Partner stracił ochotę na seks, pomóżcie... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Partner stracił ochotę na seks, pomóżcie...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Odp: Partner stracił ochotę na seks, pomóżcie...

Rzodkiewka, ja zaczęłabym od wyeliminowania problemów zdrowotnych, nie ignorowałabym tych bóli głowy.

Zobacz podobne tematy :

2

Hm a mnie zastanawia to z raz piszesz ze nic go ni epodnieca sma sie nie zadowala, piszesz jakby wogole u was nie bylo sexu a pozniej piszesz ze jest raz na tydzien czyli jednak podnieca sie twoj facet osiaga wzwod i jest sex . Wiec twoj post powinein byc raczej typu ze chchesz sexu czesciej niz raz na tydzien bo masz wieksze potrzeby na toi wyhcodzi , prawde mowiac jak sama pisalas ze moze przesadzasz jka dla mnie troche tak ale zaznaczam tylko ze troche bo z jednej strony mas zsex okolo raz w tygodniu to w przypadku osob ktore na tym forum pisza ze sexu nie maja przez miesiac lub rzadziej to masz go wiecej a ze chchia;abys wiecej niz raz nba tydzien to inna sprawa. Wiesz jak czlowiek ma dola czy chorobe moze nie miec ochoty na sex taka jets prawda.

3

Polecam książkę Lwa Starowicza "O mężczyznach". W  czasem pociesznych przykładach autor opisuje różne przypadki swoich pacjentów i ich rozmaite "dolegliwości". Z lektury książki wynika, że czasem remedium na problemy seksualne okazuje się banalne, pokazuje też, że życie seksualne to jest wynik wielu elementów naszej psychiki i fizyczności, dlatego to lekarz seksuolog, który na swój sposób łączy znajomość medycyny i psychiatrii/psychologii jest chyba najlepszym rozwiązaniem. Starowicz często zleca albo psychoterapię (którą też prowadzi) albo kieruje pacjentów do lekarzy konkretnych specjalności - endokrynologów, neurologów - kiedy uważa że źródłem problemów jest zdrowie fizyczne.
Naprawdę ciekawa pozycja, po której chłopak mojej koleżanki zdecydował się iść do specjalisty ze swoimi problemami. Przede wszystkim pokazuje (głównie mężczyznom - bo my kobiety nie mamy chyba dużych oporów, aby pogadać z ginekologiem o swoich kłopotach), że seksuolog to normalny lekarz jak każdy inny i dlaczego rezygnować z życia seksualnego, skoro lekarz może pomóc naprawić co nie działa do końca dobrze ....

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Partner stracił ochotę na seks, pomóżcie...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024