . Oczywiście z tego powodu się nie rozstaniemy za bardzo jesteśmy ze sobą związani . Podczas jego wyjazdu czas mi się duży i wydaje że to wieczność.
Po pól roku związku mój chłopak pojechał na 2,5 miesiąca do Holandii. Wytrzymaliśmy jesteśmy razem 2,5 roku ![]()
Tak może to się wydaje że to krótko tylko ja się przywiązuję
. Mocno emocjonalnie początku zawsze bywają gorszę.
Najgorsze co można zrobić zamknąć się w domu i czekać od telefonu do telefonu. Trzeba aktywnie spędzać czas. Wypełniać sobie go maksymalnie. I co najważniejsze zaufanie.
Zaufanie to najważniejsze podstawowa rzecz związku my akurta mamy 100% pewność i zaufanie do siebie bez tego związek by nie przetrwał . Właśnie od jakiegoś czasu powiedzialam sobie dosyć siedzenia i dolowania się. I zaczelam aktywnie spędzać czas zaczelam biegać i ćwicze Chodakowska .